Přejít na obsah

Victorinox swiss army nože levněji"

Doporučené příspěvky

Hlavně to neberte jeko reklamu, ale pouze zajímavou nabídku:)

Přítelkyně si dala do svého prodejního programu v obchodě i nože značky Victorinox. Pokud se někdo v blízké době hodláte nějáký kupovat, pošlete mi e-mailem model a já se vám pokusím vytvořit bezkonkurenční cenu"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlavně to neberte jeko reklamu, ale pouze zajímavou nabídku:)

Přítelkyně si dala do svého prodejního programu v obchodě i nože značky Victorinox. Pokud se někdo v blízké době hodláte nějáký kupovat, pošlete mi e-mailem model a já se vám pokusím vytvořit bezkonkurenční cenu\"

Nedela Viktorinox i nuz pro hodinare?

Odkaz ke komentáři

Je pravda, že Victorinox zakoupil Wenger dne 26. dubna 2005, ale proč hodinářský nůž nemají, to se mě neptej. Myslím, že mají rozdělené role, protože i do ČR mám dojem dováží Victorinox a Wenger dva rozdílní dovozci a každý má jiné podmínky. Ale můžu ti to zjistit přesně od mé přítelkyně" Zítra budu chytřejšísmile.gif

Odkaz ke komentáři

Jo, Victorinox, to je značka. Neustále nosím u sebe model Climber

(pro ty co by náhodou nevěděli: http://www.kapesni-noze.cz/inshop/obchod/k...+id-1.3703.html ).

Jsem s ním absolutně spokojen, už mockrát mi pomohl.

Není ani nejdokonalejší, ani nejvybavenější ani nejdražší, ale mě vyhovuje. Měl jsem i model s více funkcema, ale ten byl širší a v kapse nepříjemě tlačil.

Nepočítám, že budu hned tak potřebovat novej, ale za kolik by se Climber dal sehnat bych se rád zeptal. ???

(kdybych chtěl někoho obdarovat.)

Dík

Odkaz ke komentáři

Tohle bych potřeboval před pár lety, kdy jsem byl donucen svůj Mountaineer zapomenutý v kapse nechat na jednom letišti... Po prémiích za ten projekt, kvůli kterému jsem tam letěl, jsem si koupil Handymana - Swiss Champ už mi přišel na běžné nošení moc velký. A jsem spokojený!

Odkaz ke komentáři

Jo, Victorinox, to je značka. Neustále nosím u sebe model Climber

(pro ty co by náhodou nevěděli: http://www.kapesni-noze.cz/inshop/obchod/k...+id-1.3703.html ).

Jsem s ním absolutně spokojen, už mockrát mi pomohl.

Není ani nejdokonalejší, ani nejvybavenější ani nejdražší, ale mě vyhovuje. Měl jsem i model s více funkcema, ale ten byl širší a v kapse nepříjemě tlačil.

Nepočítám, že budu hned tak potřebovat novej, ale za kolik by se Climber dal sehnat bych se rád zeptal. ???

(kdybych chtěl někoho obdarovat.)

Dík

Když jsem koukal na ty nože, narazil jsem tam i na zapalovače ZIPPO. Už dlouho po nich koukám, ale je to jak s hodinkama. Podle čeho vybírat, na co si dát pozor, v čem se liší, když cenové rozdíly jsou dost velké?

Odkaz ke komentáři

Když jsem koukal na ty nože, narazil jsem tam i na zapalovače ZIPPO. Už dlouho po nich koukám, ale je to jak s hodinkama. Podle čeho vybírat, na co si dát pozor, v čem se liší, když cenové rozdíly jsou dost velké?

Vnitřek je u všech úplně stejnej, jde jen o úpravu povrchu... Nemá cenu brát leštěný, ty se hned umatlají - já třeba dostal jako dárek ten jakobymosaznej s takovou šupinkovou povrchovou úpravou, která se postupem času ohlazuje a zapalovač vypadá tak vintage, že mi za něj spolukuřáci v Americe nabízeli moc hezkou cenu :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...