Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Už delší dobou se plácám v rozmýšlení co pořídit. Aktuálně se jeví jako dočasný cíl LLD. Našel jsem níže uvedený inzerát, k němuž uvítám Vaše poznatky či připomínky. Jsou oproti jiným nabídkám poměrně levné, ale nějak jsem neodhalil žádný zjevný zádrhel. Díky za pomoc.

http://www.chrono24.cz/longines/heritage--id2525476.htm?dosearch=true&query=longines+heritage&resultview=list&searchexplain=1&sortorder=1&suchen=Hledat&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm

Odesláno (upraveno)

Díky, jsem rád, že ses ozval zrovna Ty, dokonce jsem Tě chtěl otravovat SZ, ale takto se to vyřešilo. V sobotu mám domluvený prodej bondovek, tak když to klapne, tak do nich asi hned půjdu.

Upraveno uživatelem warann
Odesláno

Když jsem je poptával tak jsem dostal tento mail (8th January):

Good Morning Sir,

We thank you for contacting us.

The watch is temporarily run out. The next  will be available in 30-40 days. In case you are interested in booking of purchase, we will proceed to send you the invoice to pay an advance booking of ? 500,00. The balance will be paid at the time of in-store availability.

We also inform you that insured shipping cost is of ? 110,00.

Odesláno

Díky, jsem rád, že ses ozval zrovna Ty, dokonce jsem Tě chtěl otravovat SZ, ale takto se to vyřešilo. V sobotu mám domluvený prodej bondovek, tak když to klapne, tak do nich asi hned půjdu.

Škoda, že si se nerozhoupal dřív. Před časem jsem tu nabízel výměnu LLD právě za bondovky.

Sám za sebe musím říct, že pokud bych dostal stejnou odpověď jako Existence, tak bych váhal. Nicméně, cena hodně lákavá za nový kus, navíc pokud je to s dopravou (co jsem tam teda nikde nedohledal).

Odesláno

V korespondeci Existence uvádí, že pojištěná doprava je za 110,- éček 

Ajo, sem přehlídnul, díky za upozornění ;)

3K je vcelku ranec za dopravu, ale možná jsem jen zhýčkaný poštovným v rámci ČR, zahraniční obchod jsem zatím žádný nerealizoval. Navíc ten box, to je opravdu ludra těžká

Odesláno

NO !!! Cena je fakt " velmi lakava " A od tich talianou .......... odtial chodi Doslova fselico :D 

WATCH OUT !!!

Odesláno

Mne nic :D stacilo mi citat pribehi na forach. Od tehal , ces Fekace , falosne papiere , NIC  a podobne dobrotky :)

Odesláno

Tak asi myslim,že zrušíme poplach a poprosíme kolegu,aby nás nemistifikoval a nešířil poplašnou zprávu,když nám ji nemohl za zbytek odpoledne doložit.No,ještě počkáme do zítra,ať neděláme ukvapené závěry.Ale vzhledem k tomu,že kolega byl až do 17 hodin on-line a toto vlákno již zřejmě nenavštívil,budeme raději věřit příspěvkům výše.Sakra,proč už jsem si to myslel od toho prvního příspěvku.Tak jestli kolega opravdu na tohoto prodejce něco má,šup sem s tím,nebo klidně i do vlákna o prodejcích.Ti talijáni mají opravdu dobré ceny,nejen u LLD ale taky třeba u PO a mnoha jinejch kousků.

Odesláno (upraveno)

Tie ceny budu v mnohych pripadoch dan za povest. Cital som rozhovor s jednym bazaristom a hovoril, ako pri vykupe aut je dolezita krajina povodu, za peknu audi A5 dostal pan podstatne menej nez si pozeral na mobile.de, nakolko ta jeho bola z Talianska... Inak v centrali (obchodny dom v Bratislave) ma do konca mesiaca predajca Longines 20% zlavu na sortiment, tak by vysli okolo 1200 v predajni ak ich ma naskladnene.

Upraveno uživatelem StefanM

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...