Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 128
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Kdybych chtěl auto nad kilo tak to nebude EOS. Myslím že zrovna v Top Gearu byl označen za jedno z nejnudnějších aut :D hlavně to byl jen průzkum na jiné téma. Všem každopádně díky za názor :)

Odesláno

Pořád lepší nudnej EOS, kterej se ti v pořádku vrátí do půjčovny, než super zábavná MX-5, kterou ti vrátí v takovém stavu, že z pneumatik poleze kord a spojka bude smrdět jak když se odkope selka...

Přijde mi, že ty pořád uvažuješ všelijak jinak, než obchodně :-)

Odesláno

Hlavně kravit můžeš i ve favoritu. Nevím v čem je odolnější EOS na 18" kolech (kde jen pneu budou 2x drahsi nez klasika). O odolnosti na našich cestách ani nemluvě.

Hlavně otázka zněla jinak. Doporučit auta nepotřebuji, jen mě zajímalo zda by v tom někdo jezdil. Soudy o uvažování fakt nepotřebuju, zatím ani nic nerozjíždím, jen sbírám informace.

Odesláno

Eose bych si nepujcil jelikoz je to moc obycejne. Navic pri te porizovacce by to ani neslo za litr na den a ty by sis pujcil eose na vikend za 5 litru?

Odesláno

Na kochačku v kábru stačí jakýkoliv zachovalý kábro (100-150k)....průser je, že někteří si myslí ...kábro - sporťák a přitom je to totální blbost. Většina těch levných kabroušů se kroutí a vrže jako čert. Myslím si, že kábra do 150k jsou prostě na pohodu a kábro ve kterém se už fakt pěkně svezeš začíná někde u M3 příp u zetka od Nissanu. Ale pro 90% lidí bude pro požitek ve stylu vítr ve vlasech stačit i ta Barcheta. Ono když si to půjčí mladej pár 19+18 tak hrozí hodně průserů (holý gumy, auto klem stromu....), ale když to půjčíš lidem co by snad měli už mít trochu rozumu kolem 40let tak by se ti to mělo vrátit ve stejným stavu jako jsi to půjčil. Tady v této jsem se kdysi vozil a na pohodovej výlet to úplně stačilo.

post-7459-0-00111100-1394448589_thumb.jpg

post-7459-0-09147100-1394448620_thumb.jpg

Odesláno

Pročetl jsem zběžně celé vlákno, a já, kdybych chtěl dělat podobnou půjčovnu, tak mi marketingově vychází nejlíp půjčovat kabria staré felicie... To je paráda, romantika, žádný sporťák...akorát je to veterán, takže netuším, co a jak s údržbou (ale snad někdo, kdo miluje auta a má svoji dílnu by to dokázal držet v provozuschopným stavu. Když jsem byl dítě, měli jsme ji a jezdili téměř denně...a leželi jsem pod tím tak max jednou za rok :) ). Ale tahák na lidi by to byl !

post-27543-0-35862800-1394449943_thumb.jpg

Odesláno

Mám V8 s 420 koňmi, nic mi v tom nevrže ani se nekroutí, ale stejně jezdím (když už ho teda dvakrát za rok vytáhnu) úplně na pohodu. Lítat v kabrioletu rychle, je podle mě blbost. Pokud zvažuješ oslovit někoho, kdo v kabriu ještě neseděl, je jedno, jestli to bude Jaguar za trojku, nebo Fiat v ceně tašky koženejch jablek. Ten pocit z jízdy je skoro stejnej. Osobně si myslím, že bys tuhle činnost ale vykonával spíš pro zábavu. O komerčním úspěchu většího rozměru dost pochybuju, pokud to nemá být jen doplňkovej produkt.    

Odesláno

Pokud mas veteranske spát nemůžeš to spojit s komerčním užitím...

nějak mi uniká smysl věty...

Odesláno

Cyrile, měl jsem na mysli staré kábra do kila a ty se prostě kroutí a vržou ....nebavíme se zde o ojetině za 30-40teur a jak správně píšeš, kábro je o něčem jiném než jezdit na krev....je to auto na pohodu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...