Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Soda. 

Nepřijou vám nožky k té vší eleganci příliš masivní a hranaté ?

Ani nie. Vyvažujú veľké tlačidlá. Veľmi podarený kúsok. Akurát cena mi nejde do hlavy. Prečo si preboha musia k 99 dolárom prihodiť ešte 5 centov?

Odesláno

to je marketingový tah podle Bati, aby se lépe prodávaly :lol2:  není to celé kilo :clap:

jinak pěkný kus, to je pravda, průhled na krokové kolo a setrvačku nádhera, ale ty nožky mi k tomu taky nesedí....

Odesláno (upraveno)

Tak mi je dejte i s těma nohama,teď se na to všichni soustředíme a jak je to v reálu nevíme.Taková strojovna,materiály,jistě i zpracování a cena do sta doláčů,co by ste eště chtěli bando rozmazlená :-)

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Nejlepší hodinky a i nejhezčí v poměru cena - výkon, co jsem viděl  :). Počítám, kdybychom udělali hromadnou objednávku, tak by nám s cenou určitě ještě výrazně šli dolů.

Odesláno

a tak to je výborný nápad...tak uděláme pořadník  :lol2:  ale pokud nedají slevu aspoň na 89.90 tak je nechci....

Odesláno (upraveno)

Jojo, limitka chronomagu od pana arnolda a synu.Jen aby pak nekdo na baselu nepovidal tem synum, ze se tu neumime dohodnout treba na barve pasku.... jak se to povedlo u Damaska:D

Upraveno uživatelem Kid_A

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...