Přejít na obsah

Baselworld 2014 - Rolex 2014 Novelties

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty modre Milgy jsou nebezpecne pritazlive. Leto, modre nebe, vybledle dziny, uplne to vidim. Laureusy, Exupery a Cousteau jsou sice bozi, ale bud s Etou, nebo nedosazitelne drahe. Tohle by mohlo byt reseni.

• Odpovědi 214
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

http://www.hodinkee.com/blog/new-rolex-gmt-master-ii-white-gold-pepsi-cerachrom-bezel

The Cerachrom starts off entirely red and then through a chemical process, half the bezel is turned to the deep blue. Red is an extremely difficult color to achieve in ceramic and the dual-color process is patented by Rolex. The numerals are engraved and then coated with a thin layer of platinum for legibility.

https://www.youtube.com/watch?v=ICur9sm38fU

Návštěvník dlubix
Odesláno

Jsem asi jedinej, komu se ty Milgy nelíbí vůbec. Co se týče new pepsi, bastlil bych to na ocelový GMT s velkou chutí  :smile_anim:

Odesláno

Ani se nedivim, ze Pepsi jsou jen WG.. Ty modro-cerne by pak nikdo nekupoval.. Jeste je treba nadeje, ze pristi rok udelaji colu v oceli..;)

Jinak SD super.. Modre milgy se zelenym sklem ve me vzbuzuji zajimave pocity.. Pockam na liveshow..;)

Jinak povedeny rok..;)

Odesláno

Sakra ? toho se letos v Rolexu urodilo :)

Milgauss ? myslím, že jde díky absenci oranžových indexů o nejvíce přitažlivou variantu :)

SD ? přiznávám, moje DeepSea jsou dokonalé, ale někdy pravda trochu větší ? a nové SD myslím můžou aspirovat na DEFINITIVNÍ !! 

Odesláno

Jsem asi jedinej, komu se ty Milgy nelíbí vůbec.

Mně to taky přijde hrozný. To zelený sklo se s cifrem strašně tluče, Kdyby udělali modrej cifr, červenou sekundovku a nebarevný sklo, to by bylo labůžo. :)

Odesláno (upraveno)

Tak ještě dva úhly pohledu. Mě ty nožky přijdou užší než u SubC, tak jako tomu bylo u starších pouzder, ale možná to je jen klam na fotkách, co myslíte?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

edit: (zdroj: r-l-x.de)

Upraveno uživatelem Rampelnik
Odesláno

No v materiálech píšou satin, takže ani matte ani glossy....někdy se to tváří leskle, ale v určitým světle spíš matný, asi to bude chtít vidět živě. Minutový indexy na lunetě jsou za mě super, skvěle to doplňuje ciferník a působí to vyváženě a souměrně.

Odesláno

Mně to taky přijde hrozný. To zelený sklo se s cifrem strašně tluče, Kdyby udělali modrej cifr, červenou sekundovku a nebarevný sklo, to by bylo labůžo. :)

Moje řeč...jinak to zelený sklo mě překvapuje i z toho důvodu, že tím vlastně Milgaussy budou všechno trochu divočejšího rázu a ztratí tak ze své univerzálnosti- černý končej a zbydou tak bílý a dva zelenoskelný modely...ale v Rolexu asi podle prodejů dobře vědí co dělají ...celkově jsem ale letos z Rolex novinek poměrně potěšen, ani jsem nečekal takovou úrodu

Odesláno

Do teď jsem si myslel, že neni nad SDDS, ale jak píše Jarek, občas jsou trochu větší, takže by SD byly zajímavé řešení... Už to vidím, jak tu bude 10 SDDS na prodej :D Milgy nepobírám, měl jsem všechny doposud existující verze a nějak si neumím představit modrý cifr se zeleným sklem, jsem na ně zvědavý. Pokud ale udělají do budoucna Pepsiny v oceli, jsem jasnej :) Klobouk dolu, RLX překvapil...

Odesláno

Tak ještě dva úhly pohledu. Mě ty nožky přijdou užší než u SubC, tak jako tomu bylo u starších pouzder, ale možná to je jen klam na fotkách, co myslíte?

edit: (zdroj: r-l-x.de)

Kde se to da koupit, kde se to da koupit!!!!!!!! Aaaaaaaaa musiiiiim to miiiiiittttt. Konecne to ty buzny pochopily!!!!!!!!!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...