Hasňa Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Ty modre Milgy jsou nebezpecne pritazlive. Leto, modre nebe, vybledle dziny, uplne to vidim. Laureusy, Exupery a Cousteau jsou sice bozi, ale bud s Etou, nebo nedosazitelne drahe. Tohle by mohlo byt reseni.
m.n. Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 http://www.hodinkee.com/blog/new-rolex-gmt-master-ii-white-gold-pepsi-cerachrom-bezel The Cerachrom starts off entirely red and then through a chemical process, half the bezel is turned to the deep blue. Red is an extremely difficult color to achieve in ceramic and the dual-color process is patented by Rolex. The numerals are engraved and then coated with a thin layer of platinum for legibility. https://www.youtube.com/watch?v=ICur9sm38fU
Návštěvník dlubix Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Jsem asi jedinej, komu se ty Milgy nelíbí vůbec. Co se týče new pepsi, bastlil bych to na ocelový GMT s velkou chutí
misoo Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 mne by sa tie milgausy pacili bez zeleneho skla... inac tie pepsiny su uzasne...
kulix Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Ani se nedivim, ze Pepsi jsou jen WG.. Ty modro-cerne by pak nikdo nekupoval.. Jeste je treba nadeje, ze pristi rok udelaji colu v oceli..Jinak SD super.. Modre milgy se zelenym sklem ve me vzbuzuji zajimave pocity.. Pockam na liveshow..Jinak povedeny rok..
Jarett Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Sakra ? toho se letos v Rolexu urodilo Milgauss ? myslím, že jde díky absenci oranžových indexů o nejvíce přitažlivou variantu SD ? přiznávám, moje DeepSea jsou dokonalé, ale někdy pravda trochu větší ? a nové SD myslím můžou aspirovat na DEFINITIVNÍ !!
Rampelnik Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 SD ciferník: satin finish Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. (zdroj: r-l-x.de)
emef Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Jsem asi jedinej, komu se ty Milgy nelíbí vůbec. Mně to taky přijde hrozný. To zelený sklo se s cifrem strašně tluče, Kdyby udělali modrej cifr, červenou sekundovku a nebarevný sklo, to by bylo labůžo.
kulix Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 No ty SD na zivo jeste lepsi.. To pouzdro je hodne jine oproti Sub.. Proste zmensenina SDDS.. Bomba..
Rampelnik Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 (upraveno) Tak ještě dva úhly pohledu. Mě ty nožky přijdou užší než u SubC, tak jako tomu bylo u starších pouzder, ale možná to je jen klam na fotkách, co myslíte? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. edit: (zdroj: r-l-x.de) Upraveno 26. března 2014 uživatelem Rampelnik
kloubik Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Wow..ty nove SD vypadaji neskutecne proporcne vyvazeny. Nadhera. A cifernik je leskly nebo matny?
Rampelnik Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 No v materiálech píšou satin, takže ani matte ani glossy....někdy se to tváří leskle, ale v určitým světle spíš matný, asi to bude chtít vidět živě. Minutový indexy na lunetě jsou za mě super, skvěle to doplňuje ciferník a působí to vyváženě a souměrně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vojt Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 SD ciferník: satin finish Fuj, to se mi ulevilo! Začal jsem po nich bažit a todle mě odrazuje. Takže starý SD si nechávám.
sashator Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Mně to taky přijde hrozný. To zelený sklo se s cifrem strašně tluče, Kdyby udělali modrej cifr, červenou sekundovku a nebarevný sklo, to by bylo labůžo. Moje řeč...jinak to zelený sklo mě překvapuje i z toho důvodu, že tím vlastně Milgaussy budou všechno trochu divočejšího rázu a ztratí tak ze své univerzálnosti- černý končej a zbydou tak bílý a dva zelenoskelný modely...ale v Rolexu asi podle prodejů dobře vědí co dělají ...celkově jsem ale letos z Rolex novinek poměrně potěšen, ani jsem nečekal takovou úrodu
Kain 232 Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Tak teď už se jen zdraží a máme úspěšně další Basel za sebou.
volfda Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Do teď jsem si myslel, že neni nad SDDS, ale jak píše Jarek, občas jsou trochu větší, takže by SD byly zajímavé řešení... Už to vidím, jak tu bude 10 SDDS na prodej Milgy nepobírám, měl jsem všechny doposud existující verze a nějak si neumím představit modrý cifr se zeleným sklem, jsem na ně zvědavý. Pokud ale udělají do budoucna Pepsiny v oceli, jsem jasnej Klobouk dolu, RLX překvapil...
lastam Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Pepsi ve WG - to jsou ale HOVADA! Ale asi fakt chtěj nejprve vyprodat plnej sklad modro - černejch GMTček
tmoris Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Tak ještě dva úhly pohledu. Mě ty nožky přijdou užší než u SubC, tak jako tomu bylo u starších pouzder, ale možná to je jen klam na fotkách, co myslíte? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. edit: (zdroj: r-l-x.de) Kde se to da koupit, kde se to da koupit!!!!!!!! Aaaaaaaaa musiiiiim to miiiiiittttt. Konecne to ty buzny pochopily!!!!!!!!!
Jarett Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Satin finish je polomat Jdu do nich
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se