Vit Odesláno 2. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 Moje milovaná dcerka mi ušila futrál na mobil. Dokonce sama vymyslela správnou tématiku. Má jen jednu vadu, nevejde mi do něj mobil.Nevadí, bude z něj furtálek na hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 Stale sa sem vraciam a vraciam. Toto su po cyrilovych bronzakoch druhe najkrajsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 Stale sa sem vraciam a vraciam. Toto su po cyrilovych bronzakoch druhe najkrajsie Díky Janko, mám je rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 (upraveno) Birds, birds, birds .... Upraveno 7. února 2015 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Moc na ty řečičky nejsem, ale tohle je fakt skv?lá fotka. A rozhodn? bych neřekl, že myiota může vypadat tak dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Moc na ty řečičky nejsem, ale tohle je fakt skv?lá fotka. A rozhodn? bych neřekl, že myiota může vypadat tak dobře. Moc děkuju, ten strojek šlape velmi dobře, jsem rád že ho mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Na novém řemeni od Anely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Paráda pěkný... Koukám. že chytli už pěknou patinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 (upraveno) Díky Tome, můžu říct, že jsem s bronzem spokojený.O víkendu asi natřu řemen voskovým balzámem na echt leder a jsem zvědavý, jak bude patinovat řemen, až se to vsákne. Upraveno 11. února 2015 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 (upraveno) . Upraveno 11. února 2015 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Nové manžeťáky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Opět parádní fotky Víte. Tleskám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se