Vit Odesláno 20. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 (upraveno) . Upraveno 20. března 2015 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 wow, tak tohle je bomba!ten hlemýžď je živý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 no tak to by som chcel vidiet aku patinu spravi sliz od slimaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Díky, některou z těchto tí bych chtěl vybrat do kalendáře.Která se vám líbí nejvíc? 1) 2) 3) 4) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 (upraveno) . Upraveno 21. března 2015 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 Dneska mě pobavil komentář na watchtalkforums: Yes ? no question ? Vit LOVES his LT watches.I'm still waiting on a photo of one of his watches propped up next to a busty bikini-clad Czechoslovakian model.To hell with snails and dew drops!That's what I'm sayin! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 mi se nejvíc líbí ta původní, z té další série č.4a jsem zvědav, jak se postavíš k tomu komentáři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 mi se nejvíc líbí ta původní, z té další série č.4a jsem zvědav, jak se postavíš k tomu komentáři No, to VLÁKNO se začíná pomalu zvrhávat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 Víte děláš vážně fantastické fotky, paráda jen tak dál, ale to ani není potřeba psát..fotomaniak jsi slušný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 Víte děláš vážně fantastické fotky, paráda jen tak dál, ale to ani není potřeba psát..fotomaniak jsi slušný Moc děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Vítku taky se mi nejvíc líbí ta první bez označení, z další série ta č. 4! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Vedoucí, já volím č. 4. Tu chcu do kalendáře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 Díky kluci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 4 ps: mas ich radsej ako m8? resp. ktore nosis radsej a castejsie? Zrejme m8 uz mas onosene, cize aj to je faktor podielajuci sa na momentalnej oblubenosti predpokladam... Ja svoje kobalty zboznujem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 4 ps: mas ich radsej ako m8? resp. ktore nosis radsej a castejsie? Zrejme m8 uz mas onosene, cize aj to je faktor podielajuci sa na momentalnej oblubenosti predpokladam... Ja svoje kobalty zboznujem... Každé jsou jiné, mám moc rád oboje. Myslím, že je nosím zhruba stejně často. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 POKUD CHCETE VIDĚT MNOHO MODELŮ ZNAČKY LUM TEC V PRAZE 22.4. 23.4.2015 NAŽIVO A PROMLUVIT SI SE ZÁSTUPCEM PRO EU, ZASTAVTE SE, VÍCE ZDE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Tak zase chytám bronz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 Na fotce to tak nevypadá, ale ty barvy jsou skoro stejné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se