Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Frostie: Tak ja bych ty spanele zase tak neprecenoval, navic za ty prachy? Ale jak se vratim z vandru, tak na to pristi tyden mrknu...;-).

Kazdopadne byly tyhle Caymany na servise vcelku nedavno, presne info by mel mit "sphinxx". Aspon tedy mi to bylo sdeleno pri koupi. Takze se poptam, a uvidime...

• Odpovědi 175
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 21. 12. 2016 v 20:52, Xenomorfus napsal:

Frostie: Tak ja bych ty spanele zase tak neprecenoval, navic za ty prachy? Ale jak se vratim z vandru, tak na to pristi tyden mrknu...;-).

Kazdopadne byly tyhle Caymany na servise vcelku nedavno, presne info by mel mit "sphinxx". Aspon tedy mi to bylo sdeleno pri koupi. Takze se poptam, a uvidime...

jj, Davidovi jsem tenkrát ohledně nich s něčím  pomáhal. Komunikace se španělskou centrálou je úděsná, ve všech jazycích...:-( Tak raději budeme vycházet z toho, že tak přišel kalibr zregulován ze Schweizu...

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Ano, hodinky jsem nechal ladit v jedné z nejlepších dílen u nás, proto ta přesnost, jinak chodily dost špatně. Ale teď je to báseň. No a co se týče té komunikace se Španěly, tak to je čirá tragédie, ale fakt hrůza.

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odesláno

Diky za info.

Nechtel sem Te pred koncem roku uz otravovat, ale odpovedel si na otazku, jak to s Caymany a presnosti je.

Kdyz budu hodne prisny, tak jdou +1s / den. Kdyz je nosim mene, tak zpomali. Odkladam "na dynko". Asi nebude problem je za mesic mit s presnosti 3s.

Mam tuseni, ze uz u mne zustanou.

Odesláno
  V 1. 1. 2017 v 0:04, Xenomorfus napsal:

Diky za info.

Nechtel sem Te pred koncem roku uz otravovat, ale odpovedel si na otazku, jak to s Caymany a presnosti je.

Kdyz budu hodne prisny, tak jdou +1s / den. Kdyz je nosim mene, tak zpomali. Odkladam "na dynko". Asi nebude problem je za mesic mit s presnosti 3s.

Jestli je to tak, tak myslím, že máš jedny z nejpřesnějších automatů na fóru i daleko mimo něj. Musel bys být úplný trotl, aby ses takového kusu dobrovolně zbavoval!

Odesláno
  V 1. 1. 2017 v 9:10, Frostie napsal:

Jestli je to tak, tak myslím, že máš jedny z nejpřesnějších automatů na fóru i daleko mimo něj. Musel bys být úplný trotl, aby ses takového kusu dobrovolně zbavoval!

Tak to,ze sem trotl nevylucuji  ;)

Presnost je asi dost dana stejnym a trochu specifickym nosenim. Rano asi hodinu, pak odlozim. Odpoledne 16-22h, pak pres noc odlozim. Vsiml sem si, ze kdyz je mam cely den (nektere vikendove dny), tak trosku pridaji (Asi tak +1s - zrejme natazeny do plna). Budu leden na nemocenske, takze uvidime, co s nima udela nestejnomerne noseni. Prubnu i odkladani na korunku ci korunkou dolu. 

Odesláno

To byl jen takový příměr, nicméně ti přeji co nejvíce spokojenosti s nimi.

Odesláno

Ja to taky tak bral, pane kolego (viz ten smajlik).

Dekuji Ti srdecne, sem s nima velmi spokojen, je to presne muj salek kavy... Jednoduchy cifr, indexy bez cisel, nodate, barva...

Na mne, coby chudeho delnika jsou to sice hodinky v cenove relaci o ktere sem si osobne myslel, ze nikdy kupovat nebudu, ale byla to laska na prvni pohled  :clap:

Odesláno
  V 1. 1. 2017 v 0:04, Xenomorfus napsal:

Diky za info.

Přesně tak, Maro. Chtěl jsem, aby šly lehce do plusu, jsem zvyklý na COSC. Tady se to podařilo odladit na +1s./24h., to mi vyhovovalo. Je super, že i přesto, že už je nosil Vlado si stále drží špičkovou přesnost. No jo, TOP Grade má svůj význam.

Odesláno

Zkratka sem mel stesti na Tebe a Farkyho, ze se k hodinkam chovali prikladne. Az by se je jeden skoro bal nosit  :lol2: .

Dnes po ceste s pritelkyni na kliniku do Zlina jsem udelal par rychlych fotek v "mekcim" slunci...

Caymany mne neprestanou bavit...

post-39943-0-82571100-1483301193_thumb.jpg

post-39943-0-17988300-1483301213_thumb.jpg

Odesláno

Ta keramika je super, paradoxně mě k ni přivedly SMPc, které mi byly docela malé :D . Druhá fotka je hezká, no hlavně, že Ti sedí.

Odesláno

Protoze se budu do konce ledna flakat prevazne doma, doufam,ze pribudou nejaka fota.

Jinak sem tedy sledoval jeste presnost a zjistil sem, ze po celodennim noseni je vhodne na noc Caymany odlozit korunkou nahoru. Vysledna odchylka za 5 dnu je 0 (nula) sekund.

Odlozene na dynku maji trochu tendenci se predbihat (1-2s).

Takze od 25.12. do 1.1. odkladane na dynko udelaly +5s, 1.1.-5.1. odkladane na korunku bez odchylky (tedy nula)...

Asi nejaky permonik mi to chodi v noci štelovat, bo to neni mozne...

Odesláno
  V 5. 1. 2017 v 12:20, Xenomorfus napsal:

Protoze se budu do konce ledna flakat prevazne doma, doufam,ze pribudou nejaka fota.

Jinak sem tedy sledoval jeste presnost a zjistil sem, ze po celodennim noseni je vhodne na noc Caymany odlozit korunkou nahoru. Vysledna odchylka za 5 dnu je 0 (nula) sekund.

Odlozene na dynku maji trochu tendenci se predbihat (1-2s).

Takze od 25.12. do 1.1. odkladane na dynko udelaly +5s, 1.1.-5.1. odkladane na korunku bez odchylky (tedy nula)...

Asi nejaky permonik mi to chodi v noci štelovat, bo to neni mozne...

a už jsi je rozebral, jestli tam náhodou nemají anténu na DCF se zesilovačem?  :)

Odesláno
  V 5. 1. 2017 v 12:22, Frostie napsal:

a už jsi je rozebral, jestli tam náhodou nemají anténu na DCF se zesilovačem?  :)

Je fakt, ze to dynko je tak vypoukle, ze bych ho klidne chytil sikama a povolil  :lol2:

Kazdy den to srovnavam s Gulfmasterama a uz sem je i 2x kontroloval, zda doslo opravdu v noci k synchronizaci  :notworthy:

Tvoje zhodnoceni mi prijde asi jako jedine realne, protoze uz je to neuveritelne, ze by to mohlo takhle presne normalne jit...

Zkratka tam bude ETA s DCF modulem. Hlavne, ze vterinovka nadherne "přede"  :clap:

Odesláno
  V 5. 1. 2017 v 12:30, Xenomorfus napsal:

Je fakt, ze to dynko je tak vypoukle, ze bych ho klidne chytil sikama a povolil  :lol2:

Kazdy den to srovnavam s Gulfmasterama a uz sem je i 2x kontroloval, zda doslo opravdu v noci k synchronizaci  :notworthy:

Tvoje zhodnoceni mi prijde asi jako jedine realne, protoze uz je to neuveritelne, ze by to mohlo takhle presne normalne jit...

Zkratka tam bude ETA s DCF modulem. Hlavne, ze vterinovka nadherne "přede"  :clap:

Prostě to ber tak, že jsi měl štěstí na jeden z nejpřesnějších mechanických kalibrů na zdejším fóru, navíc možná s rc nástavbou... :clap:

Odesláno

Frostie, tu RC nastavbu si nechame pro sebe, pak uz by to nebyla takova bomba  :cheers:

Ale abych jen netlachal, tak sem vybehl na dve minuty na zahradu a dal Caymany do snehu....

post-39943-0-26683700-1483621286_thumb.jpg

post-39943-0-64959200-1483621301_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...