Xenomorfus Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2016 Frostie: Tak ja bych ty spanele zase tak neprecenoval, navic za ty prachy? Ale jak se vratim z vandru, tak na to pristi tyden mrknu...;-).Kazdopadne byly tyhle Caymany na servise vcelku nedavno, presne info by mel mit "sphinxx". Aspon tedy mi to bylo sdeleno pri koupi. Takze se poptam, a uvidime...
Frostie Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2016 V 21. 12. 2016 v 20:52, Xenomorfus napsal: Frostie: Tak ja bych ty spanele zase tak neprecenoval, navic za ty prachy? Ale jak se vratim z vandru, tak na to pristi tyden mrknu...;-).Kazdopadne byly tyhle Caymany na servise vcelku nedavno, presne info by mel mit "sphinxx". Aspon tedy mi to bylo sdeleno pri koupi. Takze se poptam, a uvidime...jj, Davidovi jsem tenkrát ohledně nich s něčím pomáhal. Komunikace se španělskou centrálou je úděsná, ve všech jazycích...:-( Tak raději budeme vycházet z toho, že tak přišel kalibr zregulován ze Schweizu...
Xenomorfus Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 Moje prvni hratky s vodou.V jedne ruce PETka, v druhe fotak neni uplne optimalni kombinace, bude to chtit jeste jedny ruce...
siwi Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 Xenomorfus: Máš nakročeno správným směrem. S rozprašovačem je to taky zábava.
Xenomorfus Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 Diky, kluci.Byl to jen takovy desetiminutovy pokus. Budu na sobe pracovat.Rozprasovac vyzkousim, diky za tip.
Sphinxx Odesláno 31. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 (upraveno) Ano, hodinky jsem nechal ladit v jedné z nejlepších dílen u nás, proto ta přesnost, jinak chodily dost špatně. Ale teď je to báseň. No a co se týče té komunikace se Španěly, tak to je čirá tragédie, ale fakt hrůza. Upraveno 31. prosince 2016 uživatelem Sphinxx
Xenomorfus Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 Diky za info.Nechtel sem Te pred koncem roku uz otravovat, ale odpovedel si na otazku, jak to s Caymany a presnosti je.Kdyz budu hodne prisny, tak jdou +1s / den. Kdyz je nosim mene, tak zpomali. Odkladam "na dynko". Asi nebude problem je za mesic mit s presnosti 3s.Mam tuseni, ze uz u mne zustanou.
Frostie Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 V 1. 1. 2017 v 0:04, Xenomorfus napsal: Diky za info.Nechtel sem Te pred koncem roku uz otravovat, ale odpovedel si na otazku, jak to s Caymany a presnosti je.Kdyz budu hodne prisny, tak jdou +1s / den. Kdyz je nosim mene, tak zpomali. Odkladam "na dynko". Asi nebude problem je za mesic mit s presnosti 3s.Mam tuseni, ze uz u mne zustanou.Jestli je to tak, tak myslím, že máš jedny z nejpřesnějších automatů na fóru i daleko mimo něj. Musel bys být úplný trotl, aby ses takového kusu dobrovolně zbavoval!
Xenomorfus Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 V 1. 1. 2017 v 9:10, Frostie napsal: Jestli je to tak, tak myslím, že máš jedny z nejpřesnějších automatů na fóru i daleko mimo něj. Musel bys být úplný trotl, aby ses takového kusu dobrovolně zbavoval!Tak to,ze sem trotl nevylucuji Presnost je asi dost dana stejnym a trochu specifickym nosenim. Rano asi hodinu, pak odlozim. Odpoledne 16-22h, pak pres noc odlozim. Vsiml sem si, ze kdyz je mam cely den (nektere vikendove dny), tak trosku pridaji (Asi tak +1s - zrejme natazeny do plna). Budu leden na nemocenske, takze uvidime, co s nima udela nestejnomerne noseni. Prubnu i odkladani na korunku ci korunkou dolu.
Frostie Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 To byl jen takový příměr, nicméně ti přeji co nejvíce spokojenosti s nimi.
Xenomorfus Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 Ja to taky tak bral, pane kolego (viz ten smajlik).Dekuji Ti srdecne, sem s nima velmi spokojen, je to presne muj salek kavy... Jednoduchy cifr, indexy bez cisel, nodate, barva...Na mne, coby chudeho delnika jsou to sice hodinky v cenove relaci o ktere sem si osobne myslel, ze nikdy kupovat nebudu, ale byla to laska na prvni pohled
Sphinxx Odesláno 1. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 V 1. 1. 2017 v 0:04, Xenomorfus napsal: Diky za info.Nechtel sem Te pred koncem roku uz otravovat, ale odpovedel si na otazku, jak to s Caymany a presnosti je.Kdyz budu hodne prisny, tak jdou +1s / den. Kdyz je nosim mene, tak zpomali. Odkladam "na dynko". Asi nebude problem je za mesic mit s presnosti 3s.Mam tuseni, ze uz u mne zustanou.Přesně tak, Maro. Chtěl jsem, aby šly lehce do plusu, jsem zvyklý na COSC. Tady se to podařilo odladit na +1s./24h., to mi vyhovovalo. Je super, že i přesto, že už je nosil Vlado si stále drží špičkovou přesnost. No jo, TOP Grade má svůj význam.
Xenomorfus Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 Zkratka sem mel stesti na Tebe a Farkyho, ze se k hodinkam chovali prikladne. Az by se je jeden skoro bal nosit .Dnes po ceste s pritelkyni na kliniku do Zlina jsem udelal par rychlych fotek v "mekcim" slunci...Caymany mne neprestanou bavit...
Sphinxx Odesláno 1. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 Ta keramika je super, paradoxně mě k ni přivedly SMPc, které mi byly docela malé . Druhá fotka je hezká, no hlavně, že Ti sedí.
Xenomorfus Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Protoze se budu do konce ledna flakat prevazne doma, doufam,ze pribudou nejaka fota.Jinak sem tedy sledoval jeste presnost a zjistil sem, ze po celodennim noseni je vhodne na noc Caymany odlozit korunkou nahoru. Vysledna odchylka za 5 dnu je 0 (nula) sekund.Odlozene na dynku maji trochu tendenci se predbihat (1-2s).Takze od 25.12. do 1.1. odkladane na dynko udelaly +5s, 1.1.-5.1. odkladane na korunku bez odchylky (tedy nula)...Asi nejaky permonik mi to chodi v noci štelovat, bo to neni mozne...
Frostie Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 V 5. 1. 2017 v 12:20, Xenomorfus napsal: Protoze se budu do konce ledna flakat prevazne doma, doufam,ze pribudou nejaka fota.Jinak sem tedy sledoval jeste presnost a zjistil sem, ze po celodennim noseni je vhodne na noc Caymany odlozit korunkou nahoru. Vysledna odchylka za 5 dnu je 0 (nula) sekund.Odlozene na dynku maji trochu tendenci se predbihat (1-2s).Takze od 25.12. do 1.1. odkladane na dynko udelaly +5s, 1.1.-5.1. odkladane na korunku bez odchylky (tedy nula)...Asi nejaky permonik mi to chodi v noci štelovat, bo to neni mozne...a už jsi je rozebral, jestli tam náhodou nemají anténu na DCF se zesilovačem?
Xenomorfus Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 V 5. 1. 2017 v 12:22, Frostie napsal: a už jsi je rozebral, jestli tam náhodou nemají anténu na DCF se zesilovačem? Je fakt, ze to dynko je tak vypoukle, ze bych ho klidne chytil sikama a povolil Kazdy den to srovnavam s Gulfmasterama a uz sem je i 2x kontroloval, zda doslo opravdu v noci k synchronizaci Tvoje zhodnoceni mi prijde asi jako jedine realne, protoze uz je to neuveritelne, ze by to mohlo takhle presne normalne jit...Zkratka tam bude ETA s DCF modulem. Hlavne, ze vterinovka nadherne "přede"
Frostie Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 V 5. 1. 2017 v 12:30, Xenomorfus napsal: Je fakt, ze to dynko je tak vypoukle, ze bych ho klidne chytil sikama a povolil Kazdy den to srovnavam s Gulfmasterama a uz sem je i 2x kontroloval, zda doslo opravdu v noci k synchronizaci Tvoje zhodnoceni mi prijde asi jako jedine realne, protoze uz je to neuveritelne, ze by to mohlo takhle presne normalne jit...Zkratka tam bude ETA s DCF modulem. Hlavne, ze vterinovka nadherne "přede" Prostě to ber tak, že jsi měl štěstí na jeden z nejpřesnějších mechanických kalibrů na zdejším fóru, navíc možná s rc nástavbou...
Xenomorfus Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Frostie, tu RC nastavbu si nechame pro sebe, pak uz by to nebyla takova bomba Ale abych jen netlachal, tak sem vybehl na dve minuty na zahradu a dal Caymany do snehu....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se