siwi Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Z odchylky kolem nuly se raduj, dokud to jde. V praxi to ovšem znamená, že až se časem nějaká odchylka začne objevovat, může jít nejen do plusu, ale i do mínusu. Zajímavou zkušenost totiž právě činím se svými Damasky. Když jsem je v srpnu koupil, dělaly kolem +3s/den. Liboval jsem si, jak je to skvělé, a má radost rostla, když se postupně tato odchylka snižovala. +2s/den, pak +1s/den, NULA!!! Jenže tento "zlepšující se" trend pkračoval zvolna i nadále a dneska jsem někde kolem -6s za den. Začínám tedy pomalu uvažovat o nějakém tom permoníkovi, co mi to vždycky přes noc pošteluje.
Xenomorfus Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Zatim se raduju a je mi jasne, ze za nejaky cas to bude jinak. Automaty jsou prave o tom, ze maji dusi a permoniky
Xenomorfus Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Tak dnes nejaka prochazka kolem zamrzle Ostravice, tak sem neco prifotil i Caymanu.Jinac tedy kdyz je ted nosim cely den a odkladam jen na noc, zacaly se mi trochu zpozdovat. Vypada to na -3s / den. Zatim odkladam na dynko, mozna prubnu zmenu
siwi Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 No jo, to jsou ti permoníci Si dělaj, co chtěj v těch hodinkách...
Frostie Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Tak dnes nejaka prochazka kolem zamrzle Ostravice, tak sem neco prifotil i Caymanu.Jinac tedy kdyz je ted nosim cely den a odkladam jen na noc, zacaly se mi trochu zpozdovat. Vypada to na -3s / den. Zatim odkladam na dynko, mozna prubnu zmenuvidím to na momentální výpadek rc obvodu...
Xenomorfus Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 vidím to na momentální výpadek rc obvodu... . Asi sem je dal daleko od okna, budu je muset premistit k Gulfmasterum :-DTakovy uz je zivot automatu, zustala mi vzpominka, kdy opravdu sly nekolik dni po sobe s nulou
Frostie Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 . Asi sem je dal daleko od okna, budu je muset premistit k Gulfmasterum :-DTakovy uz je zivot automatu, zustala mi vzpominka, kdy opravdu sly nekolik dni po sobe s nulou JJ, ale třeba se ještě vzpamatují, i když, upřímně řečeno, ani odchylka 3 sec/den mi nepříjde zásadně dramatická
nividic Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Toz neda je k oknu, taha je po mrazu, mrskne do snehu a brble, ze delaji az 3 sek denne! :D
Xenomorfus Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Jo!A takovou fajnou presnost mely.A kdybyste vedeli, ze nejen po mrazu a snehu je taham :-P Tak a ted vazne, pokud budou delat do 20-ti sekund za den, nebudu to resit. Moc je z ruky nesundavam, mam je zkratka na noseni. Samozrejme s nima nedelam zadnou, pro automat, nebezpecnou cinnost, ale v zasade je nosim furt.A jak psal Frostie, 3s/den, pohoda.
Frostie Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Jo!A takovou fajnou presnost mely.A kdybyste vedeli, ze nejen po mrazu a snehu je taham :-P Tak a ted vazne, pokud budou delat do 20-ti sekund za den, nebudu to resit. Moc je z ruky nesundavam, mam je zkratka na noseni. Samozrejme s nima nedelam zadnou, pro automat, nebezpecnou cinnost, ale v zasade je nosim furt.A jak psal Frostie, 3s/den, pohoda.ano, ale 20 sec/den by bylo zralé na čistý průlet oknem na dvůr
Xenomorfus Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Tak to byl jen takovy primer. Kazdopadne se potvrzuje to, co sem psal tak nejak ze zacatku, ze kdyz je nosim intenzivne, maji trochu tendenci zpomalit. Aby sly (plusminus) v nule musel bych je nosit tak rano 1-2 hodiny, pak odlozit, a pak 16-22hod a odlozit. Kdyz sem ted doma, nedam je z pazoury cely den, takze pribrzdi.
Xenomorfus Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Ac Caymany skoro nesundam, fotograficky jsem ted nejaky pasivni.Snad jen ze vcerejsich promoci...A pak ze se poptapky nehodi k obleku
siwi Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Ba že hodí. Když jsem nosil SO 42, taky jim to k obleku slušelo
farkyostrava Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Odesláno 2. února 2017 maro ty si uplny svihak lazensky ;-)
Frostie Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Odesláno 2. února 2017 Ac Caymany skoro nesundam, fotograficky jsem ted nejaky pasivni.Snad jen ze vcerejsich promoci...A pak ze se poptapky nehodi k obleku Nesmysl. Naopak, jedna z nejlepších možných kombinací. Přece tam nepůjdeš s Nomosem 34 mm ... :-)
Xenomorfus Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Odesláno 2. února 2017 Kluciii, diky vam, pobavili jste mne. A taky dekuji za "schvaleni"Frostie: No nebudes mi verit, ale puvodne jsem zvazoval, ze si vezmu "Chronographe suisse" a kdo vi, jestli vubec tech 34mm maji
Frostie Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Odesláno 2. února 2017 Kluciii, diky vam, pobavili jste mne. A taky dekuji za "schvaleni"Frostie: No nebudes mi verit, ale puvodne jsem zvazoval, ze si vezmu "Chronographe suisse" a kdo vi, jestli vubec tech 34mm maji No ještě, žes to neudělal. To možná tak pro pani, ale pro tebe???
Xenomorfus Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Odesláno 2. února 2017 Frostie, to mas tak, jsem zmanipulovan timhle forem a coby "oblekovky" mam dvoje , z toho tem mladsim je pres 40 let :-). A oblek nosim velmi vyjimecne, takze sem tapal. Nakonec sem nechal Caymany, byl sem jen coby fotograf, takze o mne neslo. Kazdopadne diky za podporu, priste uz budu mit rozhodovani jednodussi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se