t2 Odesláno 2. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Co takle pondělí 19. ? Předběžně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Dovoli-li mi zdravi, rad se zucastnim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Jsem také pro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Zatím v tom nevidím problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Ok tak se nám to už blíží. Má někdo nápad kde se sejít? Tam co jsme byli minule bylo trochu málo světla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 No, to je pravda. A já navíc nevím, jestli se budu moci zúčastnit. Zítra odpoledne jdu k doktorce s už měsíc trvajícím zánětem zvukovodu. Jestli mě nechá doma, což bych i docela rád, tak to nedám. Na druhou stranu by mě to dost mrzelo. Nechme to ještě do zítra večera otevřené a pak se uvidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 No, to je pravda. A já navíc nevím, jestli se budu moci zúčastnit. Zítra odpoledne jdu k doktorce s už měsíc trvajícím zánětem zvukovodu. Jestli mě nechá doma, což bych i docela rád, tak to nedám. Na druhou stranu by mě to dost mrzelo. Nechme to ještě do zítra večera otevřené a pak se uvidí. To je na pytel. Já ho prodělal někdy na přelomu listopad - prosinec. Dostal jsem kapky a ještě pořád to odeznívá. Fuj na to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Tak od zítřka jsem týden na neschopence. Co to přeložit aspoň o týden? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 No tak co pondělí 26.?už jsem si koupil i baterky do chcíplejch hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Já bych byl pro. Píšu si to do kalendáře. To už snad budu v poho nebo aspoň nebudu muset trčet doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Sel bych rad, ale tento termin je pro mne daleko. S puvodnim jsem pocital na 90%, tento je v ohrozeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Co to udělat jako včera v Gate? Ja bych šel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Gate bude ok. Bejvá tam plno? Kvuli rezervaci? Preferuju nekuřáckou část. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Plno tam bude určitě. Rezervace je nezbytná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 17. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 Takže 26. a v kolik hodin? A kolik digichronomagorů?1. t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 1.T22.Ava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 1.T2 2. Ava 3. siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Tak od kolika? Mě je to jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Viděl bych to na 18:00. Ale zatím ještě stále nevím, jestli už budu uschopněnej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 21. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2015 Tak jo, je to zamluvený na 26.1. na 18,00 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se