siwi Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Tak jsem se před chvílí vrátil od doktorky a uschopnila mě až od příští středy. Dost mě to překvapilo, ale nic s tím nenadělám. To pondělí musím bohužel zrušit, sorry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 1.T22. Ava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Přidej se, ať je vás tam víc. Já bohužel nemůžu :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 (upraveno) Protože jsem měl velké oči tak jsem tam zamluvil stůl pro šest. Tak mě v tom nenechte. Vítáni jsou samo všichni.edit: bude něco takovýho: Upraveno 24. ledna 2015 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2015 No, tyjo... To mám čeho litovat, do háje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Co takle udělat další sraz? Ten třetí byl na moje počty až příliž exkluzivní. Takže se na pár diginadšenců nedostalo. Byl by zájem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Byl, Tédvojko Celé minulé pondělí jsem litoval, že jsem se nemohl zúčastnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 OK tak co čtvrtek 19.2.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Myslím, že by to šlo. V kalendáři na ten den nic nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Ale zatím bych ještě počkal, jestli se nepřihlásí někdo další... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 Tak neváhejte se sem ozvat všichni kdo byste měli zájem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 DIGI sraz Tábor. Zatím to směřuje k neděli 19.4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Jojo, budu tam...dohodli jsme se s T2, že se sejdeme v Táboře...mohli by toho využít třeba i jiní členové z jižních Čech a nebo klidně i odjinud, tak proč to nedat jako veřejnou příležitost k setkání :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 Tak po čase se znova zeptám: co udělat nějakej sraz. Měl by někdo zájem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 Já ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 Já taky. Minule mi to nevyšlo a do teď je mi to líto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 Fajn tak to jsme už tři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 Fajn tak to jsme už tři. Kdyby to tak chtělo vyjít i Manťákovi třeba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 Vždyť já mám jen pár digitálek, nemám co ukázat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 Já bych stanovil minimální limit jedněch digitálek. Takže to bys splnil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se