Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 317
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Tak v Podolce je zarezervovaný stůl od 19,00  28.6. na jméno Volejník.

Upraveno uživatelem t2
Odesláno

Tak v Podolce je zarezervovaný stůl od 19,00  28.6. na jméno Volejník.

Budu s tím takto také kalkulovat a těším se na vás, mágové!

• po 3 týdnech...
Odesláno

Zdravím pánové! Tak se nám blíží sraz. Nezapomněli jste? Máte už sbaleno? :D

Ještě si dovolím zopakovat svůj dotaz, který tu nějak zapadl. Je to ta Podolka v Karlíně, jak je uvedeno v odkazu?? Ona je totiž ještě jedna na Praze 4.

Odesláno

Karlín, stanice tramvaje Urxova, adresa Šaldova 466/34. Škoda jen, že to pravděpodobně MadButcherovi a Kuncákovi nevyjde, mohl jsem poznat nové tváře. Nepřidá se třeba ještě někdo? Jinak, sbaleno mám.

Odesláno

Mam toho taky dost, hlavne baleni na dovolenou, ale mam to celkem blizko a pokud mi to vyjde, stavil bych se na jedno pivko, ale asi o neco pozdeji.

Nebudete se jeste nekdo stavovat doma? Rad bych nazivo mrknul, lehce nedigitalne, na seiko monster oranž a seiko sumo (libovolna barva); pokud nekdo mate...

Odesláno

Stale to nevzdavam, ale uz jsem tenhle tyden musel odvolat 2 jine akce s chronomagem ( proste problem u nasich ) a tak radsi v predstihu informuji.

Odesláno

Těším se na všechny, kteří přijdou. Pokud to někomu nevychází, nevadí. Každý máme své povinnosti. I já jsem již v minulosti musel odříct. Jinak doma se ještě stavuji, ale požadovaná Seika bohužel nemám.

Odesláno

Tak už zdravím zase z domova. Sraz byl opravdu super. Moc pohodová atmosféra, díky které mám skvělou náladu. Díky za večer v příjemné společnosti :D

Odesláno

Za mě to bohužel nevyšlo. Do 18h jsem dřepěl v práci. Teď jsem teprve přišel z nákupu a peru a balím na dovču... tak snad jindy...

Odesláno

Jo, a s tou přesností modulu 549 jste měli samozřejmě pravdu. Udávaná odchylka je +- 15 vteřin. Takže hodinky, které jsem měl, tuto normu překračovaly dvojnásobně do plusu a stejně jsou na tom i ty, které mám dodnes.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Za mě to bohužel nevyšlo. Do 18h jsem dřepěl v práci. Teď jsem teprve přišel z nákupu a peru a balím na dovču... tak snad jindy...

Tak určitěééé. Hlavně si tu dovolenou náležitě užij :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...