Sphinxx Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Dekuji, tesim se a doplnuji:1. t22. Frostie3. siwi4. MadButcher5. Kuncák76. SFXX (50/50)
t2 Odesláno 11. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2016 (upraveno) Tak v Podolce je zarezervovaný stůl od 19,00 28.6. na jméno Volejník. Upraveno 11. června 2016 uživatelem t2
Frostie Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 Tak v Podolce je zarezervovaný stůl od 19,00 28.6. na jméno Volejník.Budu s tím takto také kalkulovat a těším se na vás, mágové!
siwi Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Odesláno 27. června 2016 Zdravím pánové! Tak se nám blíží sraz. Nezapomněli jste? Máte už sbaleno? Ještě si dovolím zopakovat svůj dotaz, který tu nějak zapadl. Je to ta Podolka v Karlíně, jak je uvedeno v odkazu?? Ona je totiž ještě jedna na Praze 4.
MadButcher Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Odesláno 27. června 2016 Nezapomnel, ale at se snazim jak se snazim zorganizovat zitrek tak abych mohl dorazit, tak mi to bohuzel nevychazi... vidim to tak na 20% ze se mi to nakonec podari... sorry chlapi.
kuncák7 Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Odesláno 27. června 2016 Bohuzel se pridavam, mam nejake behani kvuli nasim a asi to nestihnu. Omlouvam se.
Honza.manta Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Odesláno 27. června 2016 Dnes jsem dorazil do Prahy lehce po sedné, jestli to vyjde zítra podobně, tak určitě dorazím. Jdu si zabalit nějaké digi.
t2 Odesláno 27. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2016 Nezapoměl, ale sbaleno ještě nemám. Jinak je to ta restaurace v Karlíně.
siwi Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Odesláno 27. června 2016 Díky za ujištění. Bude to příjemná komorní akce
Frostie Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Odesláno 28. června 2016 Karlín, stanice tramvaje Urxova, adresa Šaldova 466/34. Škoda jen, že to pravděpodobně MadButcherovi a Kuncákovi nevyjde, mohl jsem poznat nové tváře. Nepřidá se třeba ještě někdo? Jinak, sbaleno mám.
odjinud Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Odesláno 28. června 2016 Mam toho taky dost, hlavne baleni na dovolenou, ale mam to celkem blizko a pokud mi to vyjde, stavil bych se na jedno pivko, ale asi o neco pozdeji. Nebudete se jeste nekdo stavovat doma? Rad bych nazivo mrknul, lehce nedigitalne, na seiko monster oranž a seiko sumo (libovolna barva); pokud nekdo mate...
kuncák7 Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Odesláno 28. června 2016 Stale to nevzdavam, ale uz jsem tenhle tyden musel odvolat 2 jine akce s chronomagem ( proste problem u nasich ) a tak radsi v predstihu informuji.
siwi Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Odesláno 28. června 2016 Těším se na všechny, kteří přijdou. Pokud to někomu nevychází, nevadí. Každý máme své povinnosti. I já jsem již v minulosti musel odříct. Jinak doma se ještě stavuji, ale požadovaná Seika bohužel nemám.
t2 Odesláno 28. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 28. června 2016 Tak seiko mám jen dvoje digi a jedny pětky. Takže to moc nepomohu. Ale už jsem si asi vybral co přinesu. Takové malé preview: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Odesláno 28. června 2016 Tak už zdravím zase z domova. Sraz byl opravdu super. Moc pohodová atmosféra, díky které mám skvělou náladu. Díky za večer v příjemné společnosti
odjinud Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Odesláno 28. června 2016 Za mě to bohužel nevyšlo. Do 18h jsem dřepěl v práci. Teď jsem teprve přišel z nákupu a peru a balím na dovču... tak snad jindy...
siwi Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Odesláno 28. června 2016 Jo, a s tou přesností modulu 549 jste měli samozřejmě pravdu. Udávaná odchylka je +- 15 vteřin. Takže hodinky, které jsem měl, tuto normu překračovaly dvojnásobně do plusu a stejně jsou na tom i ty, které mám dodnes. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Odesláno 28. června 2016 Za mě to bohužel nevyšlo. Do 18h jsem dřepěl v práci. Teď jsem teprve přišel z nákupu a peru a balím na dovču... tak snad jindy... Tak určitěééé. Hlavně si tu dovolenou náležitě užij
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se