cigi Odesláno 22. května 2007 Nahlásit Odesláno 22. května 2007 Co se to tu asi dneska změnilo, to to ještě nevíš ondraji ? Jinak chudákem jsi mě tu nazval už mockrát, nevadí mi to od tebe.
Ondraj Odesláno 22. května 2007 Nahlásit Odesláno 22. května 2007 cigi napsal: Co se to tu asi dneska změnilo, to to ještě nevíš ondraji ? Jinak chudákem jsi mě tu nazval už mockrát, nevadí mi to od tebe. Cigi, když si vyhledáš slovo "chudák" s nickem "Ondraj", zjistíš, že bylo použito ve dvou vláknech. Zde a v tomto "Tabulka zájemců - Prim Elegant Linea 40mm" http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=295&p=39 a to v příspěvku Psal Ondraj: Koukám, že otázka barvy tvaru ručiček a číselníku trápí ještě skoro každého. A já myslel, že jsem jediný, kdo ještě upřesňuje :-) Chudák Prim, ta administrativní agenda musí být fakt lahůdka. Pane Prokope, máte ještě i jiné sny než o hodinlách ? :-)) Takže někdo z nás dvou je tu malinko zmatený Jinak samozřejmě tyto moje příspěvky se můžou smazat jsou mimo, budu dál Cigimu psát na mail.
Jeremy Odesláno 22. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2007 cigi napsal: No bravura - někdo vám tu nabízí výběhový chlapácký vykrmení ega se SLEVOU - utrhněte mu ruce!!!! HONEM - možná to stihnete bez dph, cla - to bude radosti a parády - ó, jak je ten vekslák skutečně seryjózní !!!!! Určitě vám i poděkuje !!! Midlochu, ogare - tebe se to netýká - zvu tě k opravdové diskuzi do cabaretu. Poslouchej mamlasi, několikrát jsem tu psal, že z toho nemám nic, jen tu láhev za cestu na poštu a riziko, že si kupec ty hodinky nevezme. Lze to snadno ověřit. Takže čekám omluvu. Samozřejmě, že je to bez cla a dph, protože je to v rámci zemí EU, ale to by asi takový znalec, jako Ty, měl vědět. Nabídka platí nyní pro všechny kromě tebe, pochopitelně. Kdyby někdo chtěl reference od členů tohoto fóra, kteří jí už využili, můžu poskytnout, mám doma už 5 lahví. Mám pocit, že vykrmení ega bys potřeboval ty - ale já ti s tím nepomůžu.
Frantik Odesláno 22. května 2007 Nahlásit Odesláno 22. května 2007 Cigi, kdyz se nekdo montoval podobnym stylem do tve milovane diskuze o predrazenych Primkach nebo do realizace tveho projektu L.E., tak jsi se mohl podelat vzteky. Ted to delas ty!!! Svuj nesouhlas davas najevo kopanim kolem sebe, jako kun (nebo vůl ) streleny do bricha. Delas presne to, co Diskuter. Plkas. A hlavne nemeris stejnym metrem!!!!
Ondraj Odesláno 22. května 2007 Nahlásit Odesláno 22. května 2007 Jeremy napsal: cigi napsal: No bravura - někdo vám tu nabízí výběhový chlapácký vykrmení ega se SLEVOU - utrhněte mu ruce!!!! HONEM - možná to stihnete bez dph, cla - to bude radosti a parády - ó, jak je ten vekslák skutečně seryjózní !!!!! Určitě vám i poděkuje !!! Midlochu, ogare - tebe se to netýká - zvu tě k opravdové diskuzi do cabaretu. Poslouchej mamlasi, několikrát jsem tu psal, že z toho nemám nic, jen tu láhev za cestu na poštu a riziko, že si kupec ty hodinky nevezme. Lze to snadno ověřit. Takže čekám omluvu. Samozřejmě, že je to bez cla a dph, protože je to v rámci zemí EU, ale to by asi takový znalec, jako Ty, měl vědět. Nabídka platí nyní pro všechny kromě tebe, pochopitelně. Kdyby někdo chtěl reference od členů tohoto fóra, kteří jí už využili, můžu poskytnout, mám doma už 5 lahví. Mám pocit, že vykrmení ega bys potřeboval ty - ale já ti s tím nepomůžu. Schválně jsem psal Jeremy já, abys neměl potřebu se hájit sám i když to bylo dost pod pás.
Jeremy Odesláno 22. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2007 Ondraj napsal: Schválně jsem psal Jeremy já, abys neměl potřebu se hájit sám i když to bylo dost pod pás. Rozumím, dík, ale neva. Stejně myslím, že to s ním nic neudělá a ostatní chápou, jak to je
Jumbo Odesláno 22. května 2007 Nahlásit Odesláno 22. května 2007 To Jeremy: Co je to flyback? Myslel jsem si že je to jiný název pro rattrapante (dobíhající ručka), ale na to mně tach chybí jedno tlačítko.
Jeremy Odesláno 22. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2007 Nene, flyback je to, že když _za chodu chronografu_ zmáčkneš spodní resetovací čudl, chronograf se vyresetuje a okamžitě zase odstartuje na tento jeden stisk. Jinak by bylo třeba mačkat 3x.
Návštěvník Kamil Odesláno 2. června 2007 Nahlásit Odesláno 2. června 2007 Frantik napsal: Cigi, kdyz se nekdo montoval podobnym stylem do tve milovane diskuze o predrazenych Primkach nebo do realizace tveho projektu L.E., tak jsi se mohl podelat vzteky. Ted to delas ty!!! Svuj nesouhlas davas najevo kopanim kolem sebe, jako kun (nebo vůl ) streleny do bricha. Delas presne to, co Diskuter. Plkas. A hlavne nemeris stejnym metrem!!!! Tak jsem si tohle vlákno přečetl až teď a tohle je docela trefné. A cigi nejenom plká jako Diskutér, on přesně jako Diskutér neodpovídá na věci, které se mu nehodí. Že bychom tu měli dalšího demagoga?
mnovace Odesláno 2. června 2007 Nahlásit Odesláno 2. června 2007 spíše dítě, které se přes všechny zábrany a zákazy rodičů dostalo k počítači
MartinP Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Odesláno 21. května 2008 midloch napsal: Klidně ti zkusím poradit já přesně tento typ jsem si loni nový kupoval u firmy ALTMAN (autorizovaní Breitling prodejce) kontakt pro individuální domluvení ceny je p. Foldeš tel: 354430128. Pana Foldeše z firmy Altman v Plzni můžu vřele doporučit. Jednal jsem s ním když jsem si kupoval své Breitling SuperOcean.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se