Ondrej71 Odesláno 18. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 Miriablo : gratulace, ať vydrží U mě počtvrté
Kostra Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2016 Ty jsi nezmar Ondro:-) Gratulace a snad už ti pak na pátý pokus vydrží:-D
Ondrej71 Odesláno 19. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2016 (upraveno) bumerang Krasny! uz si ich nechaj!! Ty jsi nezmar Ondro:-) Gratulace a snad už ti pak na pátý pokus vydrží:-DUvidíme, snad tentokrát vydrží dýl Upraveno 19. ledna 2016 uživatelem Ondrej71
Locky Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2016 Klasika, která nezevšední! Schválně, jak dlouho vydrží.
VojtaJ Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Musím se přidat. Nádherný orloj. Vyhrát aspoň pár sto-tisícovek ve sportce, byly by Omegy Moon jednou z prvních věcí, kterou bych pořídil. A možná k nim ještě Breitlingy Chronomat. Ale Moony by byly určitě první a nejspíše by to byly černý keramický Dark side. To jsou jednoduše nejkrásnější hodinky,jaký znám.
Ondrej71 Odesláno 20. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 (upraveno) Klasika, která nezevšední! Schválně, jak dlouho vydrží. Bůh ví .. Musím se přidat. Nádherný orloj. Vyhrát aspoň pár sto-tisícovek ve sportce, byly by Omegy Moon jednou z prvních věcí, kterou bych pořídil. A možná k nim ještě Breitlingy Chronomat. Ale Moony by byly určitě první a nejspíše by to byly černý keramický Dark side. To jsou jednoduše nejkrásnější hodinky,jaký znám.Po Dark Side pokukuju už dlouho. Není to taková klasika jako "normální " Moony, ale je to hodne povedený kousek, líbi se mi. Jen ta výška Obrázek z webu Upraveno 20. ledna 2016 uživatelem Ondrej71
organic Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Co dodat, ikonické hodinky.Jedny z mála, kde se stačí soustředit na jediný model a člověk má o zábavu postaráno. Existují stovky variant a k nim stovky příběhů.Od CK-2915-1 až po svítícího Snoopyho.Přidám jen dvě fotky, co mi utkvěly poslední týden, protože ten kožený řemen jim sekne a čokolády není nikdy dost.
Ondrej71 Odesláno 20. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Ten Rally řemen vypadá skvěle !
VojtaJ Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 (upraveno) Bůh ví .. Po Dark Side pokukuju už dlouho. Není to taková klasika jako "normální " Moony, ale je to hodne povedený kousek, líbi se mi. Jen ta výška Obrázek z webu image.jpegJo, já vím, že ocelový Moony jsou asi klasičtější, ale ta viděl jsem Dark side na jednom videu a ta černá keramika a černej keramickej cifr mají úžasnej lesk, kterej jsem u oceli asi ještě neviděl. Navíc mám pro černý hodinky slabost, což je důvod, proč jsem si jako první slušnější orloj pořídil černý Alpnach od Victorinoxu. Ale po těch Moonech Dark Side slintám už od chvíle, kdy jsem je poprvé uviděl. Jednoduše úžasný stroj a ani ta výška by mi ani nevadila - Alpnachy taky nejsou nejnižší. Jenom, bohužel, bez té výhry ve sportce jsou daleko mimo mé možnosti. Kdybych mohl, vybíral bych mezi těmihle dvěma variantami. I když musím říct, že to červený prošívání vypadá super. Upraveno 21. ledna 2016 uživatelem VojtaJ
Ondrej71 Odesláno 21. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 Výběr by to nebyl jednoduchý , všechny verze jsou super
brownwld Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 No pekny to kluci mate... Taky na ne jednou (snad) dojde :)
ave1112 Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Odesláno 9. února 2017 A zase jsou doma image.jpegimage.jpegOndro GRATULUJEM a tiez musim pochvalit poslednu fotku, proste PECKA, uzivaj a nech vydrzia co najdlhsie :-)))
Michal444 Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Odesláno 9. února 2017 A zase jsou doma image.jpeg image.jpegPripajam sa aj ja nech vydrzia co najdlhsie ))))))
Ondrej71 Odesláno 9. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2017 Ondro GRATULUJEM a tiez musim pochvalit poslednu fotku, proste PECKA, uzivaj a nech vydrzia co najdlhsie :-))) Pripajam sa aj ja nech vydrzia co najdlhsie ))))))Ďakujem chalani, dúfam, že áno
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se