Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kluci, kdo nemáte konfekční postavy a chcete od košile po obleky (včetně všeho pro partnerky), tak zkuste tuhle firmu  a garantuji vám, že přestanete shánět cokoliv kdekoliv jiného : www.janaberg.com   Kdyby něco, pošlete mi SZ, sdělím víc i na koho se obrátit a odvolat se :)

• Odpovědi 48
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

A teď co dělat, když člověk nemá konfekční postavu (v podstatě jediná košile, kterou jsem zatím zkoušel a která mi je, je regular fit od Levina, ale to "je mi" je ve smyslu obleču ji a můžu v ní existovat a pohybovat se, ne ve smyslu "padne mi" přes břicho by mi seděl jejich slim fit, ale to je bohužel spíš weak fit (má zúžený i průramky a ramena), takže v tý bych nemohl zvednout ruce (což je např. při focení poměrně velkej nedostatek)). Původně jsem myslel, že půjdu do LP, protože to cenově už není moc navíc proti českým cenám TML, ale jak to tak čtu, tak nevím. Chtěl jsem pár košil a během roku oblek, ale jak tak o tom čtu, zůstat u triček se zdá jako stále přijatelnější volba.

Zrovna tobě dle toho co popisuješ, bych doporučil Tyrwhitta. Jejich střihy jsou konzervativnější. Oproti TML mají při "jakože" stejném střihu právě ty průramky a celkově rukávy širší než TML, a to docela o dost, takže to by ti mohlo sedět. 

Prakticky máš pravdu, košile na míru je takřka všude risk a nevím o žádném podniku, kde by byla alespoň drtivá zákazníků spokojená, kvalita je dost kolísavá.

Odesláno

Bohužel, Tyrwhitta jsem zkoušel teď koncem roku a kalhoty fajn, ale u košile mi byl i nejdelší rukáv, co se od nich dá objednat, krátkej. Holt jsem ještě zapomněl napsat výšku 197 s relativně kratším tělem a delšíma rukama a nohama.

Odesláno

Tyrwhitt, má stejné délky rukávu jako TML (a u TML o problémech s rukávy nemluvils), čili nejdělší mají oba dva 38 palců. Takže asi u Tyrwhitta nezkoušels nejdelší, jinak tomu nerozumím, proč TML by ti rukáv byl a u Tyrwhitta ne...? 

Odesláno

No jo, ted na to koukam a podle mejlu co mi posilali to byly 37, takze jestli maj i 38, mohlo by to jit (nebylo to o moc). Pritom jsem ale vybiral co nejdelsi. Zrejme jsem se ukliknul. Tak ja to jeste zkusim (stejne jsem chtel jeste i nejaky ty kalhoty), diky.

Odesláno

Postavu mám vcelku konfekční. Prohlížím suitsupply a líbí se mi, že mají i strukturované látky, na což jsem v obyčejných obchodech prakticky nenarazil. Asi zkusím něco objednat. Rozměrově vypadá, že by mohly sedět. A za ušetřené zlaťáky pořídím Loaky :-)

• po měsících...
Odesláno

Od John & Paul mám jednu bílou košili. Nemám co bych ji vytkl. Střih sedí (superhubeňour), materiál příjemný. Jedině snad tvrdší límec, který chce několik vyprání aby přestal škrábat. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...