dadama Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Dlouho jsem se chystal upravit si hodinový gadget v sidebaru ve Windows 7. Konečně jsem se k tomu dostal a trochu si s tím pohrál. Kdyby měl někdo zájem, stáhněte si zip soubor, rozbalte a pak poklepejte. Mělo by se to nainstalovat samo a mělo by to fungovat i ve Vistách. Zdrojové soubory jsou původní od Microsoftu. Upravil jsem pouze názvy a obrázky. Jsou tam i Orlíky, ale vteřinovka funguje pouze centrální... Tak snad to někomu udělá radost... :-) Náhledy: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. prim-gadget.zip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 (upraveno) Díky moc, nainstalováno, pěkná fičura. Šlo by ještě zprovoznit datumovku? Anebo udělat noudejt Upraveno 15. března 2014 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Supr, moc moc diky. Budu si to muset predelat, protoze mam bilou lunetu, ale to je malickost (pokud to tam teda neni, budu u PC az v pondeli ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Díky moc, nainstalováno, pěkná fičura. Šlo by ještě zprovoznit datumovku? Anebo udělat noudejtNo ty woe- funkční datumovka by byla dost machýrka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Gadget s funkcni datumovkou jsem kdysi nasel, ale ac jsem se pokousel sebevic, nepovedlo se mi ho predelat. Ale mozna jsem se jen malo snazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadama Odesláno 15. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Ten původní gadget od Microsoftu je vcelku jednoduchý. Ale je to na základě javascriptu, takže se pokusím s kamarádem na to mrknout. Teoreticky by to jít mělo, taky by měla jít mimostředná vteřinovka u Orlíků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadama Odesláno 15. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Supr, moc moc diky. Budu si to muset predelat, protoze mam bilou lunetu, ale to je malickost (pokud to tam teda neni, budu u PC az v pondeli ) No vidíš, na verzi s bílou lunetou a bílými ručkami jsem zapomněl. Tak případně v dalším update. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 No vidíš, na verzi s bílou lunetou a bílými ručkami jsem zapomněl. Tak případně v dalším update.Tak pokud to stihnes do pondeli, tak si to stahnu. Pokud budu mit cas, tak to v pondeli dodelam, pokud nebudu, pockam na update Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Díky paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Dobrá práce!!! Počkám si na měnící se datum anebo nodate verzi. Ještě barvy ciferníku by mohly být volitelné + tlačitko na otočku, kde by byl v průhledu vidět šlapající strojek (dělám si srandu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Paráda!!! Díky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 ...já bych si s dovolením také vzal Super, paráda, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadama Odesláno 16. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Pracuju právě na updatu. Bude datum! Teď jdu vařit a dodělám to spíš až navečer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Pracuju právě na updatu. Bude datum! Teď jdu vařit a dodělám to spíš až navečer...Paráda, těšíme se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Super, děkuji a nech si chutnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milog Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 (upraveno) Super nápad, skvělé provedení. Děkuji. Upraveno 16. března 2014 uživatelem Milog Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Ja kdyz klikam, tak se zepta, jestli instalovat, dam ok a pak uz nic. A hodiny mam pak jen ty standartni, Primky ne. Co delam spatne? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadama Odesláno 16. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Mohla by to být ta němčina nastavená jako defaultní jazyk. Update, na kterém pracuji obsahuje i jazykové mutace. Snad by to poté mělo fungovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milog Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Ja kdyz klikam, tak se zepta, jestli instalovat, dam ok a pak uz nic. A hodiny mam pak jen ty standartni, Primky ne. Co delam spatne? neeprim.JPGMěl jsem podobný problém v práci.Vyřešil jsem to tak, jsem instalátor ještě rozbalil (tzn. buď změnit příponu na třeba rar a dát rozbalit) a výsledek nakopíroval do složky: c:\Program Files\Windows Sidebar\Gadgets\Pirm.Gadget Já jsem ještě musel změnit ve složce s Gadgetem cs-CZ a en-US, ale to už se musí každý podívat co má, a ještě pozor na 64bit má dvakrát Program Files. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Aha, diky kluci. Tak ja jeste vyckam ten update a pak to zkusim jeste jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se