Přejít na obsah

Projekt Orlík

Doporučené příspěvky

Rád bych se zeptal šťastných majitelů této limitky, zda hodinky nosíte, jak často a nebo jestli si je jen schováváte na "lepší" časy.. Občas se na fóru nějaké fotky objeví, ale co ostatní? Utrpěli hodinky nějaké šrámy? Ty moje nosím pracovní dny celkem pravidelně a stále vypadají jako nové.. Možná je jen šetřím?..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 905
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

zekon7302

Ty hodinky mně baví čím dál víc, dokonalé univerzálky.   nějaké mobilní fotopokusy

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

c7535bba5c73ed8f

Jednoznačně vyhrály ve volbě, jaký hodinky s sebou k moři s dětma (i když v Igenech v automatu měly těžkýho soupeře :-) A nijak jsem je nešetřil (bazén, moře, stavění hradů...). I po půlroce můžu říct, že to jsou asi nejpraktičtější hodinky za dlouhou dobu, takže je nosím suverénně nejčastěji. Díky, Zekone!  :)

Odkaz ke komentáři

Nosím je furt a vůbec nešetřím.  Vlásečnice jsou, ale drží to vše jak má včetně vody.  Paráda.  Nedávno jsem chtěl zkusit nějaké makro fotky, a dost jsem se zhrozil co všechno je na lunetě vidět.....

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...

Mně nejvíc těší ta oblíbenost, a jsem rád že jsem si to nenechal jenom pro sebe, nevěřil jsem že to bude mít až takový úspěch.

Mozno signal pre zopakovanie projektu ale s nejakymi zmenami aby povodny nestratil na exkluzivite.

Pokial by sa do toho slo tak sa hlasim a asi nebudem sam.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...