zekon7302 Odesláno 2. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 hlásil jsem se na 16 pozici(jen, aby jste mne nepřehlídli) takže s tic-tac a sinoba 18 ks jenom dotaz mimo - za cenu 32.205,- se dají někde koupit? pokud to dobře chápu, tak cena je 32.205 + 28000/počet účastníkuNe standardní cena bez úprav je 33900kč. Hasňa: cena po slevě 32205kč, úpravy 30154kč(děleno-počtem zájemců), antireflex 490kč, frézování víka 1850kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tic-tac Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Děkuju moc za odpovědi.Zatím se nestavím do řady. Rozmyslím do neděle a případně dám hned vědět, že potvrzuji zájem.Je toho teď v prodejní sekci nějak moc a člověk neví, na co dřív utratit peníze na dovolenou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 (upraveno) Ne standardní cena bez úprav je 33900kč. Hasňa: cena po slevě 32205kč, úpravy 30154kč(děleno-počtem zájemců), antireflex 490kč, frézování víka 1850kč.Teď tady padlo spousta nepřesností, tak se pokusím upřesnit rozpočet, jak ho mám zatím v poslední verzi od zekona (vše ceny včetně DPH): Základní cena ORLÍKů po slevě: 32.205,- Kč Úpravy které se nerozpočítávají:-frézování dýnka 1.850,- Kč-antireflex vnitřní modrý 490,- Kč Mezisoučet 34.545,- Kč Úpravy které se rozpočítávají:-výroba číselníku s datumem 4.000,- Kč-matrice na tisk číselníku 2ks 6.000,- Kč-matrice na datumový věnec 1ks 3.000,- Kč-přípravek na bombírování ruček 15.000,- KčCelkem pro rozpočítání 28.000,- Kč Tedy při počtu 1 hodinky - za kus: 34.545 + 28.000 = 62.545,- Při počtu 10 hodinek - za kus: 34.545 + 28.000/10 = 37.345,- Kč Patnáct hodinek - za kus: 36.412,- Kč Sedmnáct hodinek - za kus: 36.193,- Kč Takže orientačně se pohybujeme kolem 37 tisíc za kus. Upraveno 2. dubna 2014 uživatelem baza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Co trebars ORLIKPRIM AUTOMATICKYNATAH centrovane v spravnej velkosti a s diakritikou samozrejme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hospahejsa Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Ja bych byl tedy pro minimalistickou variantu. 1. zekon7302 -česky / čtyři řádky2. huhu4d -česky / čtyři řádky3. baza -česky / čtyři řádky4. Bert -česky / čtyři řádky5.Panedge -česky/čtyři řádky/6.svkfan - cesky/styri7. Kristian.nov -česky / čtyři řádky8. Viktor9.Kadakii10. Hirsch -česky / čtyři řádky11. JZED12. cali13. Honza.manta -jazyk je mi jedno / čtyři řádky14. hopsahejsa - česky, dva oddělené řádky (ORLÍK / 25 RUBÍNŮ)15. Ohm-Aztec -česky / čtyři řádkyxx.Sinoba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 2. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 (upraveno) S došlých SZ by nás mělo momentálně být 20, a další informace mi dali výsledek 50/50, čtyři/dva řádky. Názor, v jednoduchosti je síla nebo krása, může být dost podstatný a vůbec bych tuto volbu nezavrhnul, co vy na to? Upraveno 2. dubna 2014 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Zkusím trochu podpořit 2 až 3 řádky 1. zekon7302 -česky / čtyři řádky2. huhu4d -česky / čtyři řádky3. baza -česky / čtyři řádky4. Bert -česky / čtyři řádky5.Panedge -česky/čtyři řádky/6.svkfan - cesky/styri7. Kristian.nov -česky / tři řádky8. Viktor - 2 řádky (návrh Sinoba), zvládnu i 3 řádky (návrh Kristian.nov), do 4 řádků nejdu9.Kadakii10. Hirsch -česky / čtyři řádky11. JZED12. cali13. Honza.manta -jazyk je mi jedno / čtyři řádky14. hopsahejsa - česky, dva oddělené řádky (ORLÍK / 25 RUBÍNŮ)15. Ohm-Aztec -česky / čtyři řádky16. Gunman 17. Viktor - 2 řádky (návrh Sinoba), zvládnu i 3 řádky (návrh Kristian.nov), do 4 řádků nejdu18. Viktor - 2 řádky (návrh Sinoba), zvládnu i 3 řádky (návrh Kristian.nov), do 4 řádků nejdu19. Viktor - 2 řádky (návrh Sinoba), zvládnu i 3 řádky (návrh Kristian.nov), do 4 řádků nejdu20. Viktor - 2 řádky (návrh Sinoba), zvládnu i 3 řádky (návrh Kristian.nov), do 4 řádků nejduxx.Sinoba - 2 řádky Upravil jsem Kristian.nov dle jeho návrhu a doplnil preferenci SinobyZkuste se nad tím ještě zamyslet prosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 1. zekon7302 -česky / čtyři řádky2. huhu4d -česky / čtyři řádky3. baza -česky / čtyři řádky4. Bert -česky / čtyři řádky5.Panedge -česky/čtyři řádky/6.svkfan - cesky/styri7. Kristian.nov -česky / tři řádky8. Viktor - 2 řádky (návrh Sinoba), zvládnu i 3 řádky (návrh Kristian.nov), do 4 řádků nejdu9.Kadakii10. Hirsch -česky / čtyři řádky11. JZED12. cali - cesky, co najmenej ukecane, 2-3 OK, 4 uz moc13. Honza.manta -jazyk je mi jedno / čtyři řádky14. hopsahejsa - česky, dva oddělené řádky (ORLÍK / 25 RUBÍNŮ)15. Ohm-Aztec -česky / čtyři řádky16. Gunman 17. Viktor - 2 řádky (návrh Sinoba), zvládnu i 3 řádky (návrh Kristian.nov), do 4 řádků nejdu18. Viktor - 2 řádky (návrh Sinoba), zvládnu i 3 řádky (návrh Kristian.nov), do 4 řádků nejdu19. Viktor - 2 řádky (návrh Sinoba), zvládnu i 3 řádky (návrh Kristian.nov), do 4 řádků nejdu20. Viktor - 2 řádky (návrh Sinoba), zvládnu i 3 řádky (návrh Kristian.nov), do 4 řádků nejduxx.Sinoba - 2 řádky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 2. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 1. zekon7302 - po důkladném zvažování se přikláním k verzi dva řádky2. huhu4d -česky / čtyři řádky3. baza -česky / čtyři řádky4. Bert -česky / čtyři řádky5.Panedge -česky/čtyři řádky/6.svkfan - cesky/styri7. Kristian.nov -česky / tři řádky8. Viktor - 2 řádky (návrh Sinoba), zvládnu i 3 řádky (návrh Kristian.nov), do 4 řádků nejdu9.Kadakii10. Hirsch -česky / čtyři řádky11. JZED12. cali - cesky, co najmenej ukecane, 2-3 OK, 4 uz moc13. Honza.manta -jazyk je mi jedno / čtyři řádky14. hopsahejsa - česky, dva oddělené řádky (ORLÍK / 25 RUBÍNŮ)15. Ohm-Aztec -česky / čtyři řádky16. Gunman 17. Viktor - 2 řádky (návrh Sinoba), zvládnu i 3 řádky (návrh Kristian.nov), do 4 řádků nejdu18. Viktor - 2 řádky (návrh Sinoba), zvládnu i 3 řádky (návrh Kristian.nov), do 4 řádků nejdu19. Viktor - 2 řádky (návrh Sinoba), zvládnu i 3 řádky (návrh Kristian.nov), do 4 řádků nejdu20. Viktor - 2 řádky (návrh Sinoba), zvládnu i 3 řádky (návrh Kristian.nov), do 4 řádků nejduxx.Sinoba - 2 řádky Myslím že jsem trefil tu správnou volbu, tedy nemyslím, vím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 (upraveno) Tak jsem to taky přehodnotil, souhlasím s tím, že v jednoduchosti je síla... 1. zekon7302 -po důkladném zvažování se přikláním k verzi dva řádky2. huhu4d -česky / čtyři řádky3. baza -česky, dva oddělené řádky (ORLÍK / 25 RUBÍNŮ)4. Bert -česky / čtyři řádky5. Panedge -česky/čtyři řádky/6. svkfan -cesky/styri7. Kristian.nov -česky / tři řádky8. Viktor -dva řádky (návrh Sinoba), zvládnu i 3 řádky (návrh Kristian.nov), do 4 řádků nejdu9. Kadakii10. Hirsch -česky / čtyři řádky11. JZED12. cali -cesky, co najmenej ukecane, 2-3 OK, 4 uz moc13. Honza.manta -jazyk je mi jedno / čtyři řádky14. hopsahejsa - česky, dva oddělené řádky (ORLÍK / 25 RUBÍNŮ)15. Ohm-Aztec -česky / čtyři řádky16. Gunman 17. Viktor - 2 řádky (návrh Sinoba), zvládnu i 3 řádky (návrh Kristian.nov), do 4 řádků nejdu18. Viktor - 2 řádky (návrh Sinoba), zvládnu i 3 řádky (návrh Kristian.nov), do 4 řádků nejdu19. Viktor - 2 řádky (návrh Sinoba), zvládnu i 3 řádky (návrh Kristian.nov), do 4 řádků nejdu20. Viktor - 2 řádky (návrh Sinoba), zvládnu i 3 řádky (návrh Kristian.nov), do 4 řádků nejdu xx.Sinoba - 2 řádky Aktuální výsledek hlasování:Dva řádky: 10Tři řádky: 7Čtyři řádky: 7 Upraveno 2. dubna 2014 uživatelem baza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 (upraveno) Uberu na naléhavosti sdělení a sjednotím 1. zekon7302 -po důkladném zvažování se přikláním k verzi dva řádky2. huhu4d -česky / čtyři řádky3. baza -česky, dva oddělené řádky (ORLÍK / 25 RUBÍNŮ)4. Bert -česky / čtyři řádky5. Panedge -česky/čtyři řádky/6. svkfan -cesky/styri7. Kristian.nov -česky / tři řádky8. Viktor -dva řádky (návrh Sinoba), zvládnu i 3 řádky (návrh Kristian.nov)9. Kadakii10. Hirsch -česky / čtyři řádky11. JZED12. cali -cesky, co najmenej ukecane, dva -3 OK, 4 uz moc13. Honza.manta -jazyk je mi jedno / čtyři řádky14. hopsahejsa - česky, dva oddělené řádky (ORLÍK / 25 RUBÍNŮ)15. Ohm-Aztec -česky / čtyři řádky16. Gunman 17. Viktor - dva řádky (návrh Sinoba), zvládnu i 3 řádky (návrh Kristian.nov)18. Viktor - dva řádky (návrh Sinoba), zvládnu i 3 řádky (návrh Kristian.nov)19. Viktor - dva řádky (návrh Sinoba), zvládnu i 3 řádky (návrh Kristian.nov)20. Viktor - dva řádky (návrh Sinoba), zvládnu i 3 řádky (návrh Kristian.nov) xx.Sinoba - dva řádky Upraveno 2. dubna 2014 uživatelem Viktor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Nerad sem vkládám zmatek - ale co orlík na šestce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 2. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Nerad sem vkládám zmatek - ale co orlík na šestce?Myslíš toho ptáka nebo nápis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svkfan Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 1. zekon7302 -po důkladném zvažování se přikláním k verzi dva řádky 2. huhu4d -česky / čtyři řádky 3. baza -česky, dva oddělené řádky (ORLÍK / 25 RUBÍNŮ) 4. Bert -česky / čtyři řádky 5. Panedge -česky/čtyři řádky/ 6. svkfan - česky/dva, orel na 12 7. Kristian.nov -česky / tři řádky 8. Viktor -dva řádky (návrh Sinoba), zvládnu i 3 řádky (návrh Kristian.nov) 9. Kadakii 10. Hirsch -česky / čtyři řádky 11. JZED 12. cali -cesky, co najmenej ukecane, dva -3 OK, 4 uz moc 13. Honza.manta -jazyk je mi jedno / čtyři řádky 14. hopsahejsa - česky, dva oddělené řádky (ORLÍK / 25 RUBÍNŮ) 15. Ohm-Aztec -česky / čtyři řádky 16. Gunman 17. Viktor - dva řádky (návrh Sinoba), zvládnu i 3 řádky (návrh Kristian.nov) 18. Viktor - dva řádky (návrh Sinoba), zvládnu i 3 řádky (návrh Kristian.nov) 19. Viktor - dva řádky (návrh Sinoba), zvládnu i 3 řádky (návrh Kristian.nov) 20. Viktor - dva řádky (návrh Sinoba), zvládnu i 3 řádky (návrh Kristian.nov) xx.Sinoba - dva řádky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 1. zekon7302 -po důkladném zvažování se přikláním k verzi dva řádky2. huhu4d -česky / čtyři řádky3. baza -česky, dva oddělené řádky (ORLÍK / 25 RUBÍNŮ)4. Bert -česky / čtyři řádky5. Panedge -česky/čtyři řádky/6. svkfan - česky/dva, orel na 127. Kristian.nov -česky / tři řádky8. Viktor -dva řádky (návrh Sinoba), zvládnu i 3 řádky (návrh Kristian.nov)9. Kadakii10. Hirsch -česky / čtyři řádky11. JZED12. cali -cesky, co najmenej ukecane, dva -3 OK, 4 uz moc13. Honza.manta -jazyk je mi jedno / čtyři řádky14. hopsahejsa - česky, dva oddělené řádky (ORLÍK / 25 RUBÍNŮ)15. Ohm-Aztec -česky / čtyři řádky16. Gunman - česky / čtyři řádky17. Viktor - dva řádky (návrh Sinoba), zvládnu i 3 řádky (návrh Kristian.nov)18. Viktor - dva řádky (návrh Sinoba), zvládnu i 3 řádky (návrh Kristian.nov)19. Viktor - dva řádky (návrh Sinoba), zvládnu i 3 řádky (návrh Kristian.nov)20. Viktor - dva řádky (návrh Sinoba), zvládnu i 3 řádky (návrh Kristian.nov)xx.Sinoba - dva řádky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 Nerad sem vkládám zmatek - ale co orlík na šestce?Jestli tam dáte toho ptáka,tak to asi nerozdejchám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 Jestli tam dáte toho ptáka,tak to asi nerozdejchám:-)))). A co tohle ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 Myslíš toho ptáka nebo nápis?Myslím nápis, večer postnu fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 3. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 Nebojte ptáka tam nechci Myslím nápis, večer postnu fotku.Uf, to jsem lekl, toho ptáka tam opravdu nechci, co ale bude pod 12? Nerad bych to komplikoval, už takhle jsem to zjednodušil a myslel si, že výběr bude jednoduchý. Čtyři řádky představují problém v případné chybičce tisku, klidně se to může stát, ta písmenka jsou opravdu prťavá, chci se toho vyvarovat. A to byl také jeden z důvodů proč dva, ostatní informace budou na dýnku, tak proč tím zamazat ještě ciferník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Perun73 Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 Moc pěkný projekt. Těším se na fotky. Vysvětlete mi, jak to, že v limitce dosáhnete ceny 37 kCZK včetně úprav a vodotrysku, když na prim.cz nabízejí Orlíky ve standardu za 58500? Nejspíš se ptám jako trotl, ale jde o množstevní slevu? Pokud ano, tak je velmi zajímavá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se