Honza.manta Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Tak kdo to ještě brzdí - já je taky chci mít do léta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 Předpokládám, že to má Zekon nějak pod kontrolou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 ja som to cvakol vcera vecer z KB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 18. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 Předpokládám, že to má Zekon nějak pod kontrolou...Ano, mám, dnes budu mít info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 18. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 Tak nejčerstvější info, zatím nedorazili platby od:4,7,9,12,13, berte to s rezervou, komunikace mezi bankama někdy vázne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 Já mám zaplaceno a teď jsem se schválně díval - a peníze už z mého účtu zmizely. Takže jsou někde v meziprostoru a někdo z nich tiše saje úroky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2014 Vcera sem jim to slozil rovnou na ucet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 22. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Pořád nám chybí platby od 4 a 9. Kluci, chtěli bychom už vyrábět, děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Posláno dnes z KB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Jak jsme na tom při pátku s platbami? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 25. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Podle dnešních info je vše uhrazeno, a taky se už vyrábí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Tak to je skvělé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Myslíš, že to stihnou do půlky června? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 25. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Myslíš, že to stihnou do půlky června?Necháme se překvapit, ale možná ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 To by bylo super, protože pak odjíždím na tři týdny do němec a rad bych je už měl sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 7. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Slíbil jsem nějaké fotky fází výroby, vypadá to dobře, nemůžu se dočkat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Hezký se to rýsuje, díky Zekone!Tak šup šup dál! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 sakra, zacinam asi banovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta74 Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 Tak to docela závidím, jen škoda, že jsem to propásl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 Tak to docela závidím, jen škoda, že jsem to propásl. Se můžeš připojit k NoDate variantě http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/72572-orlík-nodate/?p=1162466 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se