Hasňa Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 Zákon: Problémy s kvalitou? huhu: Ten SR-1 nosíš jako EDC? Není moc těžký?
huhu4d Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 To je sr2 mensi brat sr1. Tento je nositelny sr1 pre mna ako edc urcite nie.
Hasňa Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 OK, dik za feedback. SR-1 se mi totiz desne libi, hlavne vyska cepele, ale ta velikost je trochu strasidelna.
zekon7302 Odesláno 21. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. června 2014 Zákon: Problémy s kvalitou? huhu: Ten SR-1 nosíš jako EDC? Není moc těžký?Michale, nedohledám to, ale byli problémy s těsněním kolem skla, špatně nanesená lumi a ještě něco. Naživo na mně působili fakt velké.
Hasňa Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 Nemusis to hledat, pohoda. Je to konzistentni s dlouhodobou kvalitou primek.
huhu4d Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 Mam aj orliky 55ky dam niekedy zrovnavacku. Velke su teda dost hlavne lug to lug je desny. Inac som s nimi nemal ziadne problemy za dva roky co ich mam je to v pohode.
huhu4d Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 Alebo yo su 45ky? Ani neviem teraz na rychlo proste tie velke orliky lol
cali Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 Ja som ich mal asi mesiac, problemy s nimi neboli, len mi boli velke.
zekon7302 Odesláno 23. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2014 když to zvládl mobil, pro oči žádný problém Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cali Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Odesláno 23. června 2014 Hej ta lumi je podla mna co do vydrze uplne v pohode.
Viktor Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Odesláno 23. června 2014 Orlíky absolvovaly Derby Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zekon7302 Odesláno 23. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2014 Tome, já se na hodinky podívám denně snad i tisíckrát, ale né proto abych věděl kolik je hodin.
Kristian.nov Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Odesláno 23. června 2014 ...bez dovolení se vetřu do tohoto vlákna. Včera jsme měl Zekonovy Orlíky na ruce. Musím říct, že naživo a na ruce se mi moc líbily. Jediná věc, se kterou jsem se potýkal je viditelnost - přehlednost ruček a schopnost rychle odečíst čas (v hospodě za slabšího osvětlení). Už taky jsem stará lama a hůře vidím, ale každodenní nositelnost je skvělá. Blahopřeji všem! Já teda s viditelností nemám nejmenší problém... Hašnovo omyl s pilotkama, ve mě naopak vzbudil pocit, že i jako pilotky by uspěly na výbornou... A přidám jednu dnešní:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zekon7302 Odesláno 23. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2014 Já teda s viditelností nemám nejmenší problém... Hašnovo omyl s pilotkama, ve mě naopak vzbudil pocit, že i jako pilotky by uspěly na výbornou... A přidám jednu dnešní:-)fajny řemen, to musím taky zkusit
baza Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Odesláno 24. června 2014 Myslím, že jsem si řemínek vyřešil: BOB MARINO VINTAGE CANVAS
zekon7302 Odesláno 24. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. června 2014 Já jsem to vyřešil úpravou nato strapu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Fajkus Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Odesláno 24. června 2014 Kurňa kluci, vy si to užíváte. Přeji vám to! Jsou krásné.
zekon7302 Odesláno 27. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2014 dlouho se tu nic neobjevilo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
doktor584 Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 dlouho se tu nic neobjevilo DSC_0127.JPGDSC_0139.JPGDSC_0146.JPGHezký fotky, zvláště ta prostřední..o hodinkách radši nemluvím
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se