Návštěvník Snow Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Baselworld 2014: Three new Zenith Zenith El Primero Lightweight Zenith El Primero Synopsis Zenith Pilot Type 20 Grand Feu zdroj - watch-insider.com? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 (upraveno) sakra, komplet karbonovy pouzdro hodinek...kam ten svet speje. neveril bych tomu (alespon psychologicky). cifr z karbonu OK. luneta z karbonu OK. ale cely pouzdro...nee. ocel je ocel. kdo by chtel "plastovy" hodinky.... Upraveno 21. března 2014 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Grand Feu jsou nádherný, akorát trochu velká korunka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 sakra, komplet karbonovy pouzdro hodinek...kam ten svet speje. neveril bych tomu (alespon psychologicky). cifr z karbonu OK. luneta z karbonu OK. ale cely pouzdro...nee. ocel je ocel. kdo by chtel "plastovy" hodinky.... Mrkni na AP, ty to pouzivaju uz nejaku dobu a dokonca "kovaný" carbon ! "Forged carbon" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Je to paráda,ale ty ujetý subcifry na přezdobenym kousku bych nevydejchal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Jelikož mám z cyklistiky dlouholeté zkušenosti s karbonem, tak hodinky s pouzdrem z "bakelitu" bych si nikdy nekoupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Jelikož mám z cyklistiky dlouholeté zkušenosti s karbonem, tak hodinky s pouzdrem z "bakelitu" bych si nikdy nekoupil Napiš prosím víc, měl jsem karbon za docela fajn materiál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Napiš prosím víc, měl jsem karbon za docela fajn materiál Jde především o nízkou odolnost vůči tření a křehkost ... opravdu bych chtěl vidět jak bude karbonové pouzdro vypadat za rok nošení ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Obecně musím souhlasit s Jarretem, taky karbon na pouzdrech hodinek úplně nemusím, vadí mi přílišná lehkost, taky bych měl obavy ze "stárnutí" povrchu (to dobře řeší ten "forged carbon" u AP, ten už hned nový vypadá jetě ).Ale já měl tyhle hodinky v/na ruce, a v reálu mají zvláštní kouzlo, všechno jakoby na nich bylo správně, elegantní s tím správným podílem sportovnosti, decentní, ale i trochu barevný, fakt se mi na ruce hrozně líbily. Ty druhý dva kousky mě teda neberou, open-heart a jiný díry v ciferníku nenávidím, 60 mm u Grand Feu je už úlet, vůbec se mi na nich nelíbí korunka , jakoby toho rytí už bylo moc. Ta nesouměrnost subciferníků by mně asi taky vadila, ale chápu, že to je spíš taková předváděčka, toho co v Zenithu dokážou, než vážně míněný hodinky. Ten jejich slavný historický strojek do kapsáčů vypadá, jako by sdílel hnací kola s Unitasem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Jde především o nízkou odolnost vůči tření a křehkost ... opravdu bych chtěl vidět jak bude karbonové pouzdro vypadat za rok nošení ... Ok, díky moc, já mám na jednom z kufrů karbonové rohy (vlastně skoro celé boky) a společně s cordurou, nebo jak se ta látka jmenuje, drží i při zacházení "na sviňáka", vypadá, jako lakovaný nějakým "nepoškrábatelným" lakem.Každopádně pardon za OT, ale zaujaly mě právě ty karbonové Elprimera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 Ten karbon vypadá dobře ale co s tím udělá srážka s futry?? A pilotky s kudrlinkama??? Tak to teda taky nevím nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se