ivan_989 Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Odesláno 22. března 2014 Fotiť neviem a fotim mi mobilom. Prosim o zhovievavosť Hodinky su prekrásne. Nádherné. Fakt veľmi pekné. A pohodlne sa nosia. A su...opakujem sa Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
stinga Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Odesláno 22. března 2014 Nádhera, gratuluji, jak jsou velké?
ivan_989 Odesláno 22. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2014 Dakujem 41.5 panska velkost.
ADIkov Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Odesláno 22. března 2014 Vydarene hodinky! Klasika,hodia sa ku vsetkemu. Uzivaj si ich
Krakonosh Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Odesláno 22. března 2014 seamastery, to je pohodovka.... ať ti dobře slouží !
honza71 Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Odesláno 22. března 2014 Tak už tu nejsem sám, super. Gratuluji. Jednoznačně nejhezčí OSAT.
Daemonultimate Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Odesláno 22. března 2014 A ty ručičky a prkna na cifru a to pouzdro,samá nádhera,a ten tah a odstín modré a ty ručič.... kurňa si mě s tim opakováním nakazil,paráda-gratulace.Super.
Ondrej71 Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Odesláno 22. března 2014 Moc pěkné poprvé jsem je videl nedávno na srazu v PV, vid Honzo , parádní hodinky pro kazdou příležitost. Gratulace veliké
ivan_989 Odesláno 23. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2014 Ďakujem každému za gratuláciu , mám radosť aj z toho ze sa s vami mozem podeliť o svoju radosť Este par foto - priehlad, wristshot a zrovnavacka. Subjektívne su ťažšie a masivnejsie ako Milgy. A asi aj objektívne ved su vacsie (40 vs 41.5) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
algy Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 Parádní kousky, gratuluji. Já se z nich těším už přes rok.....
ivan_989 Odesláno 23. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2014 Perfektni kombo, moc pekne sis vybral!Dakujem ! Svojho casu som mal zalusk na cierne golfky, zeano , ale teraz som rad ze som odolal a vydrzal.. tusim sa naucim kvoli tymto hodinkam fotit.
misoo Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 to sa nauc, bo tieto fotky im neublizuju, oni ich priam nicia!!
aliento Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Odesláno 24. března 2014 Na(ne)šťastie som ich videl naživo a pre mňa sú to "dreamwatch". Ticho so slzičkou v oku obdivujem a gratulujem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se