Tatros Odesláno 20. května 2007 Nahlásit Odesláno 20. května 2007 Velice mě zaujali OMEGA AQUA TERRA ,potom jsem narazil na LONGINES MASTER COLLECTION a fakt se nedokážu rozhodnout a =) ,takže prosím o vaše názory na tyto značky ,modely a zkušenosti majitelů těchto nádherných hodinek Děkuji
Návštěvník Kamil Odesláno 20. května 2007 Nahlásit Odesláno 20. května 2007 Já bych nebral ani jedny. Ne že by mi vadily uvedené značky, ale tyto konkrétní modely. U Longines mi těžce vadí ten zbytek číslice 3. Kdyžtak Omegy, ale tam se mi zase nelíbí zakončení minutové ručky - dal bych to na hodinovou.
Jeremy Odesláno 20. května 2007 Nahlásit Odesláno 20. května 2007 Stejný názor jako Kamil - ale Logines Master se dají sehnat myslím i bez datumky, tj. bez té ukousnuté "3"
decebal Odesláno 20. května 2007 Nahlásit Odesláno 20. května 2007 to Kamil: s tou hodinovou ručičkou to mají vyřešeno tady
klobadysek Odesláno 20. května 2007 Nahlásit Odesláno 20. května 2007 No co mam napsat, kdyz mam AT? O te sipce na minutovce by se asi dalo hodne diskutovat, ale patri to k tem Omegam (jinak by fakt uz vypadaly jako GS) a mimochodem to hodne prispiva k zvyseni citelnosti - obzvlast ve tme. Ty dvoje hodinky se zdaj podobny, ale nejsou. Ty AT jsou vic sportlich: indexy, vodotesnost 150m (oproti 30M) a maj svitici rucicky a tecky nad indexama. Nic jim to neubira na eleganci, ale ty Longiny jsou s tema fontama arabskejch cislic spis retro. Longines dela i vo dost hezci novejsi verzi Big Date nez tahle a to s mimostredkou a datumem pod dvanactkou, coz mi u ultraklasickyho designu sedi vic. Z hodinarskyho hlediska asi stejna trida a neudelas chybu, ale prohlidni si je v realu, ty modru rucky tech AT nejsou tak vyrazny jako na obrazcich, me v realu ucarovala cerna varianta. Sumasumarum musis vedet ty sam ktrey se k tobe hodi vic.
spiderer Odesláno 20. května 2007 Nahlásit Odesláno 20. května 2007 Ja osobne bych mezi temito dvema modely volil Omegy, ale jak pise klobadysek, priklonil bych se k cerne variante, nebot ty rucky u techto nejsou prilis vyrazne a celkova varianta na me nepusobila ne netu prakticky vubec a modra naopak velmi a v realu to bylo presne naopak Ty longinesy jsou kvalitni, ale me hodinky v tomto designu neoslovuji, coz je ciste muj nazor a verim, ze u ostatnich to muze byt presne naopak
spiderer Odesláno 20. května 2007 Nahlásit Odesláno 20. května 2007 klobadysek - tyhle jsou pekny, ale ja si bohuzel nemuzu pomoct, me se nelibi ten font cislic, jinak se jedna o pekny kousek.
Návštěvník Snow Odesláno 20. května 2007 Nahlásit Odesláno 20. května 2007 No co mam napsat, kdyz mam AT? O te sipce na minutovce by se asi dalo hodne diskutovat, ale patri to k tem Omegam (jinak by fakt uz vypadaly jako GS) a mimochodem to hodne prispiva k zvyseni citelnosti - obzvlast ve tme. Ty dvoje hodinky se zdaj podobny, ale nejsou. Ty AT jsou vic sportlich: indexy, vodotesnost 150m (oproti 30M) a maj svitici rucicky a tecky nad indexama. Nic jim to neubira na eleganci, ale ty Longiny jsou s tema fontama arabskejch cislic spis retro. Longines dela i vo dost hezci novejsi verzi Big Date nez tahle a to s mimostredkou a datumem pod dvanactkou, coz mi u ultraklasickyho designu sedi vic. Z hodinarskyho hlediska asi stejna trida a neudelas chybu, ale prohlidni si je v realu, ty modru rucky tech AT nejsou tak vyrazny jako na obrazcich, me v realu ucarovala cerna varianta. Sumasumarum musis vedet ty sam ktrey se k tobe hodi vic. TO klobadisek : AT je Aqua Terra, to bych ještě rozluštil, ale co znamená GS ? TO Tatros : jinak bych byl pro OMEGA
Jeremy Odesláno 20. května 2007 Nahlásit Odesláno 20. května 2007 Kolegovi z práce jsem pomáhal před 14 dny kupovat tyto a ve skutečnosti vypadají nádherně.. Jakkoli Longines taky nemusím..
decebal Odesláno 20. května 2007 Nahlásit Odesláno 20. května 2007 No co mam napsat, kdyz mam AT? O te sipce na minutovce by se asi dalo hodne diskutovat, ale patri to k tem Omegam (jinak by fakt uz vypadaly jako GS) a mimochodem to hodne prispiva k zvyseni citelnosti - obzvlast ve tme. Ty dvoje hodinky se zdaj podobny, ale nejsou. Ty AT jsou vic sportlich: indexy, vodotesnost 150m (oproti 30M) a maj svitici rucicky a tecky nad indexama. Nic jim to neubira na eleganci, ale ty Longiny jsou s tema fontama arabskejch cislic spis retro. Longines dela i vo dost hezci novejsi verzi Big Date nez tahle a to s mimostredkou a datumem pod dvanactkou, coz mi u ultraklasickyho designu sedi vic. Z hodinarskyho hlediska asi stejna trida a neudelas chybu, ale prohlidni si je v realu, ty modru rucky tech AT nejsou tak vyrazny jako na obrazcich, me v realu ucarovala cerna varianta. Sumasumarum musis vedet ty sam ktrey se k tobe hodi vic. TO klobadisek : AT je Aqua Terra, to bych ještě rozluštil, ale co znamená GS ? TO Tatros : jinak bych byl pro OMEGA GS - Grand Seiko
Návštěvník Diskutér Odesláno 20. května 2007 Nahlásit Odesláno 20. května 2007 Omega - základní problém je, že člověk musí akceptovat tvar minutové ručky. Je to sportovní styl hodinek, nijak nevybočuje ze zaběhlých kolejí, žádná ikona. Dokonalé pro mladého kluka. Longines - velmi propracovaný ciferník, na kovovém tahu se zabíjí. Pro chlapa je na pováženou přílišná bělost ciferníku (reál je jiný než katalog) Jde o společenské hodinky, Přitažlivá je mutace s třemi subdialy či dvojí čas, ten je ovšem na cca 38mm. Ovšem jsou to hodinky pro vyzrálého chlapa. Co dnes koupit od Longines... to je velkej vořech. Rozhodně větší, než co koupit u Omegy.
klobadysek Odesláno 20. května 2007 Nahlásit Odesláno 20. května 2007 To Jeremy: se nedivim ze se ti tyhle Longiny libej, dyt jsou pocmarany skoro jako Breitling
J.F. Odesláno 20. května 2007 Nahlásit Odesláno 20. května 2007 Před čtvrtrokem jsem si koupil ty "počmáraný" Longinesy:-) a jsem s nimy nááprosto spokojen. Technicky i esteticky. Dokonce tak, že jsem se zapřísáh že už do smrti zadné jiné hodinky nekoupím.S vyjímkou Vacheron Contantin Tour de L´ile :-)
dakasport Odesláno 20. května 2007 Nahlásit Odesláno 20. května 2007 Z tech Tvych spis ty Aquy. U Longines by mi vadil big date na trojce, to je podle me hodne neobvykle. To ty klobadyskovy jsou jine kafe:-)
sibirnaya Odesláno 21. května 2007 Nahlásit Odesláno 21. května 2007 ve vetsim provedeni. nicmene ty longiny delaj vic druhu, s datem bez, ruzny prumery, a podle me jsou elegantnejsi. AT jsou vic univerzalni proti tomu. Jinak tohle je Omega Aqua Terra Railmaster XXL vs Longines Master Collection 47mm... a jinak cifernik je neco mezi bilou a kremovou, ale rozhodne ne spatny. Pokud premyslis o Master Collection, koukni aji na Longines Evidenza...http://members.chello.cz/jenicek/index.php?st=foto_detail&foto_dir=./foto&foto=Longines%20Master%2047,5mm.jpg
Tatros Odesláno 21. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 21. května 2007 Já věděl , že to nebude jednoduché a =) že já na tenhle web lez a =) hodně let jsem hodinky nenosil a ted mám pocit že bez nich nemůžu žít. Už vidim jak mě žena zavraždí, až uvidí jedny Longinesky pak Omegy pak další a další ...... A to jsem vám nevěřil že chronomagmánia je neléčitelná a =D To Klobydasek : ty jsou nádherný Všem děkuji mám nad čím přemýšlet
old black Odesláno 21. května 2007 Nahlásit Odesláno 21. května 2007 Tak tam nestav nebo, ale a: AT na kovu a MC Big Date na kůži! A más na několik týdnů vystaráno.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se