steel Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Proti gustu...., já je vnímám jako historický model a nějak mi to k nim nejde :-)
Loni Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Odesláno 29. března 2014 Aj ked... Otazne ako to vyzera nazivo... Fotky vedia pomoct ale aj pokazit
Petr86 Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2014 Moonwatch jsou skvělý skoro na všem - krom gumy a řemínku s vykrojením k pouzdru. Já jenosil neradši na khaki NATO od Phoneix, ale abych nebyl OT, Tnhle bicolor je nic moc. Me u Omegy celekm vadí jak ty řady rozšiřujou a čemu všemu říkaj moonwatch (před pár lety nemyslitelné, že by na svém webu uváděli takový slangový výraz :-), ale moonwatch je prostě SS model s hesalitem, plným dýnkem a ručním nátahem kalibru Lemania. JJ souhlasím s tebou, kazdý druhý speedmaster je dnes moonwatch, udělají limitní serii a hotovo.. Jinak hodinky na fotce vypadají pěkně, ale moonwatche jsou jen jedny a ty si myslím, že jsou ultimátní a limitní edice ani nepotřebují. Ale proti gustu...
gonga Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Zdravím všechny nadšence, objevil jsem tyto nádherné hodinky na webu firmy Omega a rád bych je s Vámi seznámil.Jde o limitovanou edici vyrobenou v počtu 1969 ks k 45. výročí přistání člověka na Měsíci, při kterém byli oba členové posádky vybaveni hodinkami Omega Speedmaster Professional Chronograph.Kalibr: Omega 1861, manuální nátah, rezerva chodu 48 hodinPouzdro: kombinace Titanu a růžového zlata Sedna (18k zlato, paladium a měď)Funkce: malá vteřinovka, chronograf, tachymetrSklíčko: safírové s antireflexem na obou stranáchVodotěsnost: 50mNATO strapVideo: Zdroj: OmegaDoufám, že se vám hodinky líbí tak jako mě a potěší Vás ve dnešním pošmourném dni. Něco jsem zapomněl? Pravda, cena. Cena odpovídá kvalitě a postavení značky a měla by se pohybovat okolo 5300,- Euro.
financ Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Gratuluji k objevuNavrhuju to sloučit do jednoho vláknahttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/71191-omega-speedmaster-professional-apollo-11-45th-anni/
gonga Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Pardon, omlouvám se, ač jsem sice do hledání na fóru název dal, nenašel jsem. Pokud někdo může, nechť téma smaže, je zbytečné, aby se duplovalo, děkuji.
financ Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Pardon, omlouvám se, ač jsem sice do hledání na fóru název dal, nenašel jsem. Pokud někdo může, nechť téma smaže, je zbytečné, aby se duplovalo, děkuji.V pohode, je tu tolik vlaken, ze nejde podchytit vsechno. Modove to sloučí
Tomáš Svoboda Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 A živé fotky... http://uhrforum.de/2-kontaktaufnahme-mit-dem-orbitalen-begleiter-der-erde-speedmaster-apollo-11-45th-t181474
gonga Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 No, je to taková voňavka, víc šperk jak tool, úplně mě nebere to zlato, ale je fakt, že krásně ladí s hnědým ciferníkem a titanem pouzdra.
sashator Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 Taky je považuju za jednu z nejhezčích variant Moonů, jen by mi u nich hodně chyběl tah...kdo se pohybuje ve státech tak na wus jedny jsou...jinak podezřele se mi začíná líbit čím dál více hodinek se zlatými prvky, dokonce i bicolory, asi stárnu ...
blackhead Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 Titanovy tah k nim je mozne poridit to vypada podle tech fotek na uhforu, fakt jsou pekny ... Taky je považuju za jednu z nejhezčích variant Moonů, jen by mi u nich hodně chyběl tah...kdo se pohybuje ve státech tak na wus jedny jsou...jinak podezřele se mi začíná líbit čím dál více hodinek se zlatými prvky, dokonce i bicolory, asi stárnu ...
Denjl Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 zajímavá kombinace, ale nevím, jestli se mě to uplně líbí :-(
sashator Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 Titanovy tah k nim je mozne poridit to vypada podle tech fotek na uhforu, fakt jsou pekny ...Vidíš to a já koumal jenom stránky omegy a došel k závěru, že ho nedělaj...líběj se mi čím dál víc
tmoris Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2015 Kdyby mi nekdo pred rokem rekl, ze si koupim Moony, rekl bych mu, ze upadl na hlavu. Vodotesnost nula, chybi datum a navic mam SMP 300, takze prece nebudu v podstate downgradovat. No a ted jsem asi na hlavicku upadl ja Na pocatku byl v pulce zari clanek na fratellowatches, pak nasledoval telefonat do Omega butiku, kde mi nezavazne buknuli jeden kus (meli dostat 2 a jeden uz byl predplaceny) no a dneska jsem po velmi prijemne stravene necele hodince odesel s velikanskou taskou. Nez sem nahazu fotky, rad bych zminil a vyzdvihl slecnu prodavajici z butiku, protoze hodinkam rozumela a diskuze plynula jak na chronomagorim setkani. To se treba o Rolex butiku rict skutecne neda.. To, ze jsem vyhaluzil tyto zajimave hodinky pred pozitrim zdrazenim, je krasna vypasena tresen na tento dort Co me velmi zaujalo, jsou zakriveny stezejky. To jsem tedy jeste nikdy nevidel, ale je to videt i na fotkach z prispevku 31, takze se evidentne nejedna o nejaky primacky defekt. Mozna se tim zvysuje maximalni mozny tlak na stezejky, aniz by vyskocily, netusim, nekdo znalejsi mozna osvetli. No a ted par tezce amaterskych fotek z cele vybalovacky..
Kid_A Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2015 (upraveno) OBROVSKA GRATULACE, TO JE NADHERA:)) Upraveno 17. ledna 2015 uživatelem Kid_A
prischera Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2015 Velká gratulace, nádherný! Tyhle bych fakt chtěl vidět naživo...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se