Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Moonwatch jsou skvělý skoro na všem - krom gumy a řemínku s vykrojením k pouzdru. Já jenosil neradši na khaki NATO od Phoneix, ale abych nebyl OT, Tnhle bicolor je nic moc. Me u Omegy celekm  vadí jak ty řady rozšiřujou a čemu všemu říkaj moonwatch (před pár lety nemyslitelné, že by na svém webu uváděli takový slangový výraz :-), ale moonwatch je prostě   SS model s hesalitem, plným dýnkem a ručním nátahem kalibru Lemania.  

JJ souhlasím s tebou, kazdý druhý speedmaster je dnes moonwatch, udělají limitní serii a hotovo.. 

Jinak hodinky na fotce vypadají pěkně, ale moonwatche jsou jen jedny a ty si myslím, že jsou ultimátní a limitní edice ani nepotřebují. Ale proti gustu...

• po měsících...
Odesláno

Zdravím všechny nadšence, objevil jsem tyto nádherné hodinky na webu firmy Omega a rád bych je s Vámi seznámil.

Jde o limitovanou edici vyrobenou v počtu 1969 ks k 45. výročí přistání člověka na Měsíci, při kterém byli oba členové posádky vybaveni hodinkami Omega Speedmaster Professional Chronograph.

Kalibr: Omega 1861, manuální nátah, rezerva chodu 48 hodin

Pouzdro: kombinace Titanu a růžového zlata Sedna (18k zlato, paladium a měď)

Funkce: malá vteřinovka, chronograf, tachymetr

Sklíčko: safírové s antireflexem na obou stranách

Vodotěsnost: 50m

NATO strap

Video: 

Zdroj: Omega

Doufám, že se vám hodinky líbí tak jako mě a potěší Vás ve dnešním pošmourném dni. 

Něco jsem zapomněl? Pravda, cena. Cena odpovídá kvalitě a postavení značky a měla by se pohybovat okolo 5300,-  Euro.

post-36235-0-92031300-1407320202_thumb.png

post-36235-0-88190300-1407320212_thumb.jpg

post-36235-0-38764300-1407320222_thumb.jpg

Odesláno

Pardon, omlouvám se, ač jsem sice do hledání na fóru název dal, nenašel jsem. Pokud někdo může, nechť téma smaže, je zbytečné, aby se duplovalo, děkuji.

Odesláno

Pardon, omlouvám se, ač jsem sice do hledání na fóru název dal, nenašel jsem. Pokud někdo může, nechť téma smaže, je zbytečné, aby se duplovalo, děkuji.

V pohode, je tu tolik vlaken, ze nejde podchytit vsechno. Modove to sloučí

Odesláno

No, je to taková voňavka, víc šperk jak tool, úplně mě nebere to zlato, ale je fakt, že krásně ladí s hnědým ciferníkem a titanem pouzdra.

Odesláno

Taky je považuju za jednu z nejhezčích variant Moonů, jen by mi u nich hodně chyběl tah...kdo se pohybuje ve státech tak na wus jedny jsou...jinak podezřele se mi začíná líbit čím dál více hodinek se zlatými prvky, dokonce i bicolory, asi stárnu  :D ...

Odesláno

Titanovy tah k nim je mozne poridit  to vypada podle tech fotek na uhforu, fakt jsou pekny ...

Taky je považuju za jednu z nejhezčích variant Moonů, jen by mi u nich hodně chyběl tah...kdo se pohybuje ve státech tak na wus jedny jsou...jinak podezřele se mi začíná líbit čím dál více hodinek se zlatými prvky, dokonce i bicolory, asi stárnu  :D ...

Odesláno

Titanovy tah k nim je mozne poridit  to vypada podle tech fotek na uhforu, fakt jsou pekny ...

Vidíš to a já koumal jenom stránky omegy a došel k závěru, že ho nedělaj...líběj se mi čím dál víc

• po měsících...
Odesláno

Kdyby mi nekdo pred rokem rekl, ze si koupim Moony, rekl bych mu, ze upadl na hlavu. Vodotesnost nula, chybi datum a navic mam SMP 300, takze prece nebudu v podstate downgradovat. No a ted jsem asi na hlavicku upadl ja :)

Na pocatku byl v pulce zari clanek na fratellowatches, pak nasledoval telefonat do Omega butiku, kde mi nezavazne buknuli jeden kus (meli dostat 2 a jeden uz byl predplaceny) no a dneska jsem po velmi prijemne stravene necele hodince odesel s velikanskou taskou. Nez sem nahazu fotky, rad bych zminil a vyzdvihl slecnu prodavajici z butiku, protoze hodinkam rozumela a diskuze plynula jak na chronomagorim setkani. To se treba o Rolex butiku rict skutecne neda.. To, ze jsem vyhaluzil tyto zajimave hodinky pred pozitrim zdrazenim, je krasna vypasena tresen na tento dort :)

Co me velmi zaujalo, jsou zakriveny stezejky. To jsem tedy jeste nikdy nevidel, ale je to videt i na fotkach z prispevku 31, takze se evidentne nejedna o nejaky primacky defekt. Mozna se tim zvysuje maximalni mozny tlak na stezejky, aniz by vyskocily, netusim, nekdo znalejsi mozna osvetli.

No a ted par tezce amaterskych fotek z cele vybalovacky..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...