yed69 Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Dobré odpoledne, protože se chci vyvarovat dalšího možného zklamání z hodinek koupených pouze podle fotografie na webu, rád bych se nejdřív podíval jak vypadají ve skutečnosti nebo alespoň na ruce. Stowa se prodává jen přes web nebo v Engelsbrandu. Má Seatime někdo z Vás? Děkuju za odpověď mailem.
yed69 Posted May 21, 2007 Author Report Posted May 21, 2007 nemám, ale co bylo to první zklamání? Revue Thommen Nostalgia 1957.
Guest Diskutér Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Jsem rád, žes to tu napsal. Jistě - zklamání z hodinek koupených podle fotografie. Nic totiž tak dokonale nemate jako dobře udělaná profesionální fotografie hodinek (a plati to i o modelkách, ale o tom nesmíme psát, neb je to mimi téma Takže k hodinkám - opakovaně tu tvrdívám, že koupě hodinek, které jsem před tím neměl v ruce a hlavně NA RUCE je holý nesmysl. Nikdy bych to neudělal. Já ti doporučuji vyhledat na jejich stránkách nejbližšího prodejce a udělat si k němu dokonalej výlet. Návrat bude tak jako tak radostnou událostí. Buďto budeš šťastný, žes koupil krásné hodinky, nebo budeš šťastný, žes tu šunku neobjednal přes net a ušetřil si tak zklamání.
Mike. Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Jsem rád, žes to tu napsal. Jistě - zklamání z hodinek koupených podle fotografie. Nic totiž tak dokonale nemate jako dobře udělaná profesionální fotografie hodinek (a plati to i o modelkách, ale o tom nesmíme psát, neb je to mimi téma Takže k hodinkám - opakovaně tu tvrdívám, že koupě hodinek, které jsem před tím neměl v ruce a hlavně NA RUCE je holý nesmysl. Nikdy bych to neudělal. Já ti doporučuji vyhledat na jejich stránkách nejbližšího prodejce a udělat si k němu dokonalej výlet. Návrat bude tak jako tak radostnou událostí. Buďto budeš šťastný, žes koupil krásné hodinky, nebo budeš šťastný, žes tu šunku neobjednal přes net a ušetřil si tak zklamání. To nemohu souhlasit, protoze velke mnozstvi hodinek se u nas sehnat neda, tak nevim, jestli by si udelal vylet nekam napr. do Japonska. (i kdyz vim, ze to neni pripad techto hodinek. ale myslim to vseobecne) Jinak drive jsem to taky tvrdil, ze je musim nejdrive videt a mit na ruce...
Guest Diskutér Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Jsem rád, žes to tu napsal. Jistě - zklamání z hodinek koupených podle fotografie. Nic totiž tak dokonale nemate jako dobře udělaná profesionální fotografie hodinek (a plati to i o modelkách, ale o tom nesmíme psát, neb je to mimo téma Takže k hodinkám - opakovaně tu tvrdívám, že koupě hodinek, které jsem před tím neměl v ruce a hlavně NA RUCE je holý nesmysl. Nikdy bych to neudělal. Já ti doporučuji vyhledat na jejich stránkách nejbližšího prodejce a udělat si k němu dokonalej výlet. Návrat bude tak jako tak radostnou událostí. Buďto budeš šťastný, žes koupil krásné hodinky, nebo budeš šťastný, žes tu šunku neobjednal přes net a ušetřil si tak zklamání. To nemohu souhlasit, protoze velke mnozstvi hodinek se u nas sehnat neda, tak nevim, jestli by si udelal vylet nekam napr. do Japonska. (i kdyz vim, ze to neni pripad techto hodinek. ale myslim to vseobecne) Jinak drive jsem to taky tvrdil, ze je musim nejdrive videt a mit na ruce... To je zajímavé, já to mám dokonce tak, že si třeba nějaké vyberu dle katalogu, pak jdu do prodejny, nasadím a líbí se mi, za čas ve mně začne hlodat estetickej červ, jdu znovu na zkoušku a řeknu si - ne. Prostě, já bych hodinky naslepo koupit nemohl. dokonce bych zobecnil, že ze 100 hodinek, které se mi líbí na snímku, 98 naživo zavrhnu, dvoje zkouším a možná pak jedny koupím... Fakt.
Mike. Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Jsem rád, žes to tu napsal. Jistě - zklamání z hodinek koupených podle fotografie. Nic totiž tak dokonale nemate jako dobře udělaná profesionální fotografie hodinek (a plati to i o modelkách, ale o tom nesmíme psát, neb je to mimo téma Takže k hodinkám - opakovaně tu tvrdívám, že koupě hodinek, které jsem před tím neměl v ruce a hlavně NA RUCE je holý nesmysl. Nikdy bych to neudělal. Já ti doporučuji vyhledat na jejich stránkách nejbližšího prodejce a udělat si k němu dokonalej výlet. Návrat bude tak jako tak radostnou událostí. Buďto budeš šťastný, žes koupil krásné hodinky, nebo budeš šťastný, žes tu šunku neobjednal přes net a ušetřil si tak zklamání. To nemohu souhlasit, protoze velke mnozstvi hodinek se u nas sehnat neda, tak nevim, jestli by si udelal vylet nekam napr. do Japonska. (i kdyz vim, ze to neni pripad techto hodinek. ale myslim to vseobecne) Jinak drive jsem to taky tvrdil, ze je musim nejdrive videt a mit na ruce... To je zajímavé, já to mám dokonce tak, že si třeba nějaké vyberu dle katalogu, pak jdu do prodejny, nasadím a líbí se mi, za čas ve mně začne hlodat estetickej červ, jdu znovu na zkoušku a řeknu si - ne. Prostě, já bych hodinky naslepo koupit nemohl. dokonce bych zobecnil, že ze 100 hodinek, které se mi líbí na snímku, 98 naživo zavrhnu, dvoje zkouším a možná pak jedny koupím... Fakt. Ano, ale co kdyz se ti budou libit hodinky, ktere u nas nesezenes, hmm? Budes si je muset poslat, pokud je budes chtit...
Guest Diskutér Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Michaele, to právě ne. Pokud mě čteš, tak asi víš, co píši. U hodinek já miluji i jejich nákup... Přiznávám ovšem, že z japonské produkce mě zatím neinspirovalo nic, o to to mám jednodušší...
yed69 Posted May 21, 2007 Author Report Posted May 21, 2007 Jsem rád, žes to tu napsal. Jistě - zklamání z hodinek koupených podle fotografie. Nic totiž tak dokonale nemate jako dobře udělaná profesionální fotografie hodinek (a plati to i o modelkách, ale o tom nesmíme psát, neb je to mimi téma Takže k hodinkám - opakovaně tu tvrdívám, že koupě hodinek, které jsem před tím neměl v ruce a hlavně NA RUCE je holý nesmysl. Nikdy bych to neudělal. Já ti doporučuji vyhledat na jejich stránkách nejbližšího prodejce a udělat si k němu dokonalej výlet. Návrat bude tak jako tak radostnou událostí. Buďto budeš šťastný, žes koupil krásné hodinky, nebo budeš šťastný, žes tu šunku neobjednal přes net a ušetřil si tak zklamání. Možná bychom do Německa mohli jet do té manufaktury společně. Je to cca 544 km. Domluvíme se?
Mike. Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Michaele, to právě ne. Pokud mě čteš, tak asi víš, co píši. U hodinek já miluji i jejich nákup... Přiznávám ovšem, že z japonské produkce mě zatím neinspirovalo nic, o to to mám jednodušší... OK, v pohode
Guest Diskutér Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Yede69, díky za nabídku, moc si jí vážím. Víš, já neuvažuji o nákupu Stowa. Člověk prostě nemůže mít všechny krásné hodinky...
yed69 Posted May 21, 2007 Author Report Posted May 21, 2007 Dá se k nim pořídit 6 různých lunet, tohle je jedna z povedených. Nejvíc se mi na nich líbí grafické provedení číselníku a tvar pouzdra.
decebal Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Na stránkách píšou, že jsou k vidění i v obchodech Manufactum, např.Mnichov nebo Berlín. A zodpovídají i otázku, co dělat, když se kupujícímu nebudou hodinky líbit. Schauer je poctivý a renomovaný výrobce, nebál bych se toho.
kojan Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 to diskuter:čtěte do konce né jen mezi řádky! To nemohu souhlasit, protoze velke mnozstvi hodinek se u nas sehnat neda, tak nevim, jestli by si udelal vylet nekam napr. do Japonska. (i kdyz vim, ze to neni pripad techto hodinek. ..... ale myslim to vseobecne)
cali Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Dá se k nim pořídit 6 různých lunet, tohle je jedna z povedených. Nejvíc se mi na nich líbí grafické provedení číselníku a tvar pouzdra. toto su po dlhej dobe hodinky na tomto fore ktore sa mi fakt pacia, cena bude asi niekde mimo moj revir ale design 100 bodov s tou striebornou lunetou nemaju chybu.
sibirnaya Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 Dá se k nim pořídit 6 různých lunet, tohle je jedna z povedených. Nejvíc se mi na nich líbí grafické provedení číselníku a tvar pouzdra. toto su po dlhej dobe hodinky na tomto fore ktore sa mi fakt pacia, cena bude asi niekde mimo moj revir ale design 100 bodov s tou striebornou lunetou nemaju chybu. cena je 590 az 720?... http://stowa.de/shop/cgi-bin/lshop.cgi?act...&gesamt_zeilen=
netvor Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 zdravim ottto, nenasli by sa tie papiere k aviatorom? a ostatnym sa ospravedlnujem za off topic
cali Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Dá se k nim pořídit 6 různých lunet, tohle je jedna z povedených. Nejvíc se mi na nich líbí grafické provedení číselníku a tvar pouzdra. toto su po dlhej dobe hodinky na tomto fore ktore sa mi fakt pacia, cena bude asi niekde mimo moj revir ale design 100 bodov s tou striebornou lunetou nemaju chybu. cena je 590 az 720?...http://stowa.de/shop/cgi-bin/lshop.cgi?action=showrub&wkid=7788&ls=d&nc=1179811846-7857&rubnum=seatime.seatimeuebersicht&artnum=&file=&gesamt_zeilen= noo to nie je uplne marne a hlavne sklo je zda sa pod urovnou lunety co ja osobne celkom mozem. dalsi brouk v hlave.
Kid_A Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 nedávno je někdo prodával na pmwf. jsou to kouzelné divery. určitě tam ještě budou k dohledání photos na koženém řemenu i ocelovém tahu.
Recommended Posts