Jump to content

DeWitt Twenty-8-Eight Skeleton Tourbillon

Recommended Posts

Posted (edited)

DeWitt Twenty-8-Eight Skeleton Tourbillon

Fanoušek DeWittu jsem tady podobně jako DVB asi sám, nicméně osvěta je asi potřeba. Navíc má Dewitt hodinky na rozdíl od DVB asi 1000x propracovanější, takže je na co se dívat. Ovšem zdejší vkus je nevypočitatelný, víc jak půlka osazenstva padá na znak při pohledu na kulaté nic, které má Damasko, tourbillony a vyspělé konstrukce Dewittu jsou proti pouzdru, které může přejet i tank Tiger včetně osádky v čele velitele Heinze Guderiana, rychle zapomenuty.

zdroj - watchesseven?

Edit - interpunkce

Edited by Snow
Posted

Nebyl bych tak skeptický k obdivu těchto parádních kousků místním osazenstvem,ale je prostě jasný,že na zmíněné Damasko lze dosáhnout a v reálu je pořídit.Pro většinu členů,včetně mně,jsou tohle prostě umělecká díla,na která si v reálu málokdo sáhne.Takže za mně krásnej kousek,jak jinak,že.

Posted (edited)

.

Většina hodinek, které postuješ jsou hiendy, které většina z nás uvidí pouze na obrázku. Jejich vysoká hodinařina a šperkařské řemeslo je neoddiskutovatelné kvality a jejich cena je často astronomická. Jsem rád, že nám je tady sázíš a můžeme potěšit své oči, ale taky hledat informace o fičurách daných skvostů.

Hodinky, které postuji jsou zpravidla Hi-end, protože blogy, z kterých příspěvky přebírám jaksi o tzv. obyčejných hodinkách nepíší. Zřejmě pro to mají nějaký důvod, že. Jedním z těch důvodů může být třeba zpětný pohled na tyhle DeWitt.

Ano, už mi jednou bylo vyčítano kolegou People, že ty moje slavné příspěvky jsou právě z tohohle důvodu na nic. Domnívám se, že ne, na obyčejné hodinky se můžeme skončit mrknout do Koscomu nebo Chronoshopu, tyhle kousky jen tak neuvidíme. Pravda, pár usmolených obrázků nedokáže v sebemenším nahradit letmý "živý" pohled, ale co se dá dělat. V Čechách asi těžko. 

Edit -něco se nepovedlo, upadla část citace.

Edited by Snow
Posted

Ty jo, pěkný skelety s turbem, jen co je pravda... tyhle bych se opravdu nestyděl nosit na ruce :)

Posted

.

Hodinky, které postuji jsou zpravidla Hi-end, protože blogy, z kterých příspěvky přebírám jaksi o tzv. obyčejných hodinkách nepíší. Zřejmě pro to mají nějaký důvod, že. Jedním z těch důvodů může být třeba zpětný pohled na tyhle DeWitt.

Ano, už mi jednou bylo vyčítano kolegou People, že ty moje slavné příspěvky jsou právě z tohohle důvodu na nic. Domnívám se, že ne, na obyčejné hodinky se můžeme skončit mrknout do Koscomu nebo Chronoshopu, tyhle kousky jen tak neuvidíme. Pravda, pár usmolených obrázků nedokáže v sebemenším nahradit letmý "živý" pohled, ale co se dá dělat. V Čechách asi těžko. 

Edit -něco se nepovedlo, upadla část citace.

Ale jo, můžete na ně kouknout v AZRA butiku na Staromáku v Praze.

Já DeWitt obdivuji od mého prvního setkání s hodinařinou.... tehdy naprosto neznalý věci jsem si vybral jako hodinky, které by se mi líbily, právě DeWitt. Chronomagor, co mi půjčoval časopisy, když jsem mu to při jejich vracení řekl, sebou málem sekl o zem řka : "dobře sis vybral :D ".  To jsem ovšem vůbec netušil, co jsem si to vlastně vybral  :)

Posted

Kolik na nich bude cenovka? 1,5 M Kč? nebo v dolarech???

Posted

...já DeWitt obdivuji od mého prvního setkání s hodinařinou.... tehdy naprosto neznalý věci jsem si vybral jako hodinky, které by se mi líbily, právě DeWitt. Chronomagor, co mi půjčoval časopisy, když jsem mu to při jejich vracení řekl, sebou málem sekl o zem řka : "dobře sis vybral :D ".  To jsem ovšem vůbec netušil, co jsem si to vlastně vybral   :)

Jój, pripomenul si mi podobné začiatky, ako som načítaný z časáku rečnil o Harry Winston a jeho rade Opus, Urwerk, či Claret..a potom akože ich idem  zháňať  :D.