Přejít na obsah

Prim Sport 1 automatic

Doporučené příspěvky

Přece  jen bych rád usiloval o malinko ,,vintage" vzhled. Myslím že živé barvy by ho mohly dost citelně nabourat..

Mischa už montuje vzorový stroj, podle kterého v Eltonu vytvarují dýnko. Přemýšlím o variantě neshánět strojek z potápek, ale nechat natisknout i nový datový věnec. Asi by se dělala nová matrice , ale konečná investice by se mohla vyplatit, protože potápky jsou přece jen míň časté než třeba Humberta a tak by nás stroje vyšly možná dráž. Všichni potřebujem dodat kal. 68.4 a kal.96. Tak můžem začít shánět...

Je čas se zamyslet nad popisy dýnka, jak by vlastně mělo vypadat a co by na něm mělo být napsáno. Jsem pro frézované nápisy, protože ty pálené laserem se mi nelíbí a jsou na můj vkus příliš mělké. Frézovat se dá jen na rovné plochy dýnka.

Originální dýnka na PS2 automat mají text ,, vodotěsné pouzdro zkoušeno na 0.4 MPa  nárazuvzdorné " vyražený po obvodu dýnka. Docela by se mi líbilo to zachovat, jen bych sáhl k archaičtějšímu ,, 4 AT", jako na Igenech.  Možná bych spíš než  ,,nárazuvzdorné" uvítal asi nápis ,,automatic", ale nijak na tom netrvám. No- a pokud by se snad nedejBože prosadil spíš  ciferník Elton, tak by se asi frézovala spíš ta  pověstná pětkošestka :suicide_anim:  ale nějak mi varianta Igen ,,Prim Sport Automatic" možná i přirostla k srdci víc. Na prostředku dýnka by se mělo objevit číslování naší limitky. Přece jen uvažuju o tom, že by se měla dát šance kolegům náhradníkům, počítal bych tedy pracovně s těmi 20 kusy. Docela velký zájem mne potěšil i překvapil- a vzhledem k vývoji fungl nového dýnka a překopanému ciferníku na který se budou dělat nové matrice a cifr se bude dělat nově ,,od plechu"  se hodí každá duše, která nám nemalou  investici pomůže ,,rozředit".   Co prostý rovný nápis Vaše číslo/počet kusů/LE 2015  přes střed dýnka ? 

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je čas, zálohu nezaplatím dřív jak v říjnu :-)

Ještě pár takových nápadu a v objemu zakázek trumfnu i Olympijský výbor

Jestli Elton letos skončí v plusu, bude to jen tvoje zásluha  :D

Nechce se mi věřit, že když jsi zadal do googlu "škoda 1000mb zelená", že Ti nic neobjevilo, protože mně se toho už předevčírem objevilo docela dost. Třeba tahle je pěkná http://www.rajveteranu.cz/4898-skoda-1000-mb-721-liberec

To je přesně ona! Jdu do toho právě kvůli té zelené, takže doufám, že nakonec bude!

Odkaz ke komentáři

Tak to je přesně ta barva o které jsem snil. Rád bych u ní viděl retro barvu indexů, nějakou ,,starobylou" bílou bych tam neviděl ideální.

Docela by mi k tý lahváčový zelený pasovala barva indexů jako mají Elton sport LE...

Odkaz ke komentáři

Tady bych byl sakra s barvou opatrnej.Pokud tu barvu neuvidite v realu na cifru, neverte nicemu.Ani foto na pc, vetsinou monitory nejsou adjustovany na bar. stupnici a tak barva na monitoru a v realu se vzdy lisi!!!

Odkaz ke komentáři

Takhle když to vidím - nezačne člověka ta zelená po čase sr?t?

To ukáže následně prodejní vlákno...ale jinak s Tebou tiše souhlasím, černá klasika je jistota, zelená je zase víc limitka, která bude jednoznačně identifikovatelná. 

Odkaz ke komentáři

Když mně ta tmavá přijde diuná - aby to nevypadalo jako nepovedené zelená nebo nepovedená černá...? Třeba mám jen špatnej monitor, ale ona tmavá černočerná má asi něco do sebe...

Nojo- černá varianta je holt taky jistota tisíckrát ověřená- to chápu. Třeba  by se více z nás vypravilo nahlídnout do vzorníku. Možná by byla taky schůdná varianta svobodné volby obou verzí. Kdo chce, bude mít bezpečný černý cifr, kdo chce, může mít zelený. No a pokud bude mít někdo chuť vlastnit oba, hlavu mu trhat nebudu, jsem přející chronomagor :smoke:

Odkaz ke komentáři

Takhle když to vidím - nezačne člověka ta zelená po čase sr?t?

Já, pokud zůstanu, o čemž se rozhodnu i na základě vizualizace, s nima počítám jako s občasnými hodinkami, takže riziko sraní je tím sníženo, ale je to samozřejmě k zamyšlení. Ale zatím se stejně pohybujeme ve vzduchoprázdnu, tak se fantazii meze nekladou.

Ta tmavá mi už přijde moc tmavá. A nedá se ta barva nějak změřit, tak jako se měří, když se dolakovává nějaký díl na auto?

Odkaz ke komentáři

Já, pokud zůstanu, o čemž se rozhodnu i na základě vizualizace, s nima počítám jako s občasnými hodinkami, takže riziko sraní je tím sníženo, ale je to samozřejmě k zamyšlení. Ale zatím se stejně pohybujeme ve vzduchoprázdnu, tak se fantazii meze nekladou.

Ta tmavá mi už přijde moc tmavá. A nedá se ta barva nějak změřit, tak jako se měří, když se dolakovává nějaký díl na auto?

Ideální by mi přišlo opravdu vybrat číslo ze vzorníku. Je to hmatatelný a ověřitelný argument. Hornbach mám za rohem, o víkendu se tam asi vypravím..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...