Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  gas napsal:
nesmíš chodit po Praze, ale po Olomouci :rolleyes:

wow a mohl bys prozradit, kde jsi na ně v Olomouci narazil? to poběžím omrknout...

• Odpovědi 76
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  gas napsal:
ale jo, taky jsem jich vidět víc, ale tyhle jediné mají kal 68, všechno byla myiota a mladší kousky, tak jsem je vždy nechal ležet

A ty s tou Myiotou co jsi nechal ležet byly taky v tom hodinářství v Denisově? Jestli jo, tak je to zázrak a jdu okamžitě pro ně :) Předpokládám, že ty humberta s kal. 68 byly jediné...

Odesláno

ta myiota byla v přerově, ale ulici nevím, bo to černé, rozkopané město moc neznám :)

na denisově byl jeden kus kal 68 a ten mám já, ty myioty v přerově byly zeleno černé,

ta moje barevná kombinace mě přijde hežčí a pásl jsem po ní už delší dobu :)

Odesláno
  gas napsal:
ta myiota byla v přerově, ale ulici nevím, bo to černé, rozkopané město moc neznám :)

na denisově byl jeden kus kal 68 a ten mám já, ty myioty v přerově byly zeleno černé,

ta moje barevná kombinace mě přijde hežčí a pásl jsem po ní už delší dobu :)

Jo, už to vidím, v Denisovce, mrknu tam.

Odesláno (upraveno)

Tak jsem si dnes udělal radost a mým Lineám nadělil nový řemínek, kůže, vypadla mi značka řemínku, typ "Aviator". Oproti Hirsch Ascot je delší, díky tomu mi hodinky dobře sedí na ruce (neprotáčí se, protože spona je před hranou ruky zespod), je hezky "tlustý" a navíc byl za prima cenu :whistling: Nechal jsem mikroregulací seřídit kalibr, hodinky se předtím rozběhly na + 14 s/den a pak přezkoušet vodotěsnost.

Omlouvám se, jestli jsem moc zapolevelil vlákno, ale nechtělo se mi kvůli mému dnes spokojenému egu zakládat vlákno. Díky za toleranci. B)

post-523-1181153204.jpg

Upraveno uživatelem X-Bob
Odesláno

Fotečku na ruce večer udělám. Je to Linea 40, takže průměr je 40 mm ;)

Já si tu bílou vteřinovku nemůžu vynachválit. Protože standardní Linea 40 má tlustší ručky, než Ch.l.e., tak mi to přesně vyhovuje, že na první pohled není vidět vteřinovka jen šípové ručky hod&min.. A je to něco nestandardního. Jestli vyhraju ve Sportce, tak si objednám Linea 40 a ať mi hezky udělají mimostřednou vteřinovku. A budu dokonale uspokojen :angel:

Odesláno

můj odhad je, že cena by byla 40.000,- takže můžu klidně spát, protože výhra ve Sportce taky asi jen tak brzo nebude :rolleyes:

Odesláno

Já se přiznám, že bílé sekundové ručce jsem také na chuť nepřišel. Snáze si dovedu představit hodinky zcela bez sekundovky.

Odesláno
  gas napsal:
a co modré všechny ručičky

Já jsem pro. Jenže v Eltonu se k tomu pořád nějak nechtějí nechat ukecat. Já celkem chápu, že nechtějí normálně nabízet něco, u čeho si nejsou jistí, že to zvládnou perfektně, ale na druhou stranu mi to trochu vadí, protože risik jsem si vědom a že si v případě problému nebudu stěžovat, to jim klidně podepíšu.

Modřené ručky mám na jedněch starých kapesních hodinkách a vypadá to naprosto skvěle. Hlavně u listových ruček bych si to dovedl představit - třeba na Linea/Svatováclavské.

Odesláno

Tak tady jsou moje Linea 40 na ruce, jak jsem slíbil. PT divákům se omlouváme za sníženou estetičnost ruky (chlupatá) :whistling:

post-523-1181234533.jpg

post-523-1181234622.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...