Přejít na obsah

Bremont MBIII (Martin-Baker Collection)

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno

O tom, zda přibodnout nebo nepřibodnout toto téma, jsem dlouho přemýšlel. Nechtěl jsem totiž, aby se z mého velkého kamaráda F.B. dělal opět magor.

F.B. v příspěvku o hodinkách BREMONT Terra Nova Limited Edition (KLIK) hovořil o veselém vláknu Pomyselny rebricek nemeckych hodinarskych znaciek (KLIK), v kterém jsme se mohli dočíst o mnoha zajímavostech místy až netušených ze světa vysoké germánské hodinařiny.

Máme zde opět Bremonty, možná budeme zase porovnávat s božským a nedostižným D., proto je dobré mít vše hezky pohromadě. Alespoň mé já tak soudí. Řekl bych, že i F.B. bude mít radost :)  :D .

Hezký večer.

Bremont MBIII (Martin-Baker Collection)

zdroj - Master-Horologer?

Závěrem žádám, abych opět nebyl osočován z podjatosti ke komukoliv či čemukoliv. Děkuji.

• Dát hlas 1
Návštěvník
Odesláno

Snížku, vykašli se už prosím na ty posty o Bremontech. Jejich produkci znám, viděl jsem je naživo a pár jich na ruce měl, ale peněženka není naditá.. Trpím jak pes. Jsou krásné. Na forkách i v reálu

Návštěvník Zmizík
Odesláno

A voni neumej udelat zeleznej naramek? To maj koukam s Damaskem podobny. Plus Elton, tam je to podobny i cenove. Jinak mne se nelibej zadny Bremonty a kdo nedela vyvoj ve strojkach neni imho hodinarska firma ale watch designer nebo neco takovyho.

Návštěvník
Odesláno

A voni neumej udelat zeleznej naramek? To maj koukam s Damaskem podobny. Plus Elton, tam je to podobny i cenove. Jinak mne se nelibej zadny Bremonty a kdo nedela vyvoj ve strojkach neni imho hodinarska firma ale watch designer nebo neco takovyho.

tvl, co to meleš? na pilotní hodinky teda fakt náramek nemaj, musíš se spokojit s potápkama. Jinak ano, inhouse nemají, jen modifikovanou etu. Přečti si však něco o technologiích na pouzdrách a jiné drobnosti.

Jinak BTW, neznám inhouse od Ballu, takže vlastně ty, milec vysoké horologie,  taháš na pazouře designérský šmuk.

post-1551-0-60427000-1396639385_thumb.jpg

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Ja na HH prdim a smuky mam rad. A to zelezo teda odvolavam.

Upraveno uživatelem Zmizík
Návštěvník
Odesláno

Romane, Romane, a co náš Graham ???!!!!

Graham je mimo kategorie  :wub:

Návštěvník Snow
Odesláno

Graham je mimo kategorie  :wub:

Tak, tak  :wub:  :wub:  :wub: .

Takže si můžeme podat ruce :)  .

Odesláno

Snow-e  :lol2:  :lol2:  :lol2:

si mi fakt spravil skvelý večer, ďakujem veľmi pekne. Teraz zaspím ako bábatko  :clap:

Parádny kúsok, neváhal by som ani sekundu.

Príde útok z Damaška?  :helpsmilie: Alebo je tu bezpečne?  :smoke:

F.

Odesláno

Podľa e-shopu ho urobiť vedia, Zmizíku (takže asi získali o ďalší kúsok navrh, nad "technologicku" jednotku - hahaHA).

http://www.bremont.com/boutique/bracelets.html

?akurát pre MB sériu tam zatiaľ nič nevidím - ale načo, i tak im sluší viac kožka (IMHO).

F.

Odesláno

nebejt to kolecko a zakaz vjezdu na vterinovce a brzdovy opotrebeni na cifru, tak sou to i celkem slusny hodinky.. 

edit: holt su asi konzerva..

bez kolečka a bez brzdového obložení U2 kolekci

Odesláno

Podľa e-shopu ho urobiť vedia, Zmizíku (takže asi získali o ďalší kúsok navrh, nad "technologicku" jednotku - hahaHA).

F.

najlepsi je ako ste elegantne premlcali zmienku o tom ze Bremont a in house e-e :) btw vymazlene puzdro vie aj Konrad /a aj ini/ a za par supov, akurat je to germanec a teda pravitko a kruzitko povazuje za dostatocny toolkit pre dizajnera, ergo seba.

Bremont je stylova a marketingovo perfektne zvladnuta zalezitost. Ale do technickych debat by som sa nepustal, eta je eta, plus Bremonti toho vela popisali ako budu mat vlastny kaliber a prd (oni vedia preco ho nechcu, resp to odsuvaju ako sa len da a mlžia mlžia). Pokial to dokazu predavat s etou za tieto ceny tak potom s inhousom by to stalo asi ako Armold+Synator a bolo by s tym zbytocne vela starosti.. Mozno aj Gryllsovi by rotor spadol, no treba im toho? No netreba..

Btw minuly rok si pozicali v HSBC 6mil libier ze idu zacat robit vlastny kaliber.. realita je taka ze snad v tomto roku rozbehnu "vyrobu niektorych dielov v Henley". To je, pokiaľ ide o komplexnosť technologie - v porovnani s Konradovym pelechom, ako vystrihovačka z ABC oproti mojmu Lexusu. To len aby sme mali jasno vo veciach, Alda sem - Alda tam.

Kazdopadne Bremont ma marketingovo naslapnute. Hodinky pekne, svoje ovce pasu dobre, cenovky luxusne, navyse ziju z tucnych military dealov. Chlapci su dobre etablovani v leteckych kruhoch a naozaj vyborni obchodnici.

Takze pre kazdeho nieco.

Odesláno

Mas dobre info. Diky. A jinak zcela souhlasim. Me se taky Boeing rada libi. Ale... a to uz jsi vsechno popsal. Vyber je v techhle cenach siroky, neni treba snizovat naroky. Sellita a Eta ma (pro chronomagora) racionalni zaklad v cenach kolem 50k Kc. Kolem kila uz je to pro hejly. IMHO

Odesláno

Bremont, myslím, ani sám neupravuje kalibry, robí to pre nich La Joux Perret manufaktúra. Teda, aby som nekecal, či to možno zovšeobecniť na celú kolekciu, ale určite to bol ten ich Bremonťácky chrono Codebreaker BE 83AR (ale aj tak to vychádza z Vajloux).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...