basx Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 (upraveno) Jak začít nový týden s novýma hodinkami . Jedině dobře. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. dubna 2014 uživatelem basx
zekon7302 Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Tak ses dočkal, gratuluji, já je mám už třetím rokem a pořád mně baví.
Návštěvník dabelM Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Gratuluji k novám pilotkám, ať ti slouží dlouho, ať ti přináší jen radost :-)
Sborez Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Gratuluji, Štajny jsou jedny z mých definitivek...
Loni Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Nadhera! Podla fotky na ruke tipujem ze to su 47mm?
Ondoni Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Gratulace. Taky jsem je kdysi chtěl pak jsem se zasekl na ne-chrono verzi a mám ji pořád (přes dva roky). Užívej jich!
Daemonultimate Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Paráda...jó jó jó!!! a gratulace.
Ondrej71 Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Nechrono pilotky od Steinu byly moje první mechaniky v dospělosti a vrátil jsem se k nim cca 5x. Ty poslední furt mám a už si je nechám Tyhle chrona jsem chtěl koupit několikrát , jsou to 44? , a jednou to stejně udělám. Za skvělé peníze parádní pilotky s Valjoux, day date, príma lumi a ten safír.. Moc gratuluju
basx Odesláno 9. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 (upraveno) Díky tyto hodinky jsou první chrona a slintal jsem víc jak rok. potom co mi je zekon ukázal jsem se hned rozhodl. Velikost 44mm. Jsou nádherné a jsem maximálně spokojen a perfektně se nosí. Hodně dlouho jsem se rozhodoval, ale stojí zato Upraveno 9. dubna 2014 uživatelem basx
farkyostrava Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2014 a zase jsem v p....li toz tak ktere hodinky ja vlastne ted chcu ? :-)
jast Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2014 Aj u mě taky dobrý, jsou to skvělé hodinky. Fandím Ti. I já jsem rozšířil svou řadu Stejnů o "nový" kousek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
basx Odesláno 22. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Aj u mě taky dobrý, jsou to skvělé hodinky. Fandím Ti. I já jsem rozšířil svou řadu Stejnů o "nový" kousek. Pěkné hodinky a jinak díky za gratulace.
jast Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Hodinky jsou to opravdu pěkné. Stejny, jak jim tady někteří říkají, jsou trochu chytlavé. Jak máš jedny, chceš další. Stejnů není nikdy dost, ale je z čeho vybírat. Při super kvalitě a dobré ceně k tomu perfekt vzhled - není co dodat. Přeji krásné užívání
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se