basx Posted April 7, 2014 Report Posted April 7, 2014 (edited) Jak začít nový týden s novýma hodinkami . Jedině dobře. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited April 7, 2014 by basx
zekon7302 Posted April 7, 2014 Report Posted April 7, 2014 Tak ses dočkal, gratuluji, já je mám už třetím rokem a pořád mně baví.
Guest dabelM Posted April 7, 2014 Report Posted April 7, 2014 Gratuluji k novám pilotkám, ať ti slouží dlouho, ať ti přináší jen radost :-)
Sborez Posted April 7, 2014 Report Posted April 7, 2014 Gratuluji, Štajny jsou jedny z mých definitivek...
Loni Posted April 8, 2014 Report Posted April 8, 2014 Nadhera! Podla fotky na ruke tipujem ze to su 47mm?
Ondoni Posted April 8, 2014 Report Posted April 8, 2014 Gratulace. Taky jsem je kdysi chtěl pak jsem se zasekl na ne-chrono verzi a mám ji pořád (přes dva roky). Užívej jich!
Ondrej71 Posted April 8, 2014 Report Posted April 8, 2014 Nechrono pilotky od Steinu byly moje první mechaniky v dospělosti a vrátil jsem se k nim cca 5x. Ty poslední furt mám a už si je nechám Tyhle chrona jsem chtěl koupit několikrát , jsou to 44? , a jednou to stejně udělám. Za skvělé peníze parádní pilotky s Valjoux, day date, príma lumi a ten safír.. Moc gratuluju
basx Posted April 9, 2014 Author Report Posted April 9, 2014 (edited) Díky tyto hodinky jsou první chrona a slintal jsem víc jak rok. potom co mi je zekon ukázal jsem se hned rozhodl. Velikost 44mm. Jsou nádherné a jsem maximálně spokojen a perfektně se nosí. Hodně dlouho jsem se rozhodoval, ale stojí zato Edited April 9, 2014 by basx
farkyostrava Posted April 13, 2014 Report Posted April 13, 2014 a zase jsem v p....li toz tak ktere hodinky ja vlastne ted chcu ? :-)
jast Posted April 18, 2014 Report Posted April 18, 2014 Aj u mě taky dobrý, jsou to skvělé hodinky. Fandím Ti. I já jsem rozšířil svou řadu Stejnů o "nový" kousek. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
basx Posted April 22, 2014 Author Report Posted April 22, 2014 Aj u mě taky dobrý, jsou to skvělé hodinky. Fandím Ti. I já jsem rozšířil svou řadu Stejnů o "nový" kousek. Pěkné hodinky a jinak díky za gratulace.
jast Posted April 22, 2014 Report Posted April 22, 2014 Hodinky jsou to opravdu pěkné. Stejny, jak jim tady někteří říkají, jsou trochu chytlavé. Jak máš jedny, chceš další. Stejnů není nikdy dost, ale je z čeho vybírat. Při super kvalitě a dobré ceně k tomu perfekt vzhled - není co dodat. Přeji krásné užívání
Recommended Posts