Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jak začít nový týden s novýma hodinkami :D . Jedině dobře.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem basx
Návštěvník dabelM
Odesláno

Gratuluji k novám pilotkám, ať ti slouží dlouho, ať ti přináší jen radost :-)

Odesláno

Nechrono pilotky od Steinu byly moje první mechaniky v dospělosti a vrátil jsem se k nim cca 5x. Ty poslední furt mám :) a už si je nechám ;)

Tyhle chrona jsem chtěl koupit několikrát , jsou to 44? , a jednou to stejně udělám. Za skvělé peníze parádní pilotky s Valjoux, day date, príma lumi a ten safír..

Moc gratuluju :)

Odesláno (upraveno)

Díky tyto hodinky jsou první chrona a slintal jsem víc jak rok. potom co mi je zekon ukázal jsem se hned rozhodl. Velikost 44mm. Jsou nádherné a jsem maximálně spokojen a perfektně se nosí. Hodně dlouho jsem se rozhodoval, ale stojí zato :rolleyes:

Upraveno uživatelem basx
Odesláno

Aj u mě taky dobrý, jsou to skvělé hodinky. Fandím Ti. I já jsem rozšířil svou řadu Stejnů o "nový" kousek.

Pěkné hodinky a jinak díky za gratulace.

Odesláno

Hodinky jsou to opravdu pěkné. Stejny, jak jim tady někteří říkají, jsou trochu chytlavé. Jak máš jedny, chceš další. Stejnů není nikdy dost, ale je z čeho vybírat. Při super kvalitě a dobré ceně k tomu perfekt vzhled - není co dodat. Přeji krásné užívání :rolleyes:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...