Návštěvník dabelM Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 (upraveno) Od července či srpna 2014 budou nové Moonwatche dodávány v novém balení. Bohužel má dojít k navýšení cen o 500,- ?. Obsah nového balení je možné vidět na vložených fotografiích. Upraveno 9. dubna 2014 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Na WUS se to probiralo, ale nakonec tam pisou ze podle info z Omega butiku se tohle nove baleni bude jen dat volitelne prikoupit. Mas to odjinud? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Na WUS se to probiralo, ale nakonec tam pisou ze podle info z Omega butiku se tohle nove baleni bude jen dat volitelne prikoupit. Mas to odjinud? Stejnej zdroj, ale nepostřehl jsem, že to bude volitelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Luxusní to je,ale přihazovat 500 é za balení je dost.Teda jestli se nezvedne plošně cena hodinek o to pětikilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Vsetci zdrazuju, ale u OMEGY mi to tempo pripada trocha prehnane. Inac krabica aj obsah perfekny. Ak dobre vidim, je tam aj napodobenina povodneho velcro strapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Vsetci zdrazuju, ale u OMEGY mi to tempo pripada trocha prehnane. Inac krabica aj obsah perfekny. Ak dobre vidim, je tam aj napodobenina povodneho velcro strapu.Tempo u Omegy přehnané? Já si třeba myslím, že zrovna Moony jsou hodinky, které nejsou nijak přehnaně drahé vzhledem k historii a když je srovnám s takovými Suby a že se s podobnou ikonou můžou v pohodě měřit. Suby 200k - Moony klasika 90k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 (upraveno) Takhle to můžem srovnávat leda my.Je to Rolex vs. Omega.Ale zdražování jede v obecné rovině. Upraveno 9. dubna 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JakubWatches Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Nehlede na to ze to vypada ted spis jako kufrik na bouchacku je to s kukadlem lakavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Musím říct, že se mi podobná prezentace takových legend moc líbí...cena by mohla být trochu nižší, ale jestli to dobře chápu, tak součástí bude i volitelné plné dýnko a to asi taky něco stojí ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Moony plny dynko uz maji, navic to ma prumer jak od budiku, to bude asi krabicka na antiperle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loni Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Je to so mnou velmi zle ked sa mi zda ze aj takato pekna krabicka nepridava hodinkam hodnotu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 (upraveno) Ale přidává,tu emocionální určitě.A představ si,že co by chronomagor dostaneš takovej dárek a ještě takhle vyšperkovanej. Upraveno 9. dubna 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Altruista Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Dal bych radši přednost přibalení pěkného a účelného cestovního pouzdra. Krabice od edice Apollo se mi líbí víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 A to kulaté v pravo je co? Žeton na poker, magnet na ledničku nebo pixla na antiperle?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Nevim jestli to mel byt sarkasmus, ale pokud ne, tak je to lupa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Sarkasmus určitě ne, spojení s lupou mě nenapadlo, myslel jsem, že je to něco dalšího. Takže krytka/pixlička na lupu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Tu krabici jsem viděl a je krásná, nicméně velmi drahá. Potvrzuji to, že se jedná o volitelnou položku a zákazník má možnost krabici k moonům přikoupit. Jinak klasický červený box zůstává, jak tomu bylo doteď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Tu krabici jsem viděl a je krásná, nicméně velmi drahá. Potvrzuji to, že se jedná o volitelnou položku a zákazník má možnost krabici k moonům přikoupit. Jinak klasický červený box zůstává, jak tomu bylo doteď.Pokud by jsi porovnal balení limitovaných edicí a toto nové balení, jak by dopadlo srovnání ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 To je tezke, protoze kazda limitka ma jine baleni. Ale v podstate bych to prirovnal k velmi hezke limitce. Krabice je velmi velka, je v ni prislusenstvi,... Libi se mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 super setik -- 500 EUR plus je kazdopadne ukrutne nastrelenej priplatek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se