RadimNovak Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 Parádní hodinky:)! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalba Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 Hezkej přírustek, gratulace! Teď jenom lituju, že jak jsem potkal Pierce Brosnana v La Finestře, tak že jsem mu o jedny plonkovní neřekl:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 15. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 oproti standardním Omegám mají výhodu, že je v nich pilka, laser a uspávací šipky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 gratulujem ku krasnym hodinkam, uzivaj ich dlho a dobre! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 4. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2014 Bude dnes takhle slunečno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2014 Když už se tu nakouslo téma herci a hodinky, vždy mě zajímalo jestli jsou herci jen věšáky na hodinky placení výrobcem za reklamu (Omega, Rolex, Tag Heuer, Panerai atd.) nebo se mezi nimi najdou i srdcaři kteří se o hodinky opravdu zajímají a ve filmech vystupují s vlastními kousky? Konkretně třeba u Bonda, k Jamesovi vždy patřili Rolexky až s příchodem Pierce Brosnana začla vláda hodinek Omega. Je to tím že Omega přeplatila Rolex nebo je to jen přirozený vývoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pb69 Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2014 perfect ... jednou mne to taky čeká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 5. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2014 I když bude mezi herci srdcař konkrétního kousku hodinek, jakmile začne natáčet, musí si nasadit to, co mu dají na ruku. Pokud se bude ukazovat na veřejnosti, tak jedině s hodikama na které má smlouvu. Stejné je to s každým produktem. V Matrixu byly Nokie a pak to přeplatil Samsung 100mil $ a už se telefonovalo Samsungama. Totéž u sportovců. Berdych ještě nedávno oblékal Nike a už běhá v H&M a to není pro to, že by se v tom cítil mnohem líp :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 5. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2014 Narazil jsem na pěkný článek v CZ: 10 legen mezi hodinkami:http://fanda.nova.cz/clanek/tech-cars/10-legend-mezi-hodinkami.html Pro většinu z vás asi není neznámý, ale kdo nezná, určitě potěší :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 24. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 tak už jsou bondovky v servise u Dušáka. Po asi 5-6 letech stáří si to nejspíš zaslouží. Začala mi z tahu vypadávat jedna osička, tak už byl asi nejvyšší čas. Pokud bych na to nebyl z chronomagu připravený, tak bych z toho měl nejspíš lehký šok. Servis je na 3 měsíce, cena 10 300,-. Nejspíš je posílají do fabriky a předpokládám, že tam z nich zase udělají úplně nový hodinky :-) Mám na ruce zase zpět Tissotky. Už jim muselo být smutno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 tak už jsou bondovky v servise u Dušáka. Po asi 5-6 letech stáří si to nejspíš zaslouží. Začala mi z tahu vypadávat jedna osička, tak už byl asi nejvyšší čas. Pokud bych na to nebyl z chronomagu připravený, tak bych z toho měl nejspíš lehký šok. Servis je na 3 měsíce, cena 10 300,-. Nejspíš je posílají do fabriky a předpokládám, že tam z nich zase udělají úplně nový hodinky :-) Mám na ruce zase zpět Tissotky. Už jim muselo být smutno :-)Do fabriky je od Dušáka podle mě určitě neposílají, maj veškerou certifikaci a vše dělaj u nich...ta doba je prostě daň za to, že jsou v ČR jediní (i Hanák jim to posílá) a veškeré záruční opravy mají hold taky přednost...každopádně přeju ať se ti rychle vrátí a jsi spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Nechci kvůli blbině zakládat nové téma, tak se přiživím na tomto. Chodím celkem často na bazén, do sauny, v létě k vodě atd., a výhledově uvažuji o koupi nových (ale jetých) hodinek, které bych k tomu mohl použít. Při zvážení všech vlastností, které by takové hodinky měly mít (aby byly malé, lehké, nijak drahé, teda v rámci možností, vodotěsné, které by něco vydržely a byly to omegy) padla volba na "midsize" seamastery v quartzu - prostě něco viz foto: (pozn. na obrázku je automat, v rychlosti jsem nic jiného nenašel, quartzky jsou ale až na nápis "chronometer" stejné) Hodinky splňují prakticky všechny nároky, které bych na ně měl. Až na tu váhu. Raděj bych je nosil na gumě, ale nikde jsem nenašel, že by Omega vyráběla k "midsize" modelům originál gumové řemeny. Existuje v produkci Omegy takový gumový řemen, co by doléhal k pouzdru hodinek o průměru 36mm? Je nějaká alternativa? Jaké jsou zkušenosti s quartzkami od Omegy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Quartz je v pohodě, jen se ti později budou hůř prodávat. Jen ze zvědavosti, jaký máš důvod pro dámskou velikost? U oblekovek je 36 mm OK, ale na potápky je to prostě málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 36 mm se už považuje za dámskou velikost? Myslel jsem, že dělají ještě 28 mm a to jsou dámské. Tady je ve fotogalerii hezké srovnání: http://www.chrono24.cz/omega/seamaster-300m-mediano--id2361822.htm?id=2361822&picnum=5&tab=pics No jednoduše. Já mám klasické 41,5 mm SMP s chronem na tahu. Parádní hodinky ale na sportovní aktivity - hlavně plavání v bazénu - mi přijdou dost velké. Prostě je na ruce cítím a mám o ně strach, že s nima někde (nebo někoho) bouchnu. Midsize mi přijdou jako ideální řešení, jen bych je chtěl na gumě a nějak se nemůžu dopátrat, jestli Omega něco takového dělá. Nic jsem nenašel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Zkus se podívat sem http://www.ofrei.com/page750.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Díky za odkaz Liqide. Podle toho, co jsem zjistil, tak gumový řemen, který by doléhal k pouzdru, na midsize prostě není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 36 mm se už považuje za dámskou velikost? Myslel jsem, že dělají ještě 28 mm a to jsou dámské. Tady je ve fotogalerii hezké srovnání:http://www.chrono24.cz/omega/seamaster-300m-mediano--id2361822.htm?id=2361822&picnum=5&tab=pics No jednoduše. Já mám klasické 41,5 mm SMP s chronem na tahu. Parádní hodinky ale na sportovní aktivity - hlavně plavání v bazénu - mi přijdou dost velké. Prostě je na ruce cítím a mám o ně strach, že s nima někde (nebo někoho) bouchnu. Midsize mi přijdou jako ideální řešení, jen bych je chtěl na gumě a nějak se nemůžu dopátrat, jestli Omega něco takového dělá. Nic jsem nenašel...Já mám třeba full-size a docela malou ruku a nikde nic nepřekáží a to je nosím fakt často, třeba právě i do bazénu a tak. Oproti chronu, který jsem měl taky možnost na ruce vyzkoušet jsou lehoučký a tenký, tak bych klidně vzal full-size a tím pádem i gumu. A jinak jsou to super hodinky. Sice žádná velká hodinařina, ale bezúdržbový, přesný, když jsi v jiném časovém pásmu, tak můžeš změnit čas bez zastavení vteřinovky skokem po hodinách.. Nedám na ně dopustit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 SMP s chronem jsou silnější než bech chrona? To jsem nevěděl... Tak to už by se o nich dalo výhledově uvažovat. Každopádně už jsem to vyřešil jinak a zůstal patriot - víc zatím nebudu napovídat, i když je odpověď asi nasnadě, co jsem pořídil:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Je to tak, kdybys o nich zase někdy přemýšlel, tak tady máš srovnání šířek (zdroj http://blog.breitlingsource.com/2007/12/21/omega-seamaster-chronograph-or-standard-model/). Váhově je to samozřejmě taky rozdíl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Notyvole... Tak to je fakt rozdíl! Díky moc za fotku! To už jsou hodinky, které si dovedu na ruce představit i v bazénu! S těma svýma SMP s chronem bych měl strach, že mě stáhnou ke dnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se