sashator Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Cena je silena, ale zase tenhle strojek vyservisuje sikovnej hodinar za podstatne nizsi castku, takze bych v tom nevidel duvod si kvuli tomu Omegy neporidit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Hele já myslím, že kontkrétně na tento kalibr by to zas takový problém nebyl. Například na Ofrei se asi něco dá sehnat. Co axial už bude možná trochu složitější a 8500 je samozřejmě už někde jinde, tam by ta cena byla vzhledem ke konkurenci adekvátní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 Nez je dam do inzerce, mel bych na prodej keramicke Bondovky od ad cz, sundane folie, prakticky nove hodinky, vice po sz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2017 Ahoj, myslim ze to bude relevantni tady, mam modre vlny na ceste ale vlozka lunety je po smrti. Jak to resite? Komplet kupovat novou asi nechci. Da se nekde sehnat origo vlozka? (na ebay jsem nasel jenom same aftermarket). Diky Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2017 Asi po po padesate: ne, lze koupit jen celou lunetu, stoji 7000 u AD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 Diky za info, hodne jich ji ma po smrti tak jsem si myslel ze jste prisli na nejakou fintu nebo neco. 7 neni zas tak moc kdyz si vezmu ze jsem dal 7 za endlinky na brajtle Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Zdravím pánové, do budoucna bych chtěl pořídit modré bondovky 41mm s vlnkami. Bohužel v těch referencích plavu, proto žádám o radu. Vím jak by měly vypadat a to přesně jako ref 2221.80 to znamená: plastické logo a indexy na červeném nápisu na cifru netrvám. Ale nechci coaxial. Prostě klasickou poladěnou Etu. Existují modré bondovky s etou a plastickými indexy? Předem díky za radu Jarda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Bohuzel neexistuji, bud 2221.80 v quartzu, nebo 2220.80 s Co-Axialem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Shewczo mam klasiky a jedine co mi chybi k dokonalosti jsou indexy a plasticke logo.Takze bych podruhe sel do coaxialek. Ale zase tech je malinko a stoji ranec. COSC ETA na mych je tedka po servisu za 3000kc, rezerva namerena 50h a jdou +2s denne. Coax servis min 15 a stale stoupa. Cena za lepsi cifr mi prijde trosku neadekvatni Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Vladar91: no právě, to je ten důvod, proč nechci coaxial. To pořekadlo o opicích a banánech znám, ale ještě jsem tak úplně nedospěl k tomu, abych za servis zaplatil stejně jako za pěkné nové hodinky (např. Seiko Sumo). To budu raději shánět ty quartzky, ikdyž nerad. Nebo ty starší bez coaxu. Díky za tvůj příspěvek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 mel jsem vsechny vlnovky az na ty s Co-axialem, nad tema jsem hrozne dlouho premejslel, pres z tech duvodu, ktere uvadis - logo, indexy. nakonec jsem se rozhodl, ze mi to za to nestoji. ted jsem si musel tedy vybrat, kteryze si to koupim, no a nakonec vyhrali 2221.80, sice je to za quartz ranec, ale hodinky stridam a ma to tak i svoje vyhody. a hlavne maji plasticky cifr, to je vskutku jiny kafe nez puvodni v 2531 nebo 2541,ja se na ne tesim jak malejtim si myslim ze s vlnkama skoncim a budu spokojenej parchant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Pujcil bych ti klidne svoje ale nejsem v CR. Na druhou stranu vlnky strhavaji veskerou pozornost oka takze me to tak nepali jako napriklad SKX vs Suma. Tam je ten rozdil u indexu propastny. Kazdopadne Tvoje fotky a vlnky! To by byla velka parada tak je snad sezenes! Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 15. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Nehledě na co-axial nebo keramickou lunetu u Bondovek z toho mám dojem, že ať už vlnky nebo podkreslené 007 na cifru je toho prostě moc. U Bondovek mám rád právě tu jednoduchost. Komplikovanější a plastičtější ciferníky ať jsou u AquaTerra nebo Constelation. Neříkám, že to vypadá špatně, jen to nechci u Bondovek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 beeman: jo tak ty už jsi sehnal, tak to gratuluji. Snad se potom pochlubíš fotkou, budu bedlivě sledovat fórum. Vladar91: díky za velkorysou nabídku, ale i kdyby jsi v ČR byl, tak bych musel s velkým díky odmítnout. Takové věci se nepůjčují. A víš jak to je: Co nechceš, tak to půjč. Na fotky jsou tu jiní odborníci, já jsem zapálený amatér co fotí jen na mobil. Každopádně děkuji, vážím si toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 sehnal, uz jsou in transit z UK :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 15. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 dlouho jsem je nefotil a dnes je tak hezky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Ty fotis mobilem? Tak to nechapu, Tvoje fotky povazuju za nejlepsi tady. Prave ze jsem myslel na foceni a tak. Seiko by Ti melo platit za reklamu na instagramu! Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 15. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 A pro kontrast AT. Na Bondovkách by mi to nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 15. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Ty fotis mobilem? Tak to nechapu, Tvoje fotky povazuju za nejlepsi tady. Prave ze jsem myslel na foceni a tak. Seiko by Ti melo platit za reklamu na instagramu! Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalkza mobil foto se omlouvám, je pravda, že zrcadlovku beru do ruky čím dál méně častěji. Když ty mobily jsou kvalitnější a kvalitnější a neustále při ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se