tic-tac Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Zdravim!Mam moznost koupit tyto dream watch z druhe ruky za neuveritelnou cenu - cca 2100?.Jsou bez karet a krabice...Prosim o nazor ctenych expertu, zda mam do toho vubec jit. 2.fotka je schvalne udelana bez dynka. V kazdem pripade planuji vzit prodejce do autorizovaneho servisu. Diky moc
Kid_A Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 nemelo by tam byt neco takovyho? http://www.iwc.com/forum/en/discussion/4831/
tic-tac Odesláno 10. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Diky. S chladnou hlavou jsem zasedl ke googlu a nasel si radu podobnych fotek. Dotycneho prodejce kopnu do patricnych mist. Neni to nikdo z fora.
m.n. Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Já bych neplašil, v IWC se sice nevyznám, ale našel jsem podobné fotky strojku, jako je ta v prvním příspěvku...
moco Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 (upraveno) Ja kdybych prodaval fake, tak prece nebudu fotit strojek,tam se to dobre pozna. Pokud bych teda vedel ze prodavam fake ;-) Upraveno 11. dubna 2014 uživatelem moco
skalis Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 Souhlasim. Vezmete hodinky k AD a vsechno bude jasny... cena za to stoji a s kontrolou pravosti nic neriskujes.Já bych neplašil, v IWC se sice nevyznám, ale našel jsem podobné fotky strojku, jako je ta v prvním příspěvku...
tommas4 Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 Koupě, navíc bez papírů a krabice je pořád riziko. Dohledej si tady vlákno o prodeji padělaných Tissot Visodate, o kterých renomovaný AD prohlásil že jsou pravé. A to jsou hodinky cenově o řád níže.
SCIFI Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 Ja kdybych prodaval fake, tak prece nebudu fotit strojek,tam se to dobre pozna. Pokud bych teda vedel ze prodavam fake ;-)a ty jsi to tady poznal? Jaký je výsledek? Když je v originále a faku eta. Tím nemyslím tyhle IWC.
bandicoot Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 Na první pohled se mi nelíbí umístění nápisu schaffhausen, které na fotkách bývá přesně na ose a nelíbí se mi pouzdro a tlačítka, ale to může být fotkou.ALE!!!Tady má týpek stejný strojek, tak si projdi reakce...http://www.iwc.com/forum/en/discussion/56834/
skalis Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 Hele, layout a popisy na rotoru jsou fakt jiny, stejne tak chybi zlaceni strojku. Vezmi tyhle dve fotky a posli je do IWC a oni ti snad napisou, jestli tohle mohlo opustit brany tovarny, nebo je to jasnej fik. A kdyz napisou, ze takhle to vyrabeli mezi rokama X a Y, tak s nima skoc k AD.
tic-tac Odesláno 11. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 Tak v neděli máme rande v místním Flagship store IWC a pak dám vědět. Na webu běhají v podstatě 2 verze strojků - jedna, co sem dal Kid_A a druhá, co se podobá na tu moji fotku. O strojku na mé fotce některé servery píší, že je to i origo, ale taky už vím, že něco takového ho vyrábí i chlapci z Číny... V neděli dám vědět - zatím děkuji všem
bandicoot Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 Ještě pár postřehů:- korunka má pocitově nějak moc a mělkých zoubků- řemen určitě není původní, ani IWC- zpracování pouzdra ne dosedu dýnka je divně odfláklý- fejkovejch strojků je na netu víc, ale co jsem ta koukal, fíkový strojky jsou často nezdobený a snad na všech fotkách používají starší můstek setrvačky s volnou dírou na jiný typ regulace, i když to všechno vypadá stejně - je to přecijen valjoux vs china valjoux a nikdy nevíme, jak moc čínani strojky nazdobí a jak moc IWC od zdobení abstrahuje Na tuhle kauzu jsem sám zvědavý, díky za info o výsledku.
M10 Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 Já jsem trochu na rozpacích : všude, když se identifikují fejky, první co je, je upozornění na to, že strojek fíku VŽDY leží v umělohmotném obložení. Na snímku bez dýnka vidím umělohmotné obložení strojku. Jako neznalec jsem, ještě než jsem popsunul na diskusi dole, hned zaregistroval, že toto snad nebude inhouse...spíš něco jako ETA apod. No a zatím se o tomto nikdo nezmínil, o té umělé hmotě. Nebo jsem někde něco pochopil špatně ? Díky za vysvětlení.
bandicoot Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 Portugaly ale přece mají 7750. Proto ta moje zmínka o china valjoux...A plastový spejsr tam nevidím, je to focené pod jiným úhlem než ty Kidovy, takže je vidět spíš vnitřek pouzdra.
tic-tac Odesláno 13. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2014 Takze jsme obehli flagship store a 2 dobre servisy. Nikde ovsem nebyl mistr hodinar, ktery by hodinky otevrel a taky ktery by znal original strojek. Na fotku nikdo nic spatneho nerekl. Vzhledove mi na chvilku dali ukazat original portugaly. Vsichni rikali, ze vzhledove tem nabizenym prakticky nic nechybi. Kazdy pravda dodal, ze jim "neco nesedi". Dynko hodinek (bohuzel jsem zapomnel vyfotit) se skoro vsem zdalo trochu jine. Nekdo rikal, ze nesedi vaha.Zitra vecer to jdeme rozlousknout do autorizovaneho servisu.Jen mala poznamka na konec. Videl jsem je nazivo a nejak opadlo me nadseni - bud tim, ze maji minimalne zvlastni osud nebo mne nakonec nazivo tak moc neoslovily. Nevim... Pomer cena vykon pro mne, (asi neumim ocenit kouzlo IWC strojku) nedopada moc dobre. Aquaterry mne v omega butiku oslovily mnohem vic. A Junghans meistery na obrazku taky
ondralbc Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 Ahoj, pokud by to byl potvrzený originál a neměl jsi zájem, tak mi hoď kontakt na prodejce. Měl bych zájem.
tic-tac Odesláno 14. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 Muj serial dostal dnes dalsi pokracovani. Pristi dil bude posledni a hlavni hrdina se bude muset rozhodnout.Zasli jsme do nejoficialnejsiho servisu siroko daleko. Mistr hodinar nejprve beze slova proveril seriove cislo, pak proveril hermetiku a pak s vyznamnym pohledem odesel nekam dozadu. Za chvili se vratil s papirkem (asi meril strojek) a opet naprosto mlcky vzal sroubovacek a otevrel dynko (viz foto).Po otevreni nasledovla pauza asi nekolika setin sekundy a pak rekl : Original!Prodejce si oddechl:)Ja jsem mel hodne vsetecnych otazek. Strojek odpovida modelu z let 2007-2008. Seriove cislo sedi - ukazal mi hodinky v systemu.To, co se zda jako spatne zpracovani pouzdra je pouze mastnota od oleje. Dynko a pismo odpovida modelove rade. Pak jsme sli na kafe a dlouho si s prodejcem povidali. Mam cas do zitra. Cely tento pribeh probiha mimo nasi rodnou vlast, tudiz dalsi zajemci z chronomagu maji smulu. Dnes jsem si vzal kosili (vcera jsem zkousel s mikinou) a pri dnesnim zkouseni uz preskocila velmi velka jiskra, ktera tam vzdycky nekde byla. Jsou to proste nadherne hodinky. Po pripadnem nakupu a koupi original nebo lepsiho remenu samozrejme hodim nejake foto do galerie. Moc dekuji vsem za nazory. Nevim, co by clovek delal, nebyt takoveho fora.... Vlastne vim , asi bych si nekupoval dalsi hodinky ;-)
ondralbc Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 Vzhledem k ceně bych kamkoli zaletel jinak gratuluju!
bandicoot Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 Já portugaly měl, ale takový velký sériový číslo si nějak nepamatuju.No, jestli je ten příběh jak popisuješ, tak mě ani bohužel nepřekvapuje ten strojek a jeho "načinčanost"... To je holt zajíc v pytli. Pardon, strojek pod plným dýnkem. A není to jen nešvar IWC.Jinak bych ty hodinky obecně neházel za hlavu,nejsou nudné. Vhodný řemen, třeba custom, z nich udělá skutečně EDC stroje od kraťasů po oblek, obzvlášť v tomto barevném provedení.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se