Micey Odesláno 14. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. srpna 2014 (upraveno) Tak nějakej ten update.. jdou 5-7 vteřin do plusu a jsem furt u vytržení z toho pouzdra - prostě je pořád jako nový. Škoda, že Damasko nědělá něco jako DK101 v sociální verzi, s ETOu.. a ještě víc škoda, že nemaj něco mezi tou základní ETOu a inhousem - nějakej křemík navíc jako chrona, pár úprav na strojku, tak něco. Měl bych o čem přemejšlet:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. srpna 2014 uživatelem Micey
Ondrej71 Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2014 No vidíš , nakonec svou bitvu vyhrály
Micey Odesláno 14. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. srpna 2014 Jednoznacne Ondro, jsem fakt rad, ze jsem se na to vyflakl. Pokud bych je vymenil, stejne akorat tak za jiny Damaska:)
Návštěvník Alda Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2014 Ten material je hodne navykovy, to znam. Odvykaci kura je narocna, dlouhodoba s nejistym vysledkem...
kloubik Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2014 Dobra fotka. A tohle Nato k nim jde. Co jsi nakonec poridil za fotak?
Micey Odesláno 15. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 15. srpna 2014 (upraveno) Díky kloubiku. No s foťákem to nakonec dopadlo zase jinak, než jsem myslel.. pořídil jsem Samsung NX-300, za ty prachy asi dobrý. Akorát s tim neumim:) Upraveno 15. srpna 2014 uživatelem Micey
Micey Odesláno 14. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2014 Par rychlejch fotek, akorat jsem je koukam mohl otrit predtim. Dneska jsem na ne cucel a furt mi sjizdel pohled z lunety na vedle lezici Cape Cod.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
filo-boxer Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 Tahle cerna kuze jim moc slusi. Se mi to libi nejvic z toho co jsi zkousel, fakt super!
Micey Odesláno 14. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2014 (upraveno) Filo dik, kuze je kun od zrna a je skvelej. Bylo mi teda i komentovano, ze je moc tenkej.. Ale dle me jim fakt sedne. Upraveno 14. září 2014 uživatelem Micey
jankoxxx Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 tenke nato je 100x lepsie ako hrube pekne to k nim sadne!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se