Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak nějakej ten update.. jdou 5-7 vteřin do plusu a jsem furt u vytržení z toho pouzdra - prostě je pořád jako nový. Škoda, že Damasko nědělá něco jako DK101 v sociální verzi, s ETOu.. a ještě víc škoda, že nemaj něco mezi tou základní ETOu a inhousem - nějakej křemík navíc jako chrona, pár úprav na strojku, tak něco. Měl bych o čem přemejšlet:)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Micey
  • Odpovědi 49
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Alda
Odesláno

Ten material je hodne navykovy, to znam. Odvykaci kura je narocna, dlouhodoba s nejistym vysledkem...

Odesláno (upraveno)

Díky kloubiku.

No s foťákem to nakonec dopadlo zase jinak, než jsem myslel.. pořídil jsem Samsung NX-300, za ty prachy asi dobrý. Akorát s tim neumim:)

• po 5 týdnech...
Odesláno

Par rychlejch fotek, akorat jsem je koukam mohl otrit predtim. Dneska jsem na ne cucel a furt mi sjizdel pohled z lunety na vedle lezici Cape Cod..:)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Filo dik, kuze je kun od zrna a je skvelej. Bylo mi teda i komentovano, ze je moc tenkej.. Ale dle me jim fakt sedne.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...