Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem je vyzkousel natahnout na doraz a nechat jit a konecne prestali tikat. Po 64 hodinach. Kdosi psal ze ma take zkusenost pres 60 hodin, takze mohu empiricky potvrdit, Poljoty 3133 jdou pres 60 hodin (na jedno natazeni, aby nedoslo k mylce).

• Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mám staré Sturmanskije, které jsem koupil před třemi měsíci jako nevyzvednutou opravu za 400Kč. Zkoušel jsem taky rezervu chodu a mám dojem, že mi šly dokonce kolem 70 hodin.

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

mám několikero hodinek a cca před měsícem jsem v rámci většího nákupu kdy jsem kupoval asi 4 švýcary dostal jako bonus poljot chrono 3133 a žasnul jsem: vydrží přes 60hodin po úplném natažení a přesnost +2sekundy/3dny Bral jsem je jako takovou raritku pro pobavení do sbírky, ale dnes je pravidelně nosím a jsem s nimi max.spokojen.

• Po letech...
Odesláno

Mám Poljot Strela 3133, jdou 63 hod.

Dnes som odskusal rezervu chodu a išli 55 hodín položené na stolíku. Potom som ich pohol a ešte išli ďaľších 8 hodín, ale to už nebolo v kuse.

Prikladám obrázok, aby sme vedeli o aké časy ide.

Časy som kúpil v r. 1986 v Budapešti a nosil som ich asi 10 rokov,

potom som ich odložil do šuplíka a dnes patria k jedným z najobľúbenejších a beriem si ich na výnimočné príležitosti.

post-14366-064963200 1299270397.jpg

Odesláno

Dnes som odskusal rezervu chodu a išli 55 hodín položené na stolíku. Potom som ich pohol a ešte išli ďaľších 8 hodín, ale to už nebolo v kuse.

Prikladám obrázok, aby sme vedeli o aké časy ide.

Časy som kúpil v r. 1986 v Budapešti a nosil som ich asi 10 rokov,

potom som ich odložil do šuplíka a dnes patria k jedným z najobľúbenejších a beriem si ich na výnimočné príležitosti.

Mam taketo iste Poljoty cal. 3133 asi 3 mesiace po uplnej generalke strojceka, namerane hodnoty 64 hod bez chrona a 59hod s chronom, Sturmanskie s cal. 31681 mi bezia nieco cez 50 hod, zmerane to nemam.

Jedina vec co mi trosku vadi je ze na uplne natiahnutie potrebujem zhruba 35 otoceni korunkou

Odesláno

Mam taketo iste Poljoty cal. 3133 asi 3 mesiace po uplnej generalke strojceka, namerane hodnoty 64 hod bez chrona a 59hod s chronom, Sturmanskie s cal. 31681 mi bezia nieco cez 50 hod, zmerane to nemam.

Jedina vec co mi trosku vadi je ze na uplne natiahnutie potrebujem zhruba 35 otoceni korunkou

Ja mam tie moje v povodnom stave. Zhanam nove sklíčko, resp. tlačítka.

Ak mate niekto tip, kde to majú dajte vedieť.

Ja to skusim v Polsku a dám vedieť.

• po měsících...
Odesláno

Tak to vám jen tiše závidím, mě dělaj s bídou 46 hodin ( a to poslední 2 hodiny strkám očima ). Prostě závist.

• po měsících...
Odesláno

Poljot Aviator I, více než 60 hodin. Vydržely pěkně ležet a tikat celý pátek + víkend a pak už jsem se vrátil a zas je natáhnul :-)

Odesláno

To samé, Poljoty "Sdělano v CCCP", zakoupené jako velice málo nošené ze Slovenska, po vyčištění 63 hodin, +14 s.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...