Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 97
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsíci...
Odesláno

Vše je ok, hodinky podle popisu, Za mně 1 s hvězdičkou (nenašel jsem na klávesnici hvězdičku :-)) Jirko, díky za obchod.

• po měsících...
Odesláno

Velice rád obchoduji s Jirkou, protože se můžu spolehnout na to, že dodané hodinky budou perfektní. Tentokrát už je to myslím třetí obchod a zase všechno vynikající. Moc si cením ochotu, se kterou splnil moje přání. Jirko díky moc, a zase se ozvu.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Obchodní transakce proběhla absolutně bez problémů a Jirku mohu pouze doporučit. Hodinky dorazily ve vynikajícím stavu se vším, co bylo uvedeno v inzerátu ...  :thumbsup_anim:

• po 2 týdnech...
Odesláno

Super akce, děkuji. Okamžitá reakce a rychlé doručení + info o odeslání. Krásné hodinky, dokonale zabalené. Co více si přát. Budu se těšit na další  obchod. Mohu jen doporučit. Lukáš

• po 2 týdnech...
Odesláno

Dekuji Casiotronovi za dobry a rychly obchod, skvele zabalene hodinky a vlozeny navod na obsluhu a tlakovou zkousku. Kdyby vsichni byli takovy, obchodovalo by se lepe. Dekuji Jirko. Hasic

• po 4 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

CASIO BGA-101, modul 5070

Platba, komunikace ok. Díky. 

• po 2 týdnech...
Odesláno

Casio W800-H.

Rychlé dodání, pečlivě zabaleno, dobrá komunikace, Jirka dodal kromě anglického a německého návodu i (asi) vlastní překlad s doporučeními ohledně používání.

Takže všechno v pořádku a dík za obchod.

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Obchod probehl dle ocekavani. Rychla domluva, odeslani obratem. K hodinkam dodany manualy v AJ a NJ, vcetne strucneho ceskeho navodu. Jeste jednou diky ;)

Upraveno uživatelem Coffey
  • po 3 týdnech...
  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Diky moc za obchod. Hodinky jsou v paradnim stavu, tak jak bylo v popisu. Balicek v poradku, vse peclive zabaleno. Jeste jednou diky a doporucuji!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...