Denjl Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Tak, a je to tu... Příběh mých Subů začal na srazu chrnonomagu v Brně, kde jsem v podstatě udal své Stratosy výměnou za Explorery II... Ty jsem nosil cca týden a nějak nepřeskočila jiskra, takže jsem je následně vyměnil se Sibiřem za tyto keramické NoDate. Je to zvláštní, během půl roku jsem získal dvě značky o kterých jsem byl přesvědčený, že je nechci a ve finále mě uplně dostaly.... Prvotní dojmy jsou bombové, vždy jsem nosil velké hodinky a říkal si, že 40mm je prostě málo - tyto hodinky mě uplně změnily pohled na velikost, protože jsou neuvěřitelně pohodlné, nemám problém s manžetama u uplých svetrů a tak Trošku mě mrzí, že teď druhé v podstatě typově stejné hodinky co mám (bondovky) budou více méně ležet ladem :-( Zatím jen nějaké prvotní foto
kulix Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Uz jsi propadl peklu jmenem R.. Gratuluji.. Dobra volba..
gougy Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Není jim co vytknout (jen dotaz, jak jsou na tom s antireflexem?) a takových hodinek je málo, gratuluji!
MJ. Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 (upraveno) nechybí ti datum? Stratos i Explorery ho mělinerejpu, jenom se ptam. :-) Upraveno 16. dubna 2014 uživatelem the MJ
lac1 Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Krasa !! Vyvazeny dizajn, cifr a na kecy s datumkou ser .
LovecK Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Parada, muzu soudit bo jsem je chvilku i mel. Mne absence datumu vadila, ale tyhle jsou Tvoje, takze uzivej. BTW, spona s regulaci je super a ta mi zase chybi u GMT
panedge Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Hodinky na vsechny prilezitosti,parada!
Loni Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Jedny z legendarnych a klasickych kusov. Gratulujem!
Dali Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 Mně se víc libí tyhle bez datumky. Lupa zabírá na ciferníku poměrně hodně místa, a když za ní zaleze ručička, tak to vypadá hnusně.
Denjl Odesláno 18. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2014 no pánové.... vypadá to fakt na lásku na druhý pohled.... jsou neuvěřitelně pohodlné.... musím poladit nějaké další fotky
vendaf Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2014 V poslední době jsem prodal troje ze svých čtyř rolád a suby byly mezi nimi. Začínám se po nich shánět....
Rolficzech Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Suby jsou nejvíc Rolády!!! Bez data s čistým "dyzajnem". Lupa má má ale taky něco do sebe...
Jony Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 Trochu by to datum asi postrádal, vzhledem k tomu, že někdy nevím kolikátého je, ale jinak suby parádní.-)
walter10 Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 Moc hezký kousek. Pokud mohu soudit podle poslední fotky, na ruce Ti sedí parádně (vzhledně a hodně slušivě).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se