Návštěvník Snow Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Ďábel Romain Jerome se vrací ke zřejmě svému oblíbenému tématu, k islandské sopce Eyjafjallajökull. Hodinky s tímto motivem vyrobil poprvé v roce 2010, tehdy měla sopka silné erupce. Na následujících obrázcích můžete posoudit, jak se s daným tématem vypořádal před čtyřmi roky a letos. Patrně se trochu umírnil, vytvořil méně divoké pouzdro a pěkně si pohrál s lávou .-) Rok 2010 Rok 2014 zdroj - Watchesseven?
People Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 celkom by zaujimalo, ako sa to vyslovuje.
Návštěvník Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Nekde jsem tu vyslovnost uz slysel... ale nevim kde, a neumim ji.. :-D :-D Hodinky pozoruhodny..(hlavne ty z 2010)
kloubik Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 Ty puvodni jsou teda neco...ty jsem ve 2010 musel promeskat. Dovedl bych si predstavit ze maji vecny kalendar a za 100 let cifernik jakoby vyhasne aby za dalsich 100 to opet roztopil
Altruista Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 Spíš mi připadá že RJ už neví roupama coby.
Návštěvník Snow Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 Spíš mi připadá že RJ už neví roupama coby. Dovolil bych si nesouhlasit. Snad kdybychom hovořili o modelech typu Romain Jerome Dia de los Muertos, možná by si měl pravdu. V případě Eyjafjallajökull-DNA Evo o Tvém tvrzení silně pochybuji. Pro ty, kteří nejsou až tak dobře seznámeni s tvorbou R.Jerome přidávám obrázek Romain Jerome Dia de los Muertos.
CEGY Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 Pokud bych byl clenem nejakeho jihoamerickeho drogoveho kartelu, tak jasna volba.
Altruista Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 Dovolil bych si nesouhlasit. Snad kdybychom hovořili o modelech typu Romain Jerome Dia de los Muertos, možná by si měl pravdu. V případě Eyjafjallajökull-DNA Evo o Tvém tvrzení silně pochybuji. Pro ty, kteří nejsou až tak dobře seznámeni s tvorbou R.Jerome přidávám obrázek Romain Jerome Dia de los Muertos.Ta nekonečná recyklace tvaru pouzdra a motivů mi opravdu nesedí. Nehledě k bulvárně zastydlým tématům typu krátery takhle, krátery takto, krátery s kostřičkou, krátery s tím a oním, barevná láva, invanders, pak tam fikneme kotvu... to je asi jako zhmotněný intelektuální pochod mysli patnáctiletého zastydláka, který repertoár mění dle aktuálně sledovaného akčního filmu. Ale, když se Ti to líbí, tak proč ne.
Návštěvník Snow Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 Ále, máš samozřejmě pravdu. Už jsem to psal před chvílí v jiném příspěvku, jsem na fóru ztracená existence, kterou netřeba brát vážně. Vždyť ničemu nerozumím, co jsem tady proboha vlastně těch osm let vůbec dělal ???
Altruista Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 Ále, máš samozřejmě pravdu. Už jsem to psal před chvílí v jiném příspěvku, jsem na fóru ztracená existence, kterou netřeba brát vážně. Vždyť ničemu nerozumím, co jsem tady proboha vlastně těch osm let vůbec dělal ???To netvrdím, jen to jde stylově úplně mimo mne. Toť vše. Netřeba brát osobně.
Daemonultimate Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 Rozhodně to není žádná masovka a stejně tak jsem přesvědčen,že vědí co,jak a proč.Již jen exklusivita materiálů použitých v některých kouscích hovoří sama o sobě.
spineshank Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 opravdu zajímavé a hodně netradiční,líbí se mi spíše ty z roku 2010
Viktor Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 Tyhle se sopkou mě moc nevzaly, ale znova připomenu model 1969 HEAVY METAL BLUE SILICIUM, nějak na ně pořád musím myslet. Limitka 99 ks, 9 k CHF. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gougy Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 Pravdou je, že za 9k CHF toho moc tak originálního na trhu není. Co se sopečných týká, líbí se mi původní model, ale bude to i skvěle nakreslenou fotkou
Viktor Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 Jj, navíc z těch 99 Moon kousků jsou každý s trochu jinou kresbou na ciferníku, takže co kus, to unikát. Subciferník vteřinovky odkazuje na naváděcí hledí kosmonautů na Měsíci, ručky nádherný, indexy s modrou lumi, vymazlený dýnko i korunka... moje nej hoďky s modrým cifrem mimo HH.
NIGHTinGALE Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 Ty modrý od Viktora jsem vůbec neznal. Obrázek nic moc, ale v reálu asi budou krásný. Ohledně těch sopečných - původní model byl super a měl i význam, vzhledem k erupci.Proč je teď recykloval, nechápu.
McStinger Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 Za mňa ten pôvodný ciferník, plus by som oželel biely nápis Eyjafjallajökull DNA.
vanderB. Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 (upraveno) opravdu zajímavé a hodně netradiční,líbí se mi spíše ty z roku 2010 mně také výslovnost: eja-fjatla-jokul(t) http://content.time.com/time/video/player/0,32068,79889722001_1984383,00.html Upraveno 17. dubna 2014 uživatelem vanderB.
JohnDoe Odesláno 21. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2014 Konečně hodinky pro satanisty a gothicy, na které výrobci vyloženě zapomínají :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se