Přejít na obsah

Romain Jerome ? Eyjafjallajökull-DNA Evo

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno

Ďábel Romain Jerome se vrací ke zřejmě svému oblíbenému tématu, k islandské sopce Eyjafjallajökull. Hodinky s tímto motivem vyrobil poprvé v roce 2010, tehdy měla sopka silné erupce. Na následujících obrázcích můžete posoudit, jak se s daným tématem vypořádal před čtyřmi roky a letos. Patrně se trochu umírnil, vytvořil méně divoké pouzdro a pěkně si pohrál s lávou .-)

Rok 2010

Rok 2014

zdroj - Watchesseven?

Odesláno

Nekde jsem tu vyslovnost uz slysel... ale nevim kde, a neumim ji.. :-D :-D Hodinky pozoruhodny..(hlavne ty z 2010)

Odesláno

Ty puvodni jsou teda neco...ty jsem ve 2010 musel promeskat. Dovedl bych si predstavit ze maji vecny kalendar a za 100 let cifernik jakoby vyhasne aby za dalsich 100 to opet roztopil :)

Návštěvník Snow
Odesláno

Spíš mi připadá že RJ už neví roupama coby.

Dovolil bych si nesouhlasit. Snad kdybychom hovořili o modelech typu Romain Jerome Dia de los Muertos, možná by si měl pravdu. V případě Eyjafjallajökull-DNA Evo o Tvém tvrzení silně pochybuji.

Pro ty, kteří nejsou až tak dobře seznámeni s tvorbou R.Jerome přidávám obrázek Romain Jerome Dia de los Muertos.

Odesláno

Dovolil bych si nesouhlasit. Snad kdybychom hovořili o modelech typu Romain Jerome Dia de los Muertos, možná by si měl pravdu. V případě Eyjafjallajökull-DNA Evo o Tvém tvrzení silně pochybuji.

Pro ty, kteří nejsou až tak dobře seznámeni s tvorbou R.Jerome přidávám obrázek Romain Jerome Dia de los Muertos.

Ta nekonečná recyklace tvaru pouzdra a motivů mi opravdu nesedí. Nehledě k bulvárně zastydlým tématům typu krátery takhle, krátery takto, krátery s kostřičkou, krátery s tím a oním, barevná láva, invanders, pak tam fikneme kotvu... to je asi jako zhmotněný intelektuální pochod mysli patnáctiletého zastydláka, který repertoár mění dle aktuálně sledovaného akčního filmu. Ale, když se Ti to líbí, tak proč ne.

Návštěvník Snow
Odesláno

Ále, máš samozřejmě pravdu. Už jsem to psal před chvílí v jiném příspěvku, jsem na fóru ztracená existence, kterou netřeba brát vážně. Vždyť ničemu nerozumím, co jsem tady proboha vlastně těch osm let vůbec dělal ???

Odesláno

Ále, máš samozřejmě pravdu. Už jsem to psal před chvílí v jiném příspěvku, jsem na fóru ztracená existence, kterou netřeba brát vážně. Vždyť ničemu nerozumím, co jsem tady proboha vlastně těch osm let vůbec dělal ???

To netvrdím, jen to jde stylově úplně mimo mne. Toť vše. Netřeba brát osobně.

Odesláno

Pravdou je, že za 9k CHF toho moc tak originálního na trhu není. Co se sopečných týká, líbí se mi původní model, ale bude to i skvěle nakreslenou fotkou ;)

Odesláno

Jj, navíc z těch 99 Moon kousků jsou každý s trochu jinou kresbou na ciferníku, takže co kus, to unikát. Subciferník vteřinovky odkazuje na naváděcí hledí kosmonautů na Měsíci, ručky nádherný, indexy s modrou lumi, vymazlený dýnko i korunka... moje nej hoďky s modrým cifrem mimo HH.

Odesláno

Ty modrý od Viktora jsem vůbec neznal. Obrázek nic moc, ale v reálu asi budou krásný.

Ohledně těch sopečných - původní model byl super a měl i význam, vzhledem k erupci.

Proč je teď recykloval, nechápu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...