Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Používá zde ještě někdo Operu? Mám problémy se zobrazováním Chronomagu. Titulní stránka se nezobrazuje vůbec (respektive rozsipaný čaj) a počínaje včerejškem mám občas problémy, když dám ve fórech návrat na Index. Je na tom někdo podobně, nebo je zakopaný pes někde u mně?

Odesláno

HonzaS napsal:
Používá zde ještě někdo Operu? Mám problémy se zobrazováním Chronomagu. Titulní stránka se nezobrazuje vůbec (respektive rozsipaný čaj) a počínaje včerejškem mám občas problémy, když dám ve fórech návrat na Index. Je na tom někdo podobně, nebo je zakopaný pes někde u mně?

Problémy máme všichni, nevím co se děje. Možná dlouho avizovaná změna fóra?

Odesláno

Me v Opere porad nefunguje zobrazovani clanku na chronomagu (nemyslim forum), hlavni stranka se zobrazi, ale pri vybrani celeho clanku to nahlasi nejaky error, pritom v IE bez problemu.. Vcera mi to obcas ukazovalo ve foru ze se nejde pripojit, tak jsem si taky rikla koho jsem nastval wink.gif

Odesláno

spiderer napsal:
Me v Opere porad nefunguje zobrazovani clanku na chronomagu (nemyslim forum), hlavni stranka se zobrazi, ale pri vybrani celeho clanku to nahlasi nejaky error, pritom v IE bez problemu.. Vcera mi to obcas ukazovalo ve foru ze se nejde pripojit, tak jsem si taky rikla koho jsem nastval wink.gif

Tak to same mi v opere dela porad. Presne jak pises na webu, ne na foru. Ale ve FF to jde normalne a IE nepouzivam temer nikdy, tak nevim.

Ale nejake vypadky byly vcera vecer a dnes taky a to asi u vsech...

Návštěvník Kamil
Odesláno

spiderer napsal:

Tak jsem to zkusil a jde mi to všechno normálně. Mám verzi 9.20.8771.0

Odesláno

Kamil napsal:
  spiderer napsal:

Tak jsem to zkusil a jde mi to všechno normálně. Mám verzi 9.20.8771.0

Ja mam jeste starickou 9.02.8585 a clanky na chronomagu nejdou, ale na to uz jsem si zvyknul, takze si na ne jednou za cas otevru IE. A nebo az budu mit chut, tak si mozna aktualizuju na 9.21 co mi tu pokazde kdyz operu vypnu vyskoci a ja dam pokazde storno, protoze to nechci biggrin.gif

Odesláno

Leclerc napsal:
  decebal napsal:
  Leclerc napsal:
Safari stále bez problémů. I Camino.

Nápodobně. Zdravím kolegu ovocnáře wink.gif.

My víme své... wink.gif

To ja zase nevim, "ktera bije" biggrin.gif, ale to je jedno...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...