HonzaS Odesláno 23. května 2007 Nahlásit Odesláno 23. května 2007 Používá zde ještě někdo Operu? Mám problémy se zobrazováním Chronomagu. Titulní stránka se nezobrazuje vůbec (respektive rozsipaný čaj) a počínaje včerejškem mám občas problémy, když dám ve fórech návrat na Index. Je na tom někdo podobně, nebo je zakopaný pes někde u mně?
Cyber Odesláno 23. května 2007 Nahlásit Odesláno 23. května 2007 HonzaS napsal: Používá zde ještě někdo Operu? Mám problémy se zobrazováním Chronomagu. Titulní stránka se nezobrazuje vůbec (respektive rozsipaný čaj) a počínaje včerejškem mám občas problémy, když dám ve fórech návrat na Index. Je na tom někdo podobně, nebo je zakopaný pes někde u mně? Problémy máme všichni, nevím co se děje. Možná dlouho avizovaná změna fóra?
gandalf Odesláno 23. května 2007 Nahlásit Odesláno 23. května 2007 Já už měl strach, že jsem byl někde neslušný :-)). Ale vážně, blbne to od včerejška.
HonzaS Odesláno 23. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2007 Ale v Exploreru protíže nemám. Doufám, že ne jen přechodně.
Mike. Odesláno 23. května 2007 Nahlásit Odesláno 23. května 2007 U me taky od vcerejska i Opera i FF a kamos to taky zkousel, takze to bohuzel dela u vsech ... Porad jsem to zkousel a porad nic, ale musel jsem to vydrzet
Návštěvník Kamil Odesláno 23. května 2007 Nahlásit Odesláno 23. května 2007 V Opeře jako ve Firefoxu teď už bez problémů.
Leclerc Odesláno 23. května 2007 Nahlásit Odesláno 23. května 2007 Safari stále bez problémů. I Camino.
spiderer Odesláno 23. května 2007 Nahlásit Odesláno 23. května 2007 Me v Opere porad nefunguje zobrazovani clanku na chronomagu (nemyslim forum), hlavni stranka se zobrazi, ale pri vybrani celeho clanku to nahlasi nejaky error, pritom v IE bez problemu.. Vcera mi to obcas ukazovalo ve foru ze se nejde pripojit, tak jsem si taky rikla koho jsem nastval
Mike. Odesláno 23. května 2007 Nahlásit Odesláno 23. května 2007 spiderer napsal: Me v Opere porad nefunguje zobrazovani clanku na chronomagu (nemyslim forum), hlavni stranka se zobrazi, ale pri vybrani celeho clanku to nahlasi nejaky error, pritom v IE bez problemu.. Vcera mi to obcas ukazovalo ve foru ze se nejde pripojit, tak jsem si taky rikla koho jsem nastval Tak to same mi v opere dela porad. Presne jak pises na webu, ne na foru. Ale ve FF to jde normalne a IE nepouzivam temer nikdy, tak nevim. Ale nejake vypadky byly vcera vecer a dnes taky a to asi u vsech...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. května 2007 Nahlásit Odesláno 23. května 2007 spiderer napsal: Me v Opere porad nefunguje zobrazovani clanku na chronomagu (nemyslim forum), hlavni stranka se zobrazi, ale pri vybrani celeho clanku to nahlasi nejaky error, pritom v IE bez problemu.. Vcera mi to obcas ukazovalo ve foru ze se nejde pripojit, tak jsem si taky rikla koho jsem nastval Tak jsem to zkusil a jde mi to všechno normálně. Mám verzi 9.20.8771.0
odklizec Odesláno 23. května 2007 Nahlásit Odesláno 23. května 2007 Ono to proste blbne a zatim to teda neni zadnou zmenou na strane chronomagu Proste server zda se uz nejak nestiha..
decebal Odesláno 23. května 2007 Nahlásit Odesláno 23. května 2007 Leclerc napsal: Safari stále bez problémů. I Camino. Nápodobně. Zdravím kolegu ovocnáře .
spiderer Odesláno 23. května 2007 Nahlásit Odesláno 23. května 2007 Kamil napsal: spiderer napsal: Me v Opere porad nefunguje zobrazovani clanku na chronomagu (nemyslim forum), hlavni stranka se zobrazi, ale pri vybrani celeho clanku to nahlasi nejaky error, pritom v IE bez problemu.. Vcera mi to obcas ukazovalo ve foru ze se nejde pripojit, tak jsem si taky rikla koho jsem nastval Tak jsem to zkusil a jde mi to všechno normálně. Mám verzi 9.20.8771.0 Ja mam jeste starickou 9.02.8585 a clanky na chronomagu nejdou, ale na to uz jsem si zvyknul, takze si na ne jednou za cas otevru IE. A nebo az budu mit chut, tak si mozna aktualizuju na 9.21 co mi tu pokazde kdyz operu vypnu vyskoci a ja dam pokazde storno, protoze to nechci
Leclerc Odesláno 23. května 2007 Nahlásit Odesláno 23. května 2007 decebal napsal: Leclerc napsal: Safari stále bez problémů. I Camino. Nápodobně. Zdravím kolegu ovocnáře . My víme své...
Mike. Odesláno 23. května 2007 Nahlásit Odesláno 23. května 2007 Leclerc napsal: decebal napsal: Leclerc napsal: Safari stále bez problémů. I Camino. Nápodobně. Zdravím kolegu ovocnáře . My víme své... To ja zase nevim, "ktera bije" , ale to je jedno...
decebal Odesláno 24. května 2007 Nahlásit Odesláno 24. května 2007 Michael napsal: Leclerc napsal: decebal napsal: Nápodobně. Zdravím kolegu ovocnáře . My víme své... To ja zase nevim, "ktera bije" , ale to je jedno... Jablko .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se