Jump to content

Recommended Posts

Posted

Poradite nekdo, kde v Brne koupim slusnejsi outdoor obleceni, abych nedelal kavku v nejakym predrazenym Rock pointu?;)

... a zaroven abych v tom nevypadal jako uchylnej myslivec nebo sportovec tesne pred vystupem na Everest.

Proste normalni dobre strizeny kalhoty, ktery vydrzi pruchod šípkama a nejake to mokro a bahno kolem

Posted

OK - do šípku, bahna si vem montérky a holinky - zuby si čisti zleva doprava - když se uprdneš přesně v půlce močení tak si zdravej - do auta se leje to co je napsaný na dvířkách a starší lidi se zdravej dříf  ;)

Posted

OK - do šípku, bahna si vem montérky a holinky - zuby si čisti zleva doprava - když se uprdneš přesně v půlce močení tak si zdravej - do auta se leje to co je napsaný na dvířkách a starší lidi se zdravej dříf  ;)

monterky maj blbej strih a kdyz jsou mokry, tak studi na pr*eli i jinde;)

Proste nekteri lidi se radi pouci z chyb a objevu ostatnich ... hlavne z duvodu lenosti a nedostatku casu tvorit svoje vlastni chyby a objevy.

Tak mne to nekaz, diky :)

Posted

Bushman Classics má dobrý kalhoty...

ja mel nekolik Bushman veci a pocity jsou taknejak rozporuplne i kdyz sem se snazil mit tuhle znacku rad.

Posted

v pohodě - otázky podobného typu dostávám denně od 13 letého syna = ničím nevybočuješ z místního průměru akorát mě děsí, že si někdo neví rady co si má obléknout ..... teda kromě ženskejch před plnou skříní

Posted

Jsi me rozesmal.

Posted

ja mel nekolik Bushman veci a pocity jsou taknejak rozporuplne i kdyz sem se snazil mit tuhle znacku rad.

Jo, Bushman měl takový debilní období kdy to oblečení měli nijaký. Naštěstí jim to došlo a tu jejich "fashion" odnož zrušili a věnují se zas klasice. Proto uvádím to "Bushman Classics" - tam jsou ty jejich nejtradičnější kousky a já jsem s nima teda moc spokojenej.

http://www.bushmanshop.cz/bushman-classic

Posted

v pohodě - otázky podobného typu dostávám denně od 13 letého syna = ničím nevybočuješ z místního průměru akorát mě děsí, že si někdo neví rady co si má obléknout ..... teda kromě ženskejch před plnou skříní

:) ja vim co chci, jen nemam cas hledat vlastnima silama odpoved na otazku KDE :)

...razim heslo "kdyz nevim, tak se zeptam"

Posted

Jo, Bushman měl takový debilní období kdy to oblečení měli nijaký. Naštěstí jim to došlo a tu jejich "fashion" odnož zrušili a věnují se zas klasice. Proto uvádím to "Bushman Classics" - tam jsou ty jejich nejtradičnější kousky a já jsem s nima teda moc spokojenej.

http://www.bushmanshop.cz/bushman-classic

aha... ja tam uz dlouho nebyl. Ale podobne veci ted kupuju Camel active a jsem spokojeny.

Ja myslel neco jako Fjallraven "lite", cili nejen aby to vypadalo, ale i fungovalo

Posted

aha... ja tam uz dlouho nebyl. Ale podobne veci ted kupuju Camel active a jsem spokojeny.

Ja myslel neco jako Fjallraven "lite", cili nejen aby to vypadalo, ale i fungovalo

A jaké funkce od toho očekáváš ?

Posted

tak nejak toto

http://old.lovecke-potreby.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=1347&category_id=35&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=54

ale nechci to brat na slepo jen podle popisu, potrebuju nejake zajimave doporuceni.

proste prodysne, nepromokave a nejlip i nejak vyztuzene kalhoty, abych s tim mohl nejen na Island pristi tyden, ale i do vinohradu ;)

Posted

Kalhoty mam par let od DirectAlpine, a prodava ho Hudy na Veveri a u Meninske brany... Maji toho za sebou hodne a nemuzu rict pul kriveho slova :-)

Posted

tak nejak toto

http://old.lovecke-potreby.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=1347&category_id=35&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=54

ale nechci to brat na slepo jen podle popisu, potrebuju nejake zajimave doporuceni.

proste prodysne, nepromokave a nejlip i nejak vyztuzene kalhoty, abych s tim mohl nejen na Island pristi tyden, ale i do vinohradu ;)

Prodyšné a nepromokavé dělá super třeba Tilak, ale zas mají už hodně sportovní design a na to brodění šípkem a ostružinama taky moc nejsou. Máš moc velký nároky....