simon_magus Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Poradite nekdo, kde v Brne koupim slusnejsi outdoor obleceni, abych nedelal kavku v nejakym predrazenym Rock pointu?... a zaroven abych v tom nevypadal jako uchylnej myslivec nebo sportovec tesne pred vystupem na Everest. Proste normalni dobre strizeny kalhoty, ktery vydrzi pruchod šípkama a nejake to mokro a bahno kolem
simon_magus Odesláno 22. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 jako reknu ti, neni nad kvalitni a presnou odpoved
Návštěvník YPO Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 OK - do šípku, bahna si vem montérky a holinky - zuby si čisti zleva doprava - když se uprdneš přesně v půlce močení tak si zdravej - do auta se leje to co je napsaný na dvířkách a starší lidi se zdravej dříf
Tomas_2002 Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Bushman Classics má dobrý kalhoty...
simon_magus Odesláno 22. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 OK - do šípku, bahna si vem montérky a holinky - zuby si čisti zleva doprava - když se uprdneš přesně v půlce močení tak si zdravej - do auta se leje to co je napsaný na dvířkách a starší lidi se zdravej dříf monterky maj blbej strih a kdyz jsou mokry, tak studi na pr*eli i jinde;) Proste nekteri lidi se radi pouci z chyb a objevu ostatnich ... hlavne z duvodu lenosti a nedostatku casu tvorit svoje vlastni chyby a objevy.Tak mne to nekaz, diky
simon_magus Odesláno 22. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Bushman Classics má dobrý kalhoty... ja mel nekolik Bushman veci a pocity jsou taknejak rozporuplne i kdyz sem se snazil mit tuhle znacku rad.
Návštěvník YPO Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 v pohodě - otázky podobného typu dostávám denně od 13 letého syna = ničím nevybočuješ z místního průměru akorát mě děsí, že si někdo neví rady co si má obléknout ..... teda kromě ženskejch před plnou skříní
Hasňa Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 OK - do šípku, bahna si vem montérky a holinky - zuby si čisti zleva doprava - když se uprdneš přesně v půlce močení tak si zdravej - do auta se leje to co je napsaný na dvířkách a starší lidi se zdravej dříf Jsi me rozesmal.
Tomas_2002 Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 ja mel nekolik Bushman veci a pocity jsou taknejak rozporuplne i kdyz sem se snazil mit tuhle znacku rad. Jo, Bushman měl takový debilní období kdy to oblečení měli nijaký. Naštěstí jim to došlo a tu jejich "fashion" odnož zrušili a věnují se zas klasice. Proto uvádím to "Bushman Classics" - tam jsou ty jejich nejtradičnější kousky a já jsem s nima teda moc spokojenej. http://www.bushmanshop.cz/bushman-classic
simon_magus Odesláno 22. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 v pohodě - otázky podobného typu dostávám denně od 13 letého syna = ničím nevybočuješ z místního průměru akorát mě děsí, že si někdo neví rady co si má obléknout ..... teda kromě ženskejch před plnou skříní ja vim co chci, jen nemam cas hledat vlastnima silama odpoved na otazku KDE ...razim heslo "kdyz nevim, tak se zeptam"
simon_magus Odesláno 22. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Jo, Bushman měl takový debilní období kdy to oblečení měli nijaký. Naštěstí jim to došlo a tu jejich "fashion" odnož zrušili a věnují se zas klasice. Proto uvádím to "Bushman Classics" - tam jsou ty jejich nejtradičnější kousky a já jsem s nima teda moc spokojenej. http://www.bushmanshop.cz/bushman-classic aha... ja tam uz dlouho nebyl. Ale podobne veci ted kupuju Camel active a jsem spokojeny.Ja myslel neco jako Fjallraven "lite", cili nejen aby to vypadalo, ale i fungovalo
Tomas_2002 Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 aha... ja tam uz dlouho nebyl. Ale podobne veci ted kupuju Camel active a jsem spokojeny.Ja myslel neco jako Fjallraven "lite", cili nejen aby to vypadalo, ale i fungovalo A jaké funkce od toho očekáváš ?
simon_magus Odesláno 22. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 tak nejak totohttp://old.lovecke-potreby.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=1347&category_id=35&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=54 ale nechci to brat na slepo jen podle popisu, potrebuju nejake zajimave doporuceni. proste prodysne, nepromokave a nejlip i nejak vyztuzene kalhoty, abych s tim mohl nejen na Island pristi tyden, ale i do vinohradu
fendelik Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Kalhoty mam par let od DirectAlpine, a prodava ho Hudy na Veveri a u Meninske brany... Maji toho za sebou hodne a nemuzu rict pul kriveho slova :-)
Tomas_2002 Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 tak nejak totohttp://old.lovecke-potreby.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=1347&category_id=35&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=54 ale nechci to brat na slepo jen podle popisu, potrebuju nejake zajimave doporuceni. proste prodysne, nepromokave a nejlip i nejak vyztuzene kalhoty, abych s tim mohl nejen na Island pristi tyden, ale i do vinohradu Prodyšné a nepromokavé dělá super třeba Tilak, ale zas mají už hodně sportovní design a na to brodění šípkem a ostružinama taky moc nejsou. Máš moc velký nároky....
vzduch Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 Najdi si stránky Hudy sportu http://www.hudy.cz/kalhoty_panske/, vybírej a pak zajdi do kamenného krámu koupit. Každá outdoorová firma dnes šije kalhoty jak pro sportovce, tak i pro občasné turisty.
Kapo Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 Podívej se do Alpsportu na Josefské,naposled jsem tam kupoval bundu od Hight pointu.
poiko Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 Alpine pro neni zas az tak špatný. Softshellovy kalhoty za babku
Tomas_2002 Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 Alpine Pro a Hi-Tec jsou podle mě takový trochu lepší vietnamci,...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se