patriknapr Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Ahoj, potřebuju od vás pánové poradit. Už týden pořádně nespím a fotek už jsem viděl na tisice. Momentáně vlastním Nodaty, ale hodně mně zajaly v prodejním vláknu Explorery 1. Tak jsem začal zvažovat pro a proti vyměnit nodaty za Expa. Jaký je váš názor na výměnu?
Jakubisko Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Proč chceš dobrovolně přesedat z Octavie do Fabie?
patriknapr Odesláno 24. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Proč chceš dobrovolně přesedat z Octavie do Fabie? Právě že ani nevím. Možná větší pohodlí při nošení díky velikosti a tvaru pouzdra...
kulix Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Jestli chces mensi hodinky tak do nich bez..Jinak na to hned zapomen..
IzTaPa Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Proč chceš dobrovolně přesedat z Octavie do Fabie? no, ja bych to tak dramaticky nevidel zalezi, co chces... 14270tky nemaji rozhodne vysoky machr index, malokdo je pozna. jsou neskutecne lehoucke a prijemne na ruce, skoro o nich nevis. a jsou naprosto univerzalni. jako minus (pro nekoho, kdo se s tim nepopere) je mozna ta relativne mensi velikost 14060tky maji vysoky machr index, mnohem vic jidi je pozna a maji 'spravnou' velikost pro ty, co se boji mensich hodinek..
Návštěvník dlubix Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Sice se mi expa líbí, ale suby jsou lepší. Otočná luneta se hodí, velikost 40mm rozhodně neni macherská. Trojitý jištění vodotěsnosti na korunce je taky fajné. O lepší práci s korunkou ani nemluvím.
semi001 Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Suby ve všech směrech - souhlas s Jakubiskem Nebo oboje, to má smysl
Chosef76 Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Proč chceš dobrovolně přesedat z Octavie do Fabie? Tak to je velké nepochopení rozdílů naprosto odlišných hodinek :-))))
LovecK Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Jak pise semi: suby a expy dohromady, ja bych ale v tomto kombu volil suby s datem... Takze dvojita vymena pokud jen jedny tak suby.
IzTaPa Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Tak to je velké nepochopení rozdílů naprosto odlišných hodinek :-)))) naopak, jakubisko pochopil, a proto prodava svuj nissan micra
volfda Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Určitě bych se držel subů. Ale přidávám se k většinovému názoru, pokud můžeš, přikup je a nech si oboje. Budou se dobře doplňovat... Pokud ti nevadí kyklop, pak bych dal na LovceK a šel do subů s datem. To jsou z mého pohledu nej RLX, když už chceš mít jedny, jako základní nafurtkukačky
steiner Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Expa jsou čistší a elegantnější. Prostě dva rozdílné kusy.
patriknapr Odesláno 24. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Abych to osvětlil. O expech uvažuji proto, že jsou nenápadnější, menší a tedy pohodlnější. Proti je to, že Suby jsou ikonočtější a maji hezčí ciferník. Ale zas na druhou stranu, zda expa nejsou už příliš malé.
IzTaPa Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Ale zas na druhou stranu, zda expa nejsou už příliš malé. To, zda-li nejsou prilis male, si musis rozhdnout sam, velikost je o pocitu (a obas i o egu ). Ja mam ruku 19cm a prvni den jsem si taky rikal, ze expy jsou maly, ale druhy den jsem si na to zvyknul a 116610tky mi po 2 tydnech stale pripadaji zbytecne velky
patriknapr Odesláno 24. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Ale zas na druhou stranu, zda expa nejsou už příliš malé. To, zda-li nejsou prilis male, si musis rozhdnout sam, velikost je o pocitu (a obas i o egu ). Ja mam ruku 19cm a prvni den jsem si taky rikal, ze expy jsou maly, ale druhy den jsem si na to zvyknul a 116610tky mi po 2 tydnech stale pripadaji zbytecne velky Právě, že jsem na tom teď dost podobně. Už asi měsíc nosím Prim Traktor a to jsou takovy hubený 36 a jsou super. Člověk o nich ani neví. To suby jsou proti nim strašný poleno))
Návštěvník dlubix Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 V tom případě nevím, co teda řešíš Jdi do nich...
Frantik Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Ty Expy jsou strasne malinky - to neni o pocitu, to je fakt. Takze urcite Suby
gougy Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Právě, že jsem na tom teď dost podobně. Už asi měsíc nosím Prim Traktor a to jsou takovy hubený 36 a jsou super. Člověk o nich ani neví. To suby jsou proti nim strašný poleno))Bacha na to, Traktory klamou, taky je můžu nosit v pohodě, ale jiné bych ve 36mm těžce snášel.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se