Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, potřebuju od vás pánové poradit.

Už týden pořádně nespím a fotek už jsem viděl na tisice. Momentáně vlastním Nodaty, ale hodně mně zajaly v prodejním vláknu Explorery 1. Tak jsem začal zvažovat pro a proti vyměnit nodaty za Expa. Jaký je váš názor na výměnu?

yjuvy5uq.jpg

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Proč chceš dobrovolně přesedat z Octavie do Fabie?

Právě že ani nevím. Možná větší pohodlí při nošení díky velikosti a tvaru pouzdra...

Odesláno

no, ja bych to tak dramaticky nevidel :) zalezi, co chces...

14270tky nemaji rozhodne vysoky machr index, malokdo je pozna. jsou neskutecne lehoucke a prijemne na ruce, skoro o nich nevis. a jsou naprosto univerzalni. jako minus (pro nekoho, kdo se s tim nepopere) je mozna ta relativne mensi velikost

14060tky maji vysoky machr index, mnohem vic jidi je pozna a maji 'spravnou' velikost pro ty, co se boji mensich hodinek..

Návštěvník dlubix
Odesláno

Sice se mi expa líbí, ale suby jsou lepší. Otočná luneta se hodí, velikost 40mm rozhodně neni macherská. Trojitý jištění vodotěsnosti na korunce je taky fajné. O lepší práci s korunkou ani nemluvím.

Odesláno

Tak to je velké nepochopení rozdílů naprosto odlišných hodinek :-))))

Odesláno

Jak pise semi: suby a expy dohromady, ja bych ale v tomto kombu volil suby s datem... Takze dvojita vymena ;) pokud jen jedny tak suby.

Odesláno

Určitě bych se držel subů. Ale přidávám se k většinovému názoru, pokud můžeš, přikup je a nech si oboje. Budou se dobře doplňovat...  Pokud ti nevadí kyklop, pak bych dal na LovceK a šel do subů s datem. To jsou z mého pohledu nej RLX, když už chceš mít jedny, jako základní nafurtkukačky :) 

Odesláno

Abych to osvětlil. O expech uvažuji proto, že jsou nenápadnější, menší a tedy pohodlnější. Proti je to, že Suby jsou ikonočtější a maji hezčí ciferník. Ale zas na druhou stranu, zda expa nejsou už příliš malé.

Odesláno

Ale zas na druhou stranu, zda expa nejsou už příliš malé.

To, zda-li nejsou prilis male, si musis rozhdnout sam, velikost je o pocitu (a obas i o egu :)). Ja mam ruku 19cm a prvni den jsem si taky rikal, ze expy jsou maly, ale druhy den jsem si na to zvyknul a 116610tky mi po 2 tydnech stale pripadaji zbytecne velky :)

Odesláno

Ale zas na druhou stranu, zda expa nejsou už příliš malé.

To, zda-li nejsou prilis male, si musis rozhdnout sam, velikost je o pocitu (a obas i o egu :)). Ja mam ruku 19cm a prvni den jsem si taky rikal, ze expy jsou maly, ale druhy den jsem si na to zvyknul a 116610tky mi po 2 tydnech stale pripadaji zbytecne velky :)

Právě, že jsem na tom teď dost podobně. Už asi měsíc nosím Prim Traktor a to jsou takovy hubený 36 a jsou super. Člověk o nich ani neví. To suby jsou proti nim strašný poleno))

Návštěvník dlubix
Odesláno

V tom případě nevím, co teda řešíš :) Jdi do nich...

Odesláno

Právě, že jsem na tom teď dost podobně. Už asi měsíc nosím Prim Traktor a to jsou takovy hubený 36 a jsou super. Člověk o nich ani neví. To suby jsou proti nim strašný poleno))

Bacha na to, Traktory klamou, taky je můžu nosit v pohodě, ale jiné bych ve 36mm těžce snášel. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...