nekdo Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 jako majitel pomalu dosluhujicich meindl lhotse musim s africanem jen souhlasit (kdyz uz jsme u toho - ma nekdo zkusenost cim je nahradit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 (upraveno) Za me Hanwag bez konkurence..Mam Tatry a nemuzu si stezovat.. Odesláno z mého LG-H870 pomocí Tapatalk Upraveno 11. dubna 2018 uživatelem miliusportos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 Moje salomonky xa 3d ultra dosluhují a tak se pohlížím po nízkých outdoorkách na výlety, v užším výběru mi zbyly La Sportiva boulder X, milet friction, hanwag bacal II, la sportiva hyper (tam nevím jestli jde sehnat model bez gtx). Mám úzkou nohu a nízký nárt. Minuly rok jsem už zkoušel la sportiva hyper a seděli super, ale nechci gtx kvůli lepší prodysnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakham Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 Dlouhá léta mi slouží Hanwagy Alasky. Ale po koupi v minulém týdnu Scarpa Cyrus zkusím další trekovky od Scarpy (myslím že Ladakh). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 Mám ty Hyperx GTX a prodyšnost dobrá, bez GTX jsem je snad ani neviděl. Mám je asi 6 let, občas je naimpregnuju sprejem. V prosinci jsem s nima vyšel Sněžku, noční pochod z Pece a nohy úplně v pohodě - teda 2x jsem si vyvrtnul kotník ale to je vlastnost mich kotníku ne závada .. jsem s nima max spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 (upraveno) Z nízkých teď necelý rok používám /mimo sněhu/ Hanwagy Macra Low GTX a veliká spokojenost. Jinak bez membrány mi k srdci přirostly Millet Friction - ty už mám druhý.Mám dost širokou nohu a tyhle modely mě vyhovují.Především do hor ale nakonec je často tahám i po těch pražských kostkách a pohoda.Nohy jak v bavlně.Zavazování až do špičky a noha bezpečně sedí. Upraveno 22. dubna 2018 uživatelem leebauer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Moje salomonky xa 3d ultra dosluhují a tak se pohlížím po nízkých outdoorkách na výlety, v užším výběru mi zbyly La Sportiva boulder X, milet friction, hanwag bacal II, la sportiva hyper (tam nevím jestli jde sehnat model bez gtx). Mám úzkou nohu a nízký nárt. Minuly rok jsem už zkoušel la sportiva hyper a seděli super, ale nechci gtx kvůli lepší prodysnosti.Tak jsem se rozhodl pro la sportiva boulder x. Konečnými finalisty, které jsem zkoušel byly již zmíněné a Hyper gtx. Hyper gtx mi vadila membrána a absence obsázky po stranách, podrážka byla fajn ale měl jsem až moc velký kontakt se zemí, což je super na feraty (na což jsou tyto boty dělané) ale na delší chození mi přišla lepší podrážka na bouldrech, u nich mi naopak vadila barva a možná překombinované provlečení tkaniček samotnou botou (ikdyz je to funkční a promyšlené). Ještě jsem zvažoval, že bych vzal nějaké adidas terrex, ale boty chci mít dlouho a jsem zastáncem staré dobré kůže.Nakonec mě nakopl prodavač, ať vemu boudery X, že už jsou léty prověřené a lidi je chválí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Na těch boulderech mě kdysi z neznámého důvodu odradila ta barva ale mám pár známých co si je nemohou vynachválit.Tak na tom asi něco bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 (upraveno) Barva je oranžová no, nicméně prej strašně rychle vybledne, ja jim dal včera kondicionér a už jsou červené :-) tak snad nevyblednou tak rychle. A podrážka by se měla dát,potom co odejde do věčných lovišť, ?resolovat? Upraveno 25. dubna 2018 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 O tom vyblednutí jsem taky slyšel,ale oni ty krásně tmavomodrý millety mas za půl roku taky hnusně až plesnivě šedivý.Avšak díky slušné údržbě je mám i po dvou letech hezky tmavý.Chce se o to starat.No tak za rok postní fotku.Hlavně to chce tenhle materiál impregnovat a mazat.Dodnes používám i indulonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 La Sportiva dělá vynikající boty a tento model se mi také moc líbí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 Mazat nubuk (nebo velur) je celkem blbost. A mazat broušenou useň indulonou je extra blbost.Doporučuji impregnaci ve spreji, např. Collonil Nano Pro nebo Collonil Carbon Pro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 (upraveno) Mazat nubuk (nebo velur) je celkem blbost. A mazat broušenou useň indulonou je extra blbost.Doporučuji impregnaci ve spreji, např. Collonil Nano Pro nebo Collonil Carbon Pro.Neboj, natural oil jim neublíží...a každá kůže potřebuje výživu.Impregnace bude taky.Teď koukám, že to nebylo na mě, ale za tím olejem si stojím:-) Upraveno 25. dubna 2018 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 Moco, nemohl bys mi do sz nebo na mail poslat jakou velikost mas a kolik a kde jsi je porizoval? Vypadaj super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 Da se v tom pohodlne chodit i po meste? La Sportiva mam moc rad a zrovna nakup zvazuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 Da se v tom pohodlne chodit i po meste? La Sportiva mam moc rad a zrovna nakup zvazuji.Dneská jsem šel pro víno :-) a jsou pohodlné s dostatečným tlumením. Budou určitě prodyšnější než gtx tenisky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 Da se v tom pohodlne chodit i po meste? La Sportiva mam moc rad a zrovna nakup zvazuji.Ano, ale nesmí tě potkat Panedge :-) Pssst.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 Ano, ale nesmí tě potkat Panedge :-) Pssst..Nebo Špaček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 Nebo Špaček No, tak ten by tě zrovna zastřelil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 Asi je zkusim, tenisek uz mam plne zuby Nekolik trekovych mam, ale vsechny vysoke. Nizke jsem mel jen Merrely a ty pokazdy praskly na nartu u ohybu prstu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se