brnakp Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 určitě souhlasím s bílým cifrem a modrýma ručkama, co takhle jako alternativu tahle barevná kombinace (akorát tady je lumi na ručkách a indexech/číslech). Ale samozřejmě tvar pouzdra je zajímavější z V1, z toho bych vycházel a bral to jako dané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 (upraveno) Je to velmi zajímavý nápad Víte. Momentálně mi p.Brixi vyrábí k narozkám nůž z damascénské oceli.Bylo by krásné mít k němu ze stejného materiálu i hodinky. Píše se zde o etě s automatickým nátahem,ale co tak třeba dát do nich strojek s ručním nátahem?Je to určitě o úvaze. Bílý ciferník by byl určitě taky lepší.Ručky bych si dovedl představit modré.Takové krásné jako mají hodinky Grand Seiko.Na 100% více vynikne světlý cifr,než černý.Přece jenom to bude asi tmavší pouzdro.Ale samozřejmě 100lidí-100názorů. Rád bych se této limitky rovněž zůčastnil. Upraveno 30. dubna 2014 uživatelem mlsoun1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Je to velmi zajímavý nápad Víte. Momentálně mi p.Brixi vyrábí k narozkám nůž z damascénské oceli.Bylo by krásné mít k němu ze stejného materiálu i hodinky. Píše se zde o etě s automatickým nátahem,ale co tak třeba dát do nich strojek s ručním nátahem?Je to určitě o úvaze. Bílý ciferník by byl určitě taky lepší.Ručky bych si dovedl představit modré.Takové krásné jako mají hodinky Grand Seiko.Na 100% více vynikne světlý cifr,než černý.Přece jenom to bude asi tmavší pouzdro.Ale samozřejmě 100lidí-100názorů. Rád bych se této limitky rovněž zůčastnil. Damašek je to SAMAELův nápad, mě napadly ty modřené ručky a krémový luminiscenční cifr.Po zkušenostech s jinýma limitkama bych vůbec neuvažoval změnu kalibru. Při malém počtu kusů je to nereálné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Pro informaci KUK sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samael Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Rekl bych, ze v teto uvaze uz je jasne, ze by se melo jednat o damaskove pouzdro, damaskovou lunetu, ovsem v jinem dasku nez pouzdro pro lepsi kontrast, pouzdro V1, svetly cifr asi luminescencni, modrene rucky, asi i indexy a ETA v automatu.Co dal?A kde nas je vice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Rekl bych, ze v teto uvaze uz je jasne, ze by se melo jednat o damaskove pouzdro, damaskovou lunetu, ovsem v jinem dasku nez pouzdro pro lepsi kontrast, pouzdro V1, svetly cifr asi luminescencni, modrene rucky, asi i indexy a ETA v automatu.Co dal?A kde nas je vice? Za mě se vším souhlasím, jediný otazník je nad "vzorem" damaska. Osobně jsem spíš pro jednodušší vzor, tj. v odkazu http://damasteel.se/index.php?cID=174 , např. vzor Heimskringla nebo Twist nebo Parallell Layers Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 Pro informaci KUK sem. Tohle nevypadá špatně http://oceanictime.blogspot.cz/2014/02/h2o-watches-orca-dress-stainless.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 Souhlasím, tohle vypadá hodně dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2014 (upraveno) Na části číselníku jsem nahodil plánované barvy.Nenechte se zmást, ten číselník je černý, takto pod určitým úhlem klame antireflex. Upraveno 4. května 2014 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samael Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2014 Ty rucky to chce take plne modre kovove a az se ti bude chtit, zrusil bych 6ku a 12ku a nahradil vetsim indexem z pozice 3 a 9. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2014 (upraveno) Ty rucky to chce take plne modre kovove a az se ti bude chtit, zrusil bych 6ku a 12ku a nahradil vetsim indexem z pozice 3 a 9. Ručky bych nechal modřené, skeletonované. To co vidíš uvnitř je jakože číselník, ne výplň ruček. Upraveno 4. května 2014 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samael Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2014 Jo taaak, to jsem ouplne nepochopil, ted uz je to jasne. :-)S tim nemam problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2014 Ručky bych nechal modřené, skeletonované. To co vidíš uvnitř je jakože číselník, ne výplň ruček. OK, teď už to taky chápu a jsem pro :-) jen jako vzor damašku bych navrhoval spíš tady ten: http://oceanictime.b...-stainless.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2014 Ak sa to podari zrealizovat, rad sa pripojim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samael Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2014 Jasne, ten twist z http://oceanictime.blogspot.cz/2014/02/h2o-watches-orca-dress-stainless.html je hezkej, ale k tomu se jiste dostaneme, Prozatim budme radi, ze se Vitovi podarilo alespon nastinit vzor dasku, ja jsem na pocitace antitalent, takze jakakoliv vizualizace pomoci pc je nad me moznosti i schopnosti. Tak pokud se najde nekdo, kdo to umi lepe, at klidne hodi nastrel ruznych druhu damasteelu na V1 pouzdro.Ja (a asi nejen ja) budu jedine rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samael Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2014 Sakra, zmizel mi zbytek textu..........Psal jsem ze je ten vzor hezkej, ze prozatim dal Vit nastrel, ja s pocitacem neumim, takze nejaka vizualizace je mimo me moznosti a schopnosti, ale pokud nekdo s pc dela, budu rad, kdyz sem vlozi i jine hrubsi vzory damasteelu na V1 pouzdre.At se tu hejbe a mame co okukovat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2014 Vypadá to zajímavě, pokud to vyjde a cena by byla pro mě přiměřená, možná bych do toho taky šel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lobotor Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 Ahoj. Má nějaký zvláštní důvod ten inverzní cifr? Myslím že tmavý by se hodil více. A jak s dat umem.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Ahoj. Má nějaký zvláštní důvod ten inverzní cifr? Myslím že tmavý by se hodil více. A jak s dat umem.? Nemá to mě jen tak napadlo, mohlo by to vypadat hezky. Zatím to ale moc nadějně nevypadá vzhledem k nízkému zájmu (zatím je nás okolo pěti). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2014 ja Vam velmi fandim, ale vidim to tak ze treba pockat este par rokov a tato technologia/material bude o dost dostupnejsi a lacnejsi...Ta orca je pekna ale na mna je to vela.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se