beginner Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 tak Jandák stále mlčí.. holt asi nejsem cílová volební skupina.. zkusil jsem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 btw, kto je je cielova volebna skupina? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beginner Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 lidé s vyšším vzděláním a příjmy.. asi... já jako plebs jsem mimo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 22. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Děkuji za snahu, ale Jandáka už bych uzavřel. Dííík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 První Quartz potápky byly 7549 (Tuňáci), 7548 byl o cca dva roky později (aspoň dle katalogů) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 23. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 Tak na to koukám a máš pravdu. To jsem převzal mylnou informaci nebo blbě přeložil. Takhle to dopadá, když ignoruju Rogera Moora ve filmech North Sea Hijack a v For Your Eyes Only... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beginner Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Jestřábí věž (TV film) Československo, 1984, 81 min Munzar má něco jako prim automat 1980 a Brzobohatý nějaké Omegy s mimostředkou? pozná někdo více? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beginner Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 zdravím opět. včera jsem se díval na Pumpaře od Zlaté podkovy a viděl hodinky, co má Jirka Krampol na ruce. co to může být? dle mého to má dvě korunky, čili nějaké stopky či budíčkové ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 21. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 A zkusil jsi to tady prohledat? Malá nápověda srpen 2015. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beginner Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 před 3 hodinami, libor2002 napsal: A zkusil jsi to tady prohledat? Malá nápověda srpen 2015. a jééje. tak jsem nepozorný žák. kaju se. no manželka už je ze mně na mrtvici, bo kukám na staré filmy a čučím co kdo má na ruce.. a většinou poznám prd. takže sorry .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beginner Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 tak zkusím znova další tipy . detektívka Čtverec mizení 1982. a máme tady pana Adamíru dle mně Seiko Panda chronograph 6138 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beginner Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 no je tady pan Hanzlík , ale tady jsem mimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beginner Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 a nakonec Vladyka Prim Sport II Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Hele, ne, ze bych ti chtel kazit snazeni, ale:- je tu vlakno “V hlavni uloze hodinky”, kde by se ty tvoje posty hodily vic, nez to tady plevelit Liborovi.- Kdyz uz davas screenshoty, tak je aspon orez, at je ten obrazek vetsi a nekoukame na fotku, kde pulka je bila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beginner Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 před 46 minutami, AndyAaron napsal: Hele, ne, ze bych ti chtel kazit snazeni, ale: - je tu vlakno “V hlavni uloze hodinky”, kde by se ty tvoje posty hodily vic, nez to tady plevelit Liborovi. - Kdyz uz davas screenshoty, tak je aspon orez, at je ten obrazek vetsi a nekoukame na fotku, kde pulka je bila. sorry, to jsem nechtěl. nevěděl jsem, že je to i v jiném vlákně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 @beginner Ja to nemyslel zle, mrkni sem a mozna tam najdes spoustu zajimavych informaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beginner Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 díkes za nápovědu a ještě jednou omluva Liborovi za plevelení.. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 8. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 (upraveno) Nj, když se nestarám o trávník, tak se zaplevelí. No nic ve zlém Beginne A tak to tady uvedu zase do správných kolejí. Na rozehřátí si dáme Belmonda… jo, film Samotář (Le Solitaire, 1987) tady ještě nebyl. Krimi o poldovi, co chce pomstít smrt kolegy, se měl původně jmenovat Kobra, ale název o rok dříve vyfoukl Stalone. Naštěstí lepší pokoukání si „ponechal“ Belmondo Holt sázka na jistotu, Belmondo "zase" něco na ruce. A asi všichni poznáte – Breitling Navitimer. Jenže už je těžší určit typ jestli 806, 81600. Klonil bych se k 806, subcifry jsou dál od sebe. 806 s kal. Venus 178: 81600 (r.1986) s ka. Lemania 1872: Upraveno 8. prosince 2020 uživatelem libor2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 8. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 A dneska tedy ještě jeden postřeh. Francouzskou komedii Operace Banzaj (Banzaï, 1983) s hercem Coluche jsem doteď neviděl… se divím protože je super a dobře jsem se bavil (ale mě stačí málo). Herece Coluche, vlastním jménem Michel Colucci, asi znáte převážně z filmu Křidýlko nebo stehýnko (1976) s Louisem de Funèsem. V soukromí byl nadšenec do motorek, a to se mu v roce 1986 stalo osudným. Škoda, byl výborný komik a herec. Ale zpět k hodinkám, Coluche měl na ruce Rolex Submariner a pak, když byl v Hongkongu, tak měl na ruce „pandy“… že by Daytony? Nj, ale měl je v Hongkongu, tak co já vim, jestli je neměl z tržnice . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Ty 806 jsou presne tyhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se