Sedlin Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2014 (upraveno) Milá chronočeládko http://uloz.to/xzN9AUEa/watch-it-prim-ceska-cesta-pdfvýše je link na stažení naskenovanýho pdf článku o PRIMu, kterej vyšel v WATCH IT jaro 2014.stažení je zaheslovaný heslem "chronomag" Ani nevím, co vám servíruju, ještě jsem nečetl, ale přeju příjemné počtení Upraveno 30. dubna 2014 uživatelem Sedlin
Slevin Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2014 Pekny clanek, diky. Zajimave je, komu na zapad dodavaji pouzdra . . .
cigi Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2014 Dík, žádná nová informace, bohužel. Ale nevím, co si mám myslet, prdli tam velký hezký foto našich žluťáků hned vedle prestižních orlíků a diplomatů, to se mi líbí , ale neobtěžovali se dodat, kdo to stvořil, to jsem ale nasranej .......
bandicoot Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Odesláno 2. května 2014 Napsat k původním Orlíkům, že model je v nabídce (opravdu? s incablocem?) a k těm stávajícím, že jsou heavy duty (fakt byly i ty nové testovány?), je taky sranda...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se