Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

pěkná reportáž ? rituální zážitek pro Pam srdcaře ?

v létě bych se tam taky rád podíval ? nevadí, když se k Tobě přihlásím ( že tady byl můj kámoš ) ;)  :) ... 

Urcite, ja jsem rikal, ze tady v Cecach jsem jako nepsanej sef Panerai klubu - trochu jsem kecal, ale udelal jsem nam tam dobry jmeno  :lol2:

• Odpovědi 81
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Prikladam jeste jednu fotku jako vzpominku na stare casy tady na foru, kdy podle Cigiho tady byl samej videnskej cistic kanalu a italskej instalater  :lol2:

Konečně fotka nějaké památky :lol2: . Jinak pěkný počtení.

Odesláno (upraveno)

Hezkypěkně Franto, každý paneraista by měl navštívit Paneráj, jinak Lucka pořád ještě tentonoc, když jste spolu teprvá druhým rokem, nebo už se šprajcuje? :lol2:

Upraveno uživatelem tombed
Odesláno

Hezkypěkně Franto, každý paneraista by měl navštívit Paneráj, jinak Lucka pořád ještě tentonoc, když jste spolu teprvá druhým rokem, nebo už se šprajcuje? :lol2:

Pořád ok, ale neni to Lucka, to byla jiná  :lol2:  :lol2:

Odesláno (upraveno)

Pořád ok, ale neni to Lucka, to byla jiná  :lol2:  :lol2:

Míša? kurwa se mi začínají plést... ale že je Slovenka se shodneme ne? :D

Upraveno uživatelem tombed
Odesláno

Klidne bych se tam treba pristi rok podival znovu. Pro 4 lidi a jedno auto krasnej vylet na 3 dny za hubicku  :lol2: a pro Chronomagory nezapomenutelnej zazitek!

Odesláno

Tož toto Ti nezbývá než pochválit, Fšecko  :cheers:

PS: zajdeme na pivko, během půl roku jsem zpět v matičce ;) (kdo ví, co v té době budeš nosit za hodinky.. :D )

Odesláno

Klidne bych se tam treba pristi rok podival znovu. Pro 4 lidi a jedno auto krasnej vylet na 3 dny za hubicku  :lol2: a pro Chronomagory nezapomenutelnej zazitek!

Franto, jedu! Pocitej se mnou :punk:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...