Frantik Odesláno 5. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2014 pěkná reportáž ? rituální zážitek pro Pam srdcaře ? v létě bych se tam taky rád podíval ? nevadí, když se k Tobě přihlásím ( že tady byl můj kámoš ) ... Urcite, ja jsem rikal, ze tady v Cecach jsem jako nepsanej sef Panerai klubu - trochu jsem kecal, ale udelal jsem nam tam dobry jmeno
Frantik Odesláno 5. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2014 n....l jsi mě !!! provokatére , ale i potěšil dobrým výběrem řemenu ;-)Hele von mi ten remen pochvalil - ze jako "nice vintage"
Frantik Odesláno 5. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2014 tenhle výraz znám No tyhle byly zrovna v pohode, akorat jsem se zeptal na model a chlapik to nevedel, tak to zurive hledal v katalogu
bandicoot Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 v Cecach jsem jako nepsanej sef Panerai klubu - trochu jsem kecalTak určitě jsi kecal. Rovnítko Frantik a Festina tu zná každej nováček.
Frantik Odesláno 5. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Prikladam jeste jednu fotku jako vzpominku na stare casy tady na foru, kdy podle Cigiho tady byl samej videnskej cistic kanalu a italskej instalater Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Prikladam jeste jednu fotku jako vzpominku na stare casy tady na foru, kdy podle Cigiho tady byl samej videnskej cistic kanalu a italskej instalater Konečně fotka nějaké památky . Jinak pěkný počtení.
montemar Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 poutavy pribeh. .. to jsem netusil, ze je frantik takovej fesak
tombed Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 (upraveno) Hezkypěkně Franto, každý paneraista by měl navštívit Paneráj, jinak Lucka pořád ještě tentonoc, když jste spolu teprvá druhým rokem, nebo už se šprajcuje? Upraveno 5. května 2014 uživatelem tombed
Frantik Odesláno 5. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Hezkypěkně Franto, každý paneraista by měl navštívit Paneráj, jinak Lucka pořád ještě tentonoc, když jste spolu teprvá druhým rokem, nebo už se šprajcuje? Pořád ok, ale neni to Lucka, to byla jiná
tombed Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 (upraveno) Pořád ok, ale neni to Lucka, to byla jiná Míša? kurwa se mi začínají plést... ale že je Slovenka se shodneme ne? Upraveno 5. května 2014 uživatelem tombed
Kid_A Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 (upraveno) nadherna reportaz.... Upraveno 5. května 2014 uživatelem Kid_A
Frantik Odesláno 5. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Pořád ok, ale neni to Lucka, to byla jiná jo
tombed Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 No vidíš, i po 2 promilích mám jakžtakž pamatováka
Bullet Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Franto, super pocteni a ticha zavist, taky bych to chtel videt, urcite tam v budoucnu podniknu vylet !!! Diky
Frantik Odesláno 5. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Klidne bych se tam treba pristi rok podival znovu. Pro 4 lidi a jedno auto krasnej vylet na 3 dny za hubicku a pro Chronomagory nezapomenutelnej zazitek!
gougy Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Tož toto Ti nezbývá než pochválit, Fšecko PS: zajdeme na pivko, během půl roku jsem zpět v matičce (kdo ví, co v té době budeš nosit za hodinky.. )
CEGY Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Pekne jste si to udelali, gratuluju. Mozna se to zda jenom me, ale Giuseppe vypada jako tvuj starsi/mladsi bracha. Vidim tam urcitou podobu. Ale asi jenom nahoda. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 5. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Tak rad bych mel takovýho brachu :-))) Hodil by se!
Juraj11 Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 (upraveno) Super zážitek a pěkný fotky. Edit:omluva Upraveno 5. května 2014 uživatelem Juraj11
Bullet Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Klidne bych se tam treba pristi rok podival znovu. Pro 4 lidi a jedno auto krasnej vylet na 3 dny za hubicku a pro Chronomagory nezapomenutelnej zazitek! Franto, jedu! Pocitej se mnou
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se