Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tieto krásky tu už raz boli, ale zrejme bolo téma odstránené. 

Priemer - 42 mm

Výška - 11,3 mm

Vodotesnosť - 30 m

Kaliber - FC-705 - 26 kameňov, 42 hodín rezerva náťahu, komplikáciou je ukazovateľ mesačnej fázy a dátumu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

zdroj: http://www.watchalyzer.com/baselworld/baselworld-2013/frederique-constant-slimline-moonphase-manufacture-watches/

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

zdroj: http://corecommunique.com/the-all-new-frederique-constant-slimline-moonphase/

tvl  :wub:

Odesláno (upraveno)

jojo, krasnej kousek. trosku patek-wannabe ale jinak moc pekne. a skooooro ultra thin:))

Upraveno uživatelem Kid_A
Odesláno (upraveno)

Moc pěkný hodinky s krásným inhouse strojkem za střízlivou cenu. Až se v budoucosti budu poohlížet po měsíční fázi, tak FC budou první, na který se půjdu podívat.

Upraveno uživatelem Kluk jako buk
Odesláno

hezké pokoukání...tenké jak má být. Jenom mi přijde hodně masivní korunka s ohledem na subtilitu zbytku hodinek

Tie hodinky vôbec nie sú subtílne: Zaujímavé, ako im všetci to Slimline žerú.

Odesláno

Dnes som vyrazil do terénu, keďže mi hodinky nedali večer spať a ani v práci zo mňa veľa úžitku nebolo. Proste chronoláska. 

Najprv som si vyskúšal variantu s modrým ciferníkom, ktorá to má celé na svedomí. Ciferník je skvelý, farbu by som prirovnal k polnočnej-modrej saténovej dámskej košieľke. Výborne si rozumie so svetlom, bola radosť mixovať zápästím pod nosom sympatickej pani z hodinárstva. Kameňom úrazu sú však ručičky. Najmä hodinová je pod viacerými uhlami nie že nečitateľná, ale skrytá. Takéto prevedenie ciferníku by potrebovalo ručičky aké majú Grand Seika, po ktorých svetlo steká. Tu také niečo citeľne chýba. 

Biely ciferník ma na obrázkoch oslovil menej, naživo by som však zvolil práve túto variantu. Hodinky pôsobili elegantne (pri modrých som mal trošku pocit zväčšených dámskych hodiniek), s košeľou si dobre rozumeli a rozhodne boli čitateľnejšie. Hodinky pôsobili vďaka rozmerom ako moderná elegancia, výška bola akurát. Keby boli nižšie, tak by pôsobili ako placka, takto som mal pocit dobrých proporčne vyvážených hodiniek. Korunka bola akurát, hodinky dopĺňala a nekričala, čo je pri tomto type hodiniek fajn. 

Na strojček sa pekne pozeralo, rotor je tiež dobre vymyslený, modrené šrobiky taktiež potešili. Obrátenie by som ich však nenosil, na to by potrebovali trošku viac zdobenia. Veľkým plusom je, že je manufaktúrny. Celkovo na mňa švajčiar s vlastným kalibrom a peknom obale v cenovej kategórii do tri tisíc euro pôsobí sympaticky.

Po osobnej skúsenosti sa vzťah hodiniek zmenil z "modré musím mať" na "biele rád skúsim.

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Ja som si dneska skusal tie modre v BA v Eurovei a mali celkom zaujímavú cenovku 2650 EURO a k tomu dávali ešte tuším 15% dole.  

Odesláno

To je škoda.Mě se ty hodinky strašně moc líbí,ale u té modré verze mám problém s ručkami.V kanclu to jde,ale když chodím do výroby tak tam je plno zářivek.Vyzkoušel jsem je v Koscomu a tam mě dokonale stačilo.Jediná možnost by byla,kdybych vyměnil ručky za dauphinovy,které mají mé Mováda.Takže jediná možnost je zakoupit světlou verzi.

Odesláno

Jenom ty modré jsou ve slevě,nebo i ta světlá verze?

ta zľava bola len tento víkend, ale skus im napísať ( info o obchode http://www.eurovea.sk/zoznam-obchodov/chrono

V Eurovee nemeli jinou nez tmavou verzi. Aspon pred mesicem co jsem tam byl naposled

mali aj svetlu tušim neviem na 100 percent, ja som bol zatažený na modré a worldtimery :D :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...