Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ingenieur je hodně nadupaná záležitost, a GMT je příjemná komlikace, na  kterou jsem se od nich velmi  těšil, ale ta ručka GMT měla být dle mého sakramentsky pestřejší !! Třeba celá nějak barevně odlišená..... ,nebo prostě novej nápad, jak podat GMT, což bych od IWC očekával" Tady aby jsi pátral, kolik je vlastně u tebe doma hodin" Velká škoda, za mě sorry, palec dolů :(

Upraveno uživatelem African
Odesláno

u toho cernyho modelu mi subjektivne prijde gmt rucicka lepe resena. u toho bileho je fakt nevyrazna

přesně tak, já bych ještě barevně zapracoval na barvách denního/dolního hodinového okruží

Odesláno

Tak s tim bilym cifernikem jsou uzasny a naopak bych rekl ze ta bila gmt rucka tolik nerusi celkovy design. A kdyz uz chce nekdo vedet kolik je doma, tak se stejne musi soustredit na maly cisla na ciferniku

Odesláno

Ty cerne nejsou zle, ale u nas to bude cca 230t, coz je za etu nesmysl ...

kristovy rany to je pekna darda za ne-inhouse
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Souhlasím, že na iwc a na tu cenu je eta v klasickém dual time rozložení poněkud nedostatečná. Ale porád jsou to čupr hodinky, že. Diskrétní ručku pro 24h vítám, pro mne optimální poměr výrazností. Co mne ale straší, je prolis proděravěný oknem datumky - to nedám.

Odesláno

Ten inženýrskej tvar pouzdra a tahu se snad ani moc pokazit nedá, 43 mm dobrá velikost, spíš se mi celkově líbí, víc ty černý. Jestli to GMT opravdu funguje přeřizováním GMT ručky, tak je to ale bída, mělo by se přeci točit hodinovou ručkou za chodu hodinek na cestovatelský čas a GMT by měla zůstat na domácím. Ideálně i směrem zpět včetně překlopení data, pokud se vracím přes půlnoc. To tady asi nebude a pak je ta cena vedle...

Odesláno

Jak jsem měl IWC rád, tak v poslední době mne jejich nové počiny neberou. Už ten nový Ingenieur s ETA mi naživo přišel nemastný neslaný. Aquatimery zkřížili s GShock. Ceny už jdou mimo.

McStinger> jednodušší bude Photoshop

Odesláno (upraveno)

Ten inženýrskej tvar pouzdra a tahu se snad ani moc pokazit nedá, 43 mm dobrá velikost, spíš se mi celkově líbí, víc ty černý. Jestli to GMT opravdu funguje přeřizováním GMT ručky, tak je to ale bída, mělo by se přeci točit hodinovou ručkou za chodu hodinek na cestovatelský čas a GMT by měla zůstat na domácím. Ideálně i směrem zpět včetně překlopení data, pokud se vracím přes půlnoc. To tady asi nebude a pak je ta cena vedle...

To někdo umí , nařizovat aktuální lokální ( 12h) čas nezávisle na druhé (24 hodinové) zóně ? Tak by to skutečně mělo být. Na mý etě je to bohužel opačně, ale ta je v legendárních pilotních  airman tak asi za šestinu ceny.

Upraveno uživatelem cigi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...