Přejít na obsah

Chosef76 - maturace mé chronomysli

Chosef76

Doporučené příspěvky

před 42 minutami, Chosef76 napsal:

Když jsem před mnoha lety prodal Rolex Explorer 1 ref.14270 z roku 1999 byla to jedna z mých největších hodinkových chyb. Koupil jsem je tenkrát od Streetglida ve full setu a stavu téměř netknutém. Hodinky s příběhem, patřily pákistánskému velvyslanci v ČR. Moje srdce zahořelo pro design těchto hodinek. Pak jsem toho ještě koupil a prodal hodně, mnohem více, než prezentuji v tomto vlákně. Jak mi přibývají roky, už se můj hodinkový vkus stabilizuje, přestal jsem prodávat. "Malé" Explorery jsou hodinky pro vyzrálé muže s duší chlapce. Nejsou okázalé, nápadné, hodí se pro jakoukoliv příležitost a k jakémukoliv oblečení. Vlastně je vůbec nemusíte sundavat ze zápěstí. Hodinky, které stylově a rozměrově
patří k mojí osobnosti asi nejvíc ze všech hodinek, které jsem kdy měl.
A už pár dní jsou zase součástí mé hodinkové kolekce....a navždy v ní zůstanou.

Rolex Explorer 1 ref. 124270 emoji3590.png

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moc hezky sepsáno, gratuluju Pepo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
  • po měsících...
  • po 4 týdnech...

Gratuluju, jsou parádní a mám to úplně stejně(překvapivě🙂). Santos mě berou, ale nějak to na ruce není ono. Možná proto, že malý jsou moc malý a velký jsou moc velký. Pak jsem nasadil Tank a jsou nejen lepší, než Santos, ale v rámci obdélníkových ikon mě i šimraj víc, než Reverso. Tak užívej👍

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 32 minutami, Karussell napsal:

Gratuluju, jsou parádní a mám to úplně stejně(překvapivě🙂). Santos mě berou, ale nějak to na ruce není ono. Možná proto, že malý jsou moc malý a velký jsou moc velký. Pak jsem nasadil Tank a jsou nejen lepší, než Santos, ale v rámci obdélníkových ikon mě i šimraj víc, než Reverso. Tak užívej👍

😁 jsme podobně hodinkově naladěni, o tom není pochyb. 

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, Chosef76 napsal:

Další ikonický přírustek do mé kolekce. Chtěl jsem Santosy, ale nepřeskočila jiskra. Tanky jasná láska na první pohled. Miluju ten nesmrtelný design. 😎

Gratuluju a těším se na další fotky a postřehy.
Zaujaly tě více než Reverso? (nebo byl výběr hranatých hodinek omezen jen na Cartier?)

Odkaz ke komentáři

před 17 hodinami, warann napsal:

Super. Nejprve jsem myslel, ze jsou to ty z prodeje, ale zjevne ne. Tyhle maji klasickou mechaniku? Me by ten jejich solar lakal zkusit. Kazdopadne a bez jakykoli diskuze uzasnej kousek 👍

před 17 hodinami, warann napsal:

Super. Nejprve jsem myslel, ze jsou to ty z prodeje, ale zjevne ne. Tyhle maji klasickou mechaniku? Me by ten jejich solar lakal zkusit. Kazdopadne a bez jakykoli diskuze uzasnej kousek 👍

Ahoj, Cartier Tank Solo Large, tedy quartz watch. Díky, ano jsem z nich nadšený. Tyto hodinky vysloveně svádí na hrátky s různými řemínky dle příležitosti. Mám k nim i Cartier ocelový náramek, po víkendu nasadím. 😎

před 13 hodinami, Vit napsal:

Gratuluju a těším se na další fotky a postřehy.
Zaujaly tě více než Reverso? (nebo byl výběr hranatých hodinek omezen jen na Cartier?)

Děkuji. Určitě budu fotit a psát postřehy. 

Mířím i k Reverso. Můžeme je srovnávat, ale stejně bych nevěděl, které si vybrat, oboje jsou fantastické.

IMG_4924.jpeg

• Like 2
Odkaz ke komentáři

před 13 minutami, Chosef76 napsal:

Cartier nezapře svůj šperkařský přístup.  Po nasazení náramku je to celé krásně kompaktní a hlavně velmi pohodlné na zápěstí. 😎

Propadám kouzlu Cartier.IMG_4940.thumb.jpeg.99ef00e6f6d5960e2a7b0635fb6c028d.jpeg

Koliště ve 1/4 na 4 , pán je labužník . Hodinky nádhera 😎

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

před 33 minutami, Chosef76 napsal:

Cartier nezapře svůj šperkařský přístup.  Po nasazení náramku je to celé krásně kompaktní a hlavně velmi pohodlné na zápěstí. 😎

Propadám kouzlu Cartier.IMG_4940.thumb.jpeg.99ef00e6f6d5960e2a7b0635fb6c028d.jpeg

Jsou úžasný. Vlastně jsem si dlouho myslel, že bych preferoval Santosy, ale tohle je TOP.

• Like 1
Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Uz jsem je chvalil, jsou fakt paradni.  Ja bych je urcite na tahu (kterej je sam o sobe paradni), ale i na remenu vypadaji moc pekne. Pak jeste furt vaham, jestli vzit quartzy nebo zkusit ty solary, coz me taky celkem laka zkusit. Nebo vzit, co se objevi v inzerci 😁

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, warann napsal:

Uz jsem je chvalil, jsou fakt paradni.  Ja bych je urcite na tahu (kterej je sam o sobe paradni), ale i na remenu vypadaji moc pekne. Pak jeste furt vaham, jestli vzit quartzy nebo zkusit ty solary, coz me taky celkem laka zkusit. Nebo vzit, co se objevi v inzerci 😁

Quartz dela Piaget, Solar je zaklad od Citizenu. Ja jsem mel ve vyberu pro manzelku jasno :)

před 1 hodinou, Chosef76 napsal:

Cartier Tank Solo Large + Hirsch Giffone.  Nový řemínek jim sedne jak ulitý. 😎

@Chosef76 vypada to paradne!

Odkaz ke komentáři

před 25 minutami, prischera napsal:

Quartz dela Piaget, Solar je zaklad od Citizenu. Ja jsem mel ve vyberu pro manzelku jasno :)

@Chosef76 vypada to paradne!

Dikes. Uvahu - snad 🙂- chapu, jakoze level hodinariny etc., tomu rozumim. Presto ve me ten solar nejak hloda.

Tak ci onak jsou paradni a prestoze moc hodinek netocim a stavajici kombo Exp I a II mi zcela vyhovuje, tak tohle je pro me mega lakadlo. 

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...